23 / 04 / 2024

Kampüs Ofis Kağıthane iletişim bilgileri

Kampüs Ofis Kağıthane iletişim bilgileri

Kampüs Ofis ödemeleri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Premier Kampüs Ofis projesinde bahar kampanyası!

FerYapı güvencesiyle Türkiye’nin ilk yatay kampüs ofis mimarisiyle Kağıthane’de hayata geçirilen 'Premier Kampüs Ofis’ baharı yeni kampanyasıyla karşılıyor. Proje 58 bin 120 metrekare ofis alanı ve 4 bin metrekare ticari alana sahip.

Premier Kampüs Ofis, doğru yatırımın adresi!

Geleceğin binalarını inşa eden FerYapı, şimdi de kampüs ofis kavramının Türkiye’deki ilk örneğini, doğru yatırımın adresi Kağıthane’de hayata geçiriyor. Proje karlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

Fer Yapı kampüs ofis kavramını Türkiye'ye getiriyor!

Fer Yapı, akıllı ve çevreci konseptiyle dünya trendi kampüs ofis kavramının Türkiye'deki ilk örneğini, 'Premier Kampüs Ofis'le Kağıthane'de hayata geçiriyor.

Kağıthane Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim?

150 milyon yatırım bedeliyle Kağıthane'de hayata geçirilen Kağıthane Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim? Projedeki ofisler küçük - ortak - büyük olarak tasarlandı.

Premir Kampüs Ofis'te teslimler Şubat ayında!

FerYapı tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçen 'Premier Kampüs Ofis'te teslimler şubat ayında yapılacak. 392 adet ofis ve 43 adet ticari alanı bulunan proje akıllı ve çevreci konsepti ile dikkat çekiyor.

Premier Kampüs Ofis projesinin birinci etabı tükendi!

Fer Yapı'nın İstanbul Kağıthane'de hayata geçirdiği Premier Kampüs Ofis'te ofis fiyatları 113 bin dolardan başlıyor. Kampüs Ofis projesi Peşin alımda yüzde 12 indirim imkanı sunuyor.

Premier Kampüs Ofis 2. etap satışlarında 36 ay vade!

Akıllı ofis sistemi ve sosyal alanlarıyla öne çıkan Premier Kampüs Ofis projesinde 2. etap satışları başladı. Proje bünyesinde banka kredisiz 36 ay vade imkanları mevcut.

Kağıthane Premier Kampüs Ofis satış fiyatları!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis projesinde küçük, orta ve büyük ofis tipleri yer alıyor. Peki Kağıthane Premier Kampüs Ofis satış fiyatları ne kadar?

Premier Kampüs Ofis projesi ne zaman teslim?

Premier Kampüs'te yer alan ofislerin fiyatları 113 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Premier Kampüs Ofis projesi ne zaman teslim?

Premier Kampüs Ofis Kağıthane ulaşım!

Premier Kampüs Ofis projesinde yer alan ofislerin alanları 40 metrekareden başlıyor, 10 bin metrekareye kadar yükseliyor. Premier Kampüs Ofis Kağıthane ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Premier Kampüs Ofis teslimleri Aralık 2015'te!

Kağıthane'de hayata geçen Premier Kampüs Ofis projesinde 2. etap satışa çıktı. Konumu, modüler yapısı, akıllı ofis sistemi ve sosyal alanlarıyla öne çıkan Premier Kampüs Ofis'te teslimlerin Aralık 2015'te yapılması bekleniyor.

Polat Ofis Kağıthane satış ofisi!

Toplam 25 milyon TL yatırım bedeli ile AP Gayrimenkul imzası ile yükselen Polat Ofis projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 750 dolardan başlıyor. Polat Ofis Kağıthane satış ofisi telefon numarası 0 212 211 12 44.

Polat Ofis Kağıthane fiyatları ne kadar?

Polat Ofis Kağıthane projesinde 20 tane ofis ile 4 tane dükkan yer alıyor. Proje 24 bin metrekare alana sahip. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Polat Ofis Kağıthane fiyatları ne kadar?

Kampüs Ofis Kağıthane iletişim bilgileri Haberi

Kampüs Ofis Kağıthane iletişim bilgileri

Fer Yapı'nın hayata geçirdiği ve Kağıthane Bölgesi'nde yer alan Kampüs Ofis projesi toplamda 20 dönüm alan üzerinde yükseliyor. 150 milyon TL'lik yatırım bedeliyle yükselen Kampüs Ofis ödemeleri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor. 


Kampüs Ofis Kağıthane içinde 40 ila 300 metrekare arasında değişiyor. Orta boy ofislerin 800 ila 1000 metrekare arasında değiştiği Kağıthane Kampüs Ofis projesinde büyük ofislerin alanları 10 bin metrekareye kadar çıkıyor. 




Kampüs Ofis Kağıthane ne zaman teslim?

Kampüs Ofis Kağıthane teslim tarihi Mayıs 2015 olarak belirlendi. 


Kampüs Ofis Kağıthane fiyat listesi!

Kampüs Ofis Kağıthane satılık ofis fiyatları metrekare birim olarak 2 bin 970 dolardan başlıyor. 


Kampüs Ofis ödemeleri!

Kampüs Ofis ödemeleri...