24 / 04 / 2024

Kampanyalı Konut Kredisi Hesaplama

Kampanyalı Konut Kredisi Hesaplama

Konut kredisi faiz oranlarını yüzde 2’nin üzerinde seyrederken VakıfBank banka gayrimenkulü konutlar için yüzde 1.30 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

Bankalardan yüzde 0.98 faiz oranı ile konut kredisi fırsatı!

Artan konut kredisi faiz oranlarına rağmen birçok banka kendi gayrimenkulü konut satışlarında yüzde 0.98’den başlayan konut kredisi faiz oranları sunuyor...

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faizleri ne kadar? 

İş Bankası kampanyalı konut kredisi ürünü dahilinde sıfır ikinci el ve lojman ayrımı yapmadan tüm konutlara aylık yüzde 0.95 faizle kredi sağlıyor. 

TEB konut kredisi faizlerini yüzde 0.94’e düşürdü!

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) son bir ay içinde konut kredisi faizlerinde ikinci kez indirim uyguladı. Bankanın konut için kampanyalı kredi faizleri yüzde 0.94’e indi.

DenizBank konut kredisi kampanyaları neler?

DenizBank konut kredisi ürünler kapsamında 25 yıla kadar sunduğu vade ve kampanyalı faiz oranları ile dikkat çekiyor. Ayrıca banka 3 aya kadar konut kredisi erteleme işlem yapıyor.

İş Bankası konut kredisi faizleri ne kadar?

İş Bankası kampanyalı konut kredisi için piyasadaki en uygun faiz oranlarından birini sunuyor. Banka ayrıca kamu lojmanları içinde düşük faizle kredi imkanı sağlıyor.

VakıfBank kampanyalı konut kredisi hesaplama!

VakıfBank konut almak isteyen tüketici için hem sıfır konut talebinde hem de ikinci el konut talebinde cazip faiz oranları ile iki konut kredisi kampanyası sunuyor

İş Bankası’ndan yüzde 0.95 faizli konut kredisi!

İş Bankası hayat sigortalı kampanyalı konut kredisi için aylık %0.95 faiz oranı ile kredi sunuyor. Bankadan %0.95 faiz oranı ile konut kredisi hesaplama maliyeti ne kadar oluyor?

VakıfBank 0.79 faizli konut kredisi hesaplama!

VakıfBank kampanyalı kredi ürünü kapsamında ilk kez satışa sunulan konutlar için yüzde 0.79 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor. VakıfBank’tan 0.79 faizli konut kredisi hesaplama ne kadar oluyor?

HSBC 2020 konut kredisi faizleri düştü!

HSBC Bank konut kredisi faiz oranları için 9 puan kadar indirim uyguladı. Banka kampanyalı konut kredisi için yüzde 0.99 faiz oranı sunuyor...

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faizlerinde indirim!

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Bankanın konut için kampanyalı faiz oranları yüzde 0.95’e geriledi...

Akbank kampanyalı konut kredisi faizleri yüzde 0.92’ye indi!

Akbank Mini Konut Kredisi ürünü kapsamında 150.000 TL ve 10 yıl vadeye kadar faiz oranlarını yüzde 0.92’ye kadar indirdi...

TEB 0.99 faizli konut kredisi hesaplama 2019!

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) kampanyalı konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0.99 olarak uyguluyor. TEB’den yüzde 0.99 faizli konut kredisi hesaplama ne kadar oluyor?

ICBC kampanyalı konut kredisi için faiz indirimi uyguladı!

ICBC Bank kampanyalı yeni evim konut kredisi ürünü için bir faiz indirimi daha uyguladı. Bankanın kampanyalı konut kredisi faiz oranları yüzde 1.12’ye geriledi...

Konut kredisi faizlerindeki indirimler devam edecek mi?

Birçok bankada kampanyalı konut kredisi faizleri yüzde 1’in altına inerken tabela konut kredisi faiz ortalaması ise yüzde 1.40 oldu. Peki konut kredisi faiz indirimleri devam edecek mi?

Kampanyalı Konut Kredisi Hesaplama Haberi

Kampanyalı Konut Kredisi Hesaplama

VakıfBank ipotek yolu ile bankaya geçmiş banka mülkü konutların satışında yüzde 1.30 konut kredisi faiz oranı sunuyor. Banka ayrıca satışlar esnasında konutun liste fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim uyguluyor. Kredipazarı'nda yer alan habere göre; bankaların konut kredisi faiz ortalamaları yüzde 2.13 seviyesindeyken VakıfBank’ın uyguladığı kampanya oldukça cazip fırsatlar sunuyor. VakıfBank’ın kampanyası kapsamında yurt genelinde 2000’den fazla konut bulunuyor.

VakıfBank Konut Kredisi Faiz Oranları

VakıfBank standart konut kredisi faiz oranları kapsamında 10 yıl vadeye kadar yüzde 1.79 konut kredisi faiz oranı kullandırıyor. VakıfBank kampanyalı banka gayrimenkulü konut kredisi için ise yüzde 1.30 konut kredisi faizi sunuyor. Kampanyalı konut kredisinin masraflar dahil yıllık maliyet oranı yüzde 16'ya denk geliyor.

Kampanyalı Konut Kredisi Hesaplama

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi kampanyası için güncel faiz oranları ile 200.000...