29 / 03 / 2024

Kale Mahallesi ihalesi ne zaman

Kale Mahallesi ihalesi ne zaman

Kale Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesi 8 Eylül de gerçekleştirecek. TOKİ tarafından proje kapsamında 715 konut, 1 cami, 115 ticari birim ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapılacağı belirtildi.

Altındağ Belediyesi'nden başkentte 120 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Kale Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 29 Kasım'da yapılacak.

Milli Emlak'tan 110 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta  ili, Şarkikaraağaç ilçesi Aşağı Kale Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Antalya Finike'de 10.3 milyon TL'ye icradan satılık 16 arsa!

Finike Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Finike ilçesi, Kale Mahallesi'nde yer alan 16 arsayı 10 milyon 302 bin TL'ye satıyor...

TOKİ Manisa Sarıağa Mahallesi 53 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Kırkağaç Sarıağa Mahallesi'nde 53 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Hakkari Gazi Mahallesi 297 konut ihalesi bugün!

Hakkari İli, Merkez İlçesi, Gazi Mahallesi 297 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Adıyaman Petrol Mahallesi 377 konut ihalesi bugün!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi 377 Adet Konut, 1 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

Çorum'daki 95 dönümlük metruk alan için kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Kale Mahallesi sınırları içinde yer alan bazı alanların "riskli alan" olarak ilan edilmesi, şehirde büyük sevinçle karşılandı.

TOKİ İzmir Selçuk Zafer Mahallesi 3.Etap 209 konut ihalesi yarın!

İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi 3.Etap 209 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

Çorum Kale Mahallesi dönüşüyor!

Çorum Çöplü Mahallesi’nde 152 dönümlük alanda başlatılan kentsel dönüşüm, Kale Mahallesi’nde devam edecek. Çorum Belediyesi, Kale Mahallesi için TOKİ işbirliği ile Kentsel Dönüşüm Projesi hazırlıyor.

Altındağ'da Kale Mahallesi kentsel dönüşümle koruma altına alınacak!

Ankara'da yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Altındağ'daki Ankara Kalesi'nin devamı olan Kale Altı'ndaki tescilli yapıların, kentsel dönüşüm ile koruma altına alınacağını söyleyen Belediye Başkanı Asım Balcı, yerli turisti bölgeye çekebilmek için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi...

TOKİ Kütahya Tavşanlı Moymul Mahallesi 981 konut ihalesi 3-4 Aralık'ta!

Kütahya İli, Tavşanlı İlçesi, Moymul Mahallesi 1.Etap 500 Adet Konut ihalesi 3 Aralık, Kütahya İli, Tavşanlı İlçesi, Moymul Mahallesi 1.Etap 500 Adet Konut ihalesi 3 Aralık'ta...

TOKİ Yozgat Yukarı Nohutlu Mahallesi ihalesi 12 Haziran'da!

TOKİ Yozgat Yukarı Nohutlu Mahallesi 1 Adet Lojman, 1 Adet Misafirhane, 1 Adet Laboratuar, 1 Adet Teshin Merkezi, 1 Adet İdari Bina, 2 Adet Ambar, 1 Adet Atölye ve Benzinlik inşaatı ihalesi 12 Haziran'da...

Kale Mahallesi ihalesi ne zaman Haberi

Kale Mahallesi ihalesi ne zaman


715 konut Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, TOKİ ile belediye arasında imzalanan protokol gereği Kale Mahallesi'nde yapılacak olan konutların ihalesinin 8 Eylül'de gerçekleştirileceğini söyledi.  Feyat Asya, TOKİ tarafından proje kapsamında 715 adet konut, 1 adet cami, 115 adet ticari birim ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapılacağını vurguladı


Erzurum...