27 / 04 / 2024

Kalkavan Gayrimenkul adres

Kalkavan Gayrimenkul adres

Kalkavan Gayrimenkul Ve Endüstri Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Yahya Kalkavan tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Cm Tim Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Tim Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Cemil Çokyaşar ve Murat Kalkavan ortaklığında kuruldu.

Kalkavanlar Gayrimenkul Ve İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalkavanlar Gayrimenkul Ve İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kalkavan tarafından kuruldu.

Faha Ventures Teknoloji Yatırımları ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faha Ventures Teknoloji Yatırımları ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 400 milyon TL sermaya bedeli ile Faruk Kalkavan ve Muhammed Halit Sönmez tarafından kuruldu. 

Klk Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Klk Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kalkavan tarafından kuruldu.

Kalkavan Gayrimenkul Ve Endüstri Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalkavan Gayrimenkul Ve Endüstri Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Yahya Kalkavan tarafından kuruldu.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Çıpa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çıpa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Refik Yavuz Kalkavan imzasıyla kuruldu.

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün en yeni projeleri tek adreste toplanıyor!

Türkiye’nin 7 bölgesindeki en yeni iş ve yaşam projelerinin bir arada sunulduğu tek adres olan Evkalade için geri sayım başladı. Evkalade, gayrimenkul pazarlama ve satış platformu olarak sektörde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Türk gayrimenkul sektörü yurtdışı turuna çıkacak!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri yurtdışı turuna çıkacak ve “Türkiye yatırım için doğru adres” mesajı verecek. Şirketler, 3 ay içinde yurt dışında 3 ayrı fuara katılacak. Eylül ayında Dubai, ekim ayında Kuveyt ve kasım ayında da Cidde Cityscape fuarlarına gidilecek.

Frk Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Frk Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 78 bin 217 TL sermaye ile bugün Yasemin Kalkavan tarafından kuruldu.

Kalkavan Gayrimenkul adres Haberi

Kalkavan Gayrimenkul adres

Kalkavan Gayrimenkul Ve Endüstri Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Yahya Kalkavan tarafından kuruldu.
 

Kalkavan Gayrimenkul Ve Endüstri Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Şirket yurtiçinde ve yurtdışında resmi ve özel kurum ve kuruluşlara, gerçek ve tüzel kişilere gayrimenkul yönetimi, gayrimenkul geliştirme, işletme, alım satımı, kiralaması, finansman ve pazarlaması yapabilir ve bu konularda yönetim, danışmanlık, kontrol, aracılık hizmetleri verebilir..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Kalkavan Gayrimenkul Ve Endüstri Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi adres: Nisbetiye Mah.Belediye Sitesi Yolu Sk.Menekse 1 Apt.No.4/27...