25 / 04 / 2024

kale kapı pencere fuar

kale kapı pencere fuar

Kaliteli ve yenilikçi ürünleri ile kapı ve pencere aksesuarı sektörünün önde gelen markası Kale Kapı Pencere Sistemleri, 13-16 Mart 2008 tarihleri arasında düzenlenen 9. Uluslararası Pencere Fuarı'nda yeni ürünlerini sergiliyor.

CE Sertifikalı Kale Yangın Kapısı güvenliği arttırıyor!

Yangın kapıları gerek konutlarda gerekse iş yerlerinde olası bir yangın esnasında güvenli tahliye aşamasında önemli bir rol oynuyor. İşte detaylar...

Kale Alarm, hırsızı eve ayak basmadan kapıda durduruyor!

“Siz yoksanız biz varız” anlayışını rehber kabul eden Kale Alarm, uzaktan erişimli entegre ev güvenlik sistemleri sayesinde evleri koruyor ve kullanıcıların tatillerini gönül rahatlığıyla geçirmelerine olanak sağlıyor.

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Isalmagomed Bııaslanov ve Merdan Deniz ortaklığında kuruldu.

Getex Kapı Pencere Aksesuarları Tekstil Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Getex Kapı Pencere Aksesuarları Tekstil Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile A Abderrahmane C. Djouamaa ve Mohamed Bomace Samake kuruldu.

Cam balkon için 5'te 4'ünün onayı şart!

Yargıtay kararına göre, dış cepheye bakan kapı, pencere, balkon ve koridorlar ortak olan olarak adlandırılıyor ve sosyal alanlarda bir tadilat yaptırılması gerekildiğinde maliklerin beşte dördünün onay imzası gerekiyor.

Somfy IntelliTAG kapı dedektörü ile üstün derece ev güvenliği!

Somfy Intellitag Kapı ve Pencere Dedektörü ile eviniz güvenli hale geliyor...

Windowall Kapı ve Pencere Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Windowall Kapı ve Pencere Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kandemir ve Samet Kandemir ortaklığında kuruldu.

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirer, Ali Murat Aydın ve Behçet İlkbahar tarafından kuruldu...

Esenyurt'ta kentsel dönüşüm çilesi bitmiyor!

İstanbul Esenler'de kentsel dönüşümle yapılan bir sitenin sakinleri, inşaat şirketinin borçlarını ödeyemediği için alacaklıların da asansörler ile boş dairelerdeki kapı, pencere, mobilya sistemlerini geri sökmeye başladığını söylediler.

Bursa Tower Plaza yıkılıyor!

Bursa'da, ruhsat sorunu nedeniyle yirmi yılı aşkın süredir boş duran ve yıkılma riski olduğu belirlenen Tower Plaza'nın tıraşlama yöntemi ile yıkım çalışmaları gerçekleştirilmeye başlandı.Yıkımı üstlenen yüklenici firma görevlileri, bina içindeki asma tavanlar, kapı, pencere gibi sistemleri yıktı...

Avrasya Kapı Pencere ve Cam Fuarı'nda 3. havalimanı konuşuldu!

Avrasya Kapı, Pencere ve Cam Fuarı 2018 kapsamında REED TÜYAP ve Glass Performance Days (GPD) iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Cam Temalı Eğitim Etkinliği yapıldı. 

Hoppe Turkey Kapı ve Pencere Donanımları Limited Şirketi kuruldu!

Hoppe Turkey Kapı ve Pencere Donanımları Limited Şirketi Hoppe Ag  tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konutlarda kapı ve pencere ölçüleri!

Yapıların kapı ve pencere ölçüleri, Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında yeniden düzenlendi. İşte konutlarda kapı ve pencere ölçüleri..

kale kapı pencere fuar Haberi

kale kapı pencere fuar
Kale Kapı Pencere Sistemleri, ısı yalıtımı ve pencere sistemlerinde uzun ömür sağlayan iki yeni ürününü Tüyap'ta düzenlenen 9. Uluslararası Pencere Fuarı'nda tanıtacak.
Bu yeni ürünlerden biri "Kale Devrilmeli Sürme Sistemi". Ürünün temel özelliği,  standart sürme sistemlerindeki gibi geniş açılım yüzeyi sağlaması ve açılım esnasında minimum yer kaplamasıdır. Ayrıca standart sürme sistemlerinden fazla olarak ısı yalıtımı sağlar. Diğer yeni ürün "Ek Makas Sistemi" ise, pencere sistemlerindeki ağırlık yükünü eşit olarak paylaştırıyor ve sistemin ömrünü uzatıyor.
55 yıllık Kale markası güvencesi ve üstün teknolojiyle üretilen, Almanya Rosenheim Enstitüsü'nden aldığı sertifika ile kalitesi tescillenen Kale Kapı Pencere Sistemleri, sektöründe bir dünya markası olma yolunda ilerliyor.
Kale Devrilmeli Sürme Sistemi, geniş açılım yüzeyi ve açılım esnasında yer kaplamama avantajı ile  kullanım kolaylığı getirirken,...