26 / 04 / 2024

Kalamış Sahili marina imar

Kalamış Sahili marina imar

İstanbul Kadıköy ilçesi sınırlarında yer alan Kalamış sahilinde yapılan çalışmalar meclis gündeminde konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, sahil hakkında Bakan Özhaseki'ye 6 soru sordu..

Şerdil Odabaşı'ndan Kalamış Marina'nın özelleştirilmesine tepki!

Kalamış Marina, Cumhurbaşkanlığı kararı ile özelleştiriliyor. Cumhurbaşkanlığı kararıyla Kalamış Marina'nın özelleştirmesine ilişkin Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Odabaşı'ndan tepki geldi. Odabşı, marina ile ilgili soruları yanıtladı.

Marina 24: İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?

Büyükçekmece Mimaroba'da 13 kilometre sahili olacak olan Marina 24 projesi "İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?" sloganıyla tanılıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Kalamış sahili çalışmaları hakkında soru önergesi hazırlandı!

İstanbul Kadıköy ilçesi sınırlarında yer alan Kalamış sahilinde yapılan çalışmalar meclis gündeminde konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, sahil hakkında Bakan Özhaseki'ye 6 soru sordu..

Büyük Konak Residence'ta metrekaresi 6 bin dolar! Yeni Proje!

Asce & Kıral Yapı imzası taşıyan Büyük Konak Residence projesi 67 adet daireden meydana geliyor. Proje Bağdat Caddesi ile Kalamış sahili arasında inşa ediliyor.

Marina 24 Mimaroba projesine ön talep toplanıyor!

Marina 24 Mimaroba projesine ön talep toplanıyor. Denize sıfır ticari birimlerin olduğu Marina 24 Mimaroba projesinin 13 kilometre sahili olacak...

Kalamış Marina'da özelleştirme başlıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) limanlar ile birlikte Kalamış Marina’nın da ihale sürecine başlıyor.

Kalamış sahili imar planı için 73 bin imza toplandı!

Kadıköy Belediyesi’nin Fenerbahçe-Kalamış sahili imar planına yaptığı itiraz reddedildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre Danıştay’a açılan dava devam ediyor. Change. org’da ise “Kalamış imara açılmasın” kampanyasına 73 bin destek geldi.

Setur: Kalamış'ta ihale olursa bakarız

Setur Genel Müdürü Üstün Özbey, "Kalamış Marina için ihalenin yenilenmesi durumunda şartlara bakacağız. Eğer şartlar bizim için uygun olursa ihaleye yeniden girebiliriz" dedi. İşte açıklama...

Kalamış Sahili için başlatılan imza kampanyasına 56 bin kişi katıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin Kalamış-Fenerbahçe Yat Limanı’nın imara açılması ile ilgili Change. Org’da başlattığı imza kampanyasına Kadıköylülerin desteği sürüyor. Kampanyaya şu ana kadar 56 bin kişi katıldı.

Kadıköylüler Kalamış Marina için kampanya başlattı!

Geçen yıl ihalesi yapılan ancak Danıştay’ın yürütmeyi durdurduğu Kalamış Marina’yla ilgili süreç devam ederken, Kadıköy Belediyesi ‘Sahilime Dokunma’ kampanyası başlattı. Kampanyaya 30 bin kişi destek verdi

Kalamış Sahili için başlatılan imza kampanyasına 30 bin kişi katıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin Kalamış - Fenerbahçe Yat limanının imara açılması ile ilgili başlattığı imza kampanyası sürüyor. Change.org. Vasıtasıyla başlatılan imza kampanyasına 30 bin kişi katıldı.

Kadıköy Belediyesi Kalamış Marina'sı için kampanya başlattı!

Geçen yıl ihalesi yapılan ancak Danıştay'ın yürütmeyi durdurduğu Kalamış Marina'yla ilgili süreç devam ederken, Kadıköy Belediyesi 'Sahilime Dokunma' kampanyası başlattı.

Kadıköy Belediyesi'nden Kalamış sahili için imza kampanyası!

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun 17 Mart 2015 tarihinde Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın yapılaşmasına izin veren yeni İmar Plan teklifine onay vermesine itiraz eden Kadıköy Belediyesi change.org'da bir imza kampanyası başlattı.

Kalamış Sahili marina imar Haberi

Kalamış Sahili marina imar

İstanbul Kadıköy'de bulunan Kalamış Sahili kıyılarının imara açılması ve Kalamış parkının tehlikeye girmesine ilişkin olarak soru önergesi hazırlayan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Tanal'ın soruları

1.    Kalamış sahili ve Kalamış sahilinde bulunan marina neden imara açıldı? İmara açılarak Kalamış'ın doğal yapısının bozulmasının nedeni nedir?

2.    Halkın nefes aldığı ve Kadıköy sakinlerinin uğrak yeri olan marinanın ve Kalamış sahilinin imara açılması bir çevre katliamı değil midir? Bakanlığınız buna neden izin vermektedir?

3.    Türk filmlerine, şarkılara konu olmuş bir bellek mekân olan Kalamış Parkı'nın korunması gerekirken, bu kötülüğü Kalamış'a neden yapıyorsunuz?

4.    Şehirlere bahşedilen doğal güzelliklerden, yürüyerek, denizi seyrederek, sahilde oturarak yararlanan halkın bu zevklerinin, bakanlığınız eliyle engellenmesi doğru. mudur?

5.    Kadıköylülerin hatta İstanbulluların, Kalamış'ın imara...