18 / 04 / 2024

kamp evi

kamp evi

İngitere'de tasarlanan altı bin sterlin değerindeki evler, lüks arayışında olan kampçılardan büyük talep gördü. Evler, alıcıların isteklerine göre farklı şekillerde inşa edilebiliyor

Univa Öğrenci Evi Kampüsleri yabancı yatırımcılara satıldı!

Erkanlı Holding'in Asset Campus ortaklığıyla hayata geçirdiği “Univa Öğrenci Evi Kampüsleri” projesi yabancı yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Sakarya’daki öğrenci evi projesine Ürdün'den yoğun talep geldi.

FETÖ'nün kampını emlak zengini Cevdet Türkyolu finanse ediyor!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya’daki Altın Nesil Chestnut Kampı İnziva Merkezi, ‘Uzun Cevdet’ lakaplı gayrimenkul zengini Cevdet Türkyolu finanse ediyor. Türkyolu’nun Pensilvanya ve Florida Eyaletlerinde 7 evi bulunuyor.

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'ne Araplar ilgi gösterdi!

Erkanlı Grup’un Türkiye’de bir ilke imza atarak dünyaca ünlü AssetCampus işbirliği ile Sakarya’da inşa ettiği Univa Öğrenci Evi Kampüsü, yabancı yatırımcıyı cezbetti. 

Gayrimenkul sektöründe yeni trend öğrenci evi kampüsleri!

Gayrimenkul sektöründe yeni bir yatırım imkanı olan öğrenci evi kampüsleri hem yatırımcıların hem de öğrencilerin gözdesi oldu.

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde ikinci etap satışları başladı!

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde ikinci etap satışları başladı. Erkanlı Grup tarafından hayata geçirilen proje Asset Campus iş birliğiyle Sakarya’da yükseliyor. 

Zonguldak'a 15 Temmuz Şehitler Kampüsü inşa ediliyor!

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, ''Rekreasyon merkezlerinin bölgenin kültür yapısına uygun olarak Devrek evi formatında projelendirileceği düşünülüyor. “15 Temmuz Şehitler Kampüsü” adı verilecek olan bu yerleşkenin ayrıntılı krokisinin gazetecilerle de paylaşılacağız''dedi.

Hatay Kırıkhan Eğitim Kampüsü'nün temeli atıldı!

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde, İnsanı İnşa Derneği, Hayad, Tuzla Belediyesi ve Kırıkhan Belediyesi işbirliğiyle 400 yetimin ve bin 500 öğrencinin barınacağı aş evi ve eğitim Kampüsünün temeli atıldı.

Türkiye'nin en büyük sosyal yaşam kampüsü Buca'da inşa ediliyor!

Türkiye’nin en büyük sosyal yaşam kampüsü Buca’da yükseliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan kampüste huzurevi, engelli eğitim merkezi, yaşlı rehabilitasyon merkezi, havuz, çocuk ve gençlik merkezi, aşevi gibi bir çok tesis bulunuyor..

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü'nün yüzde 55'i tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan kampüste huzurevi, engelliler ve yaşlılar için birer havuz, çocuk ve gençlik merkezi, aşevi, kapalı spor salonu, çocuk oyun ve açık hava spor alanları, konferans salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu yer alacak

Neşet Ertaş Bilgi Evi ve Spor Merkezi, Pendik Fatih'te açılacak!

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin yapımı süren 3 kültür merkezi, 2 ilkokul, 1 bilgi evi ve spor merkezi, 2 altgeçit, 1 cem evi ve kültür merkezi, izcilik kampı ve dolgu alan park çalışmalarını denetledi.

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü'nde neler var?

Buca Tınaztepe’deki 65 bin 302 metrekarelik alanda kurulan “Sosyal Yaşam Kampüsü”nde huzurevi, engelli eğitim merkezi, engelli ve yaşlı rehabilitasyon merkezi, çocuk ve gençlik merkezi, aşevi ve kapalı spor salonu bulunuyor.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü 64 milyon liralık yatırımla hayata geçiriliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi “Sosyal Yaşam Kampüsü” inşaatına hız verdi. Kampüste huzurevi, engelli eğitim merkezi, engelli ve yaşlı rehabilitasyon merkezi, çocuk ve gençlik merkezi ile aşevi ve kapalı spor salonu bulunuyor.

Sosyal Yaşam Kampüsü'nün inşaatı hızlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Buca’da başlattığı “Sosyal Yaşam Kampüsü” inşaatına hız verdi. Kampüste huzurevi, engelli eğitim merkezi, çocuk ve gençlik merkezi ile aşevi ve kapalı spor salonu bulunuyor.

kamp evi Haberi

kamp evi


İngiltere’de yaşayan Roger Hill, lüks arayışında olan kampçılar için evler tasarladı.


Altı haftada inşa edilen evler, kavisli tavana sahip. 2,5 metre x 3 metre ölçülere sahip evlerde ısıtma ve aydınlanma için elektrik prizleri bulunuyor.


Çift kişilk yatağın rahatlıkla sığabildiği evler, istenildiği taktirde ofis olarak da kullanılabiliyor.

Haberin devamı ↓reklam


Evler, alıcıların taleplerine göre farklı renklerde ve şekillerde inşa edilebiliyor.


55 yaşındaki Roger Hill, kardeşi Chris Hill ve iş ortakları Colin Hiscock ile bu evler üzerine çalışmalarını sürdürüyor.


DailyNews’a konuşan Roger Hills, “İnsanlara çadırda kalma zorunluluğunda olmadan doğa deneyimi kazandırdığı için bu evler üzerine yoğunlaştık”...