25 / 04 / 2024

kamu aydınlat platformu açıklamaları

kamu aydınlat platformu açıklamaları

İş Yatırım Menkul Değerler tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada İş Yatırım BIST 30 A Tipi Borsa Yatırım Fonu'nun İş Portföy Yönetimi A.Ş.'ye Devrine İlişkin Tasarruf Sahiplerine açıklamalasını yayınladı.

Batman'da 250 köy aydınlatılıyor!

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ), il merkezinin yanı sıra Batmana bağlı ilçe, köy ve mezralarda da aydınlatma çalışmasına devam ediyor. Bu çerçevede yılsonuna kadar 250 köy ve mezrada cadde sokakların aydınlatılmasını hedefleniyor.

Amasya'da 10 tarihi mekan modern sistemle aydınlatılacak!

Amasya’da Sultan Bayezit Külliyesi, Gökmedrese Camisi ve Sabuncuoğlu Tıp ve Cerrahi Tarihi Müzesi’nin de aralarında olduğu 10 tarihi mekanın modern sistemlerinin kullanılarak aydınlatılması planlanıyor.

Keçiören Fatih Köprüsü'nün altı aydınlatıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Keçiören Fatih Köprüsü altını aydınlatarak hem sürücülerin hem de yayaların güvenliğini sağladı.Daha önce yayaların korktuğu için kullanmaktan çekindiği köprü altının aydınlatılması suça eğilimli kişiler için caydırıcı oldu.

Wone Lighting Batman Devlet Hastanesi'ni aydınlatıyor!

Wone Lighting Batman Devlet Hastanesi'ni aydınlatıyor. Wone Lighting’in basındaki çalışmalarını gözden kaçırmayan hastane yetkilileri karanlıkta kalan hastanenin dış aydınlatmasında Wone Lighting tecrübesinden yararlanmaya karar verdi.

Hollanda'da otoban kenarları şerit ışıklarla aydınlatılıyor!

Hollanda' da denenen Smart Highway teknolojisi ile az enerjiyle yüksek gece görüşü sağlandı. Sokak lambalarının sonunu getirecek proje ile otobanların kenarları şerit ışıklarla aydınlatılıyor...

Wone Lighting kalitesi Mustafa Nevzat’ı aydınlatıyor!

Wone Lighting kalitesi Mustafa Nevzat’ı aydınlatıyor. Türkiye’de gelişen ilaç sektörünün öncü ismi Mustafa Nevzat Yeni Bosna’da yer alan ilaç üretim tesislerinde yaşanan aydınlatma sıkıntısı WONE LİGHTİNG ile çözdü.

Uzunköprü aydınlatılacak!

Meriç ve Tunca nehri üzerinde bulunan tarihi köprülerin aydınlatılmasında sona gelinirken Türkiye’nin ve dünyanın en uzun taşköprüsü olan ve Ergene nehri üzerinde bulunan Uzunköprü’de aydınlatılacak.

Edirne'nin tarihi köprüleri aydınlatılıyor!

Edirne'den geçen nehirlerin üzerindeki tarihi köprülerin aydınlatılması için çalışma başlatıldı.Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Tunca ve Meriç nehirleri üzerinde bulunan tarihi taş köprülerin aydınlatılmasını kısa sürede yapacaklarını söyledi....

Batıçim Batı Anadolu Aydın Umurlu hazır beton tesisi kapatıldı!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batıçim Batı Anadolu Aydın Umurlu hazır beton tesisi kapatıldı.

Wone Lighting LED teknolojisi ile endüstriyel sahaları aydınlatıyor!

LED Aydınlatma sektörünün önemli ve başarılı firmaları arasında yer alan Wone Lighting, Endüstriyel Aydınlatma alanında son yıllarda çok başarılı uygulamalara imza atıyor. Wone Lighting LED teknolojisi ile endüstriyel sahaları aydınlatıyor.

İspanya'nın Çoruna şehrini dünyanın en eski feneri aydınlatıyor!

İspanya' nın en büyük limanı olan okyanus kıyısındaki Çoruna şehrini, dünyanın en eski fenerinin ışığı aydınlatıyor. Michelin yıldızlı şeflerin restoranları da bu ışıktan nasibini almış...

TMMOB Mimarlar Odası: Hüseyin Avni Paşa Köşkü'nde çıkan yangın aydınlatılsın!

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Şubesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı koruması altındaki tarihî Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nün kül olmasının aydınlatılmasını istedi. Şubenin Genel Sekreteri Mücella Yapıcı,yaşanan olayla ilgili bir şaibe olup olmadığı araştırılsın

Aydın Kaya Nuh Çimento'dan ayrıldı!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aydın Kaya Nuh Çimento' daki Muhasebe Müdürü olan görevinden ayrıldı.

kamu aydınlat platformu açıklamaları Haberi

kamu aydınlat platformu açıklamaları

İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş Açıklama;

Sermaye Piyasası Kurulu'nun 12.06.2015 tarih ve 12233903-305.99-E.5903 sayılı toplantısında  kurucusu olduğumuz,  "İş Yatırım BIST 30 A Tipi Borsa Yatırım Fonu (Hisse Senedi Yoğun Fon)"nun, "İş Portföy Yönetimi BIST 30 Hisse Senedi Yoğun Borsa Yatırım Fonu" unvanıyla İş Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından devralınmasına izin verilmiştir.Değişiklikler 22/07/2015 tarihinden itibaren uygulanmaya başlanacak olup, duyuru metni Ek'te yer...