26 / 04 / 2024

Kalyon İnşaat Şirketi

Kalyon İnşaat Şirketi

Taksim Meydanı’nı yayalara açacak projenin birinci etap ihalesi yapıldı. Buna göre projede ilk kazma Harbiye ve Tarlabaşı’nda vurulacak

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Şirketi kuruldu!

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yenidoğan tarafından kuruldu.

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi kuruldu!

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli Erhan Şentürk tarafından kuruldu.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin 1.1 milyar TL'lik ihalesini Kalyon İnşaat aldı!

Trabzon Şehir Hastanesi'nin yapımı için yaklaşık 1.1 milyar TL'lik ihaleyi Kalyon İnşaat kazandı. İmzalanan sözleşmeye göre hastane inşaatının 2023'ün başına kadar bitirilmesi planlıyor.

GNG Otelcilik Turizm ve İnşaat Şirketi kuruldu!

GNG Otelcilik Turizm ve İnşaat Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Güngör tarafından kuruldu.

Yörünge İnşaat Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yörünge İnşaat Taahhüt Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Yörünge İnşaat Şirketi'nin merkez nakli Sultanbeyli'ye yapıldı. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ersem Yıldız İnşaat Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ersem Yıldız İnşaat Elektrik Çelik Makina Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Ersem Yıldız İnşaat  Şirketi'nin merkezi Esenyurt'a taşındı. 

Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık İnşaat Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık Nakliyat İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık İnşaat Şirketi'nin merkez nakli Kartal'a yapıldı. 

Şekerler Grup İnşaat Şirketi kuruldu!

Şekerler Grup İnşaat Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Şeker tarafından kuruldu.

Kalyon İnşaat'tan Beykoz'a 553 villa!

Beykoz Dereseki’de hayata geçirilecek olan 553 villayı 3. havalimanı projesini de yürüten Kalyon İnşaat yapacak.

Rönesans, Avrupa’nın en büyük 10’uncu inşaat şirketi oldu!

Rönesans Holding, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde 44. sırada yer aldı. Rönesans, Avrupa’nın en büyük 10’uncu inşaat şirketi oldu.

Kalyon İnşaat Şirketi Haberi

Kalyon İnşaat Şirketi

Harbiye ile Tarlabaşı arasındaki arasındaki 320 metrelik dalış tüneli için 9 firma yarıştı. En düşük teklif, 51 milyon 500 bin TL ile Kalyon İnşaat Şirketi’nden 


İstanbul Taksim Meydanı’nı yayalara açacak “Taksim Yayalaştırma Projesi”nin birinci etap ihalesi yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ihalede, daha önce şartname alan 11 inşaat firmasından 9’u teklif verdi. En düşük teklif, 51 milyon 500 bin TL ile Kalyon İnşaat Şirketi’nden geldi.


UZUNLUK 400 METRE 

İhaleye çıkarılan “Taksim Meydan Düzenlemesi Projesi”ne göre araçlar, meydana ulaşmadan dalış tünellerine girecek. İhalesi gerçekleştirilen birinci etap kapsamındaki Harbiye-Tarlabaşı dalış tüneli, Harbiye Askeri Müzesi’nden başlayacak ve Tarlabaşı Bulvarı’nda, kentsel dönüşüm kapsamında yenilenen bina ve otellerin bulunduğu alana bağlanacak. Tünel, Tarlabaşı-Harbiye yönünde 400 metre, Harbiye-Tarlabaşı yönünde 320 metre uzunluğunda olacak. 


EN DÜŞÜK TEKLİF 

9 firmanın teklif...