25 / 04 / 2024

Kanadalı Candu şirketinin Başkan Yardımcısı Ala Alizadeh

Kanadalı Candu şirketinin Başkan Yardımcısı Ala Alizadeh

Türkiye ile Sinop’a yapılacak ikinci nükleer santral için nisanda mutabakat zaptı imzalayan Kanadalı Candu şirketinin Başkan Yardımcısı Ala Alizadeh, Türk şirketlerin projede yer alabileceğini belirtti

10 temettü şirketinin 15 senelik getirileri! Hangi şirket ne kadar getirdi?

Borsa güne yükselişle başlarken BD Halka Arz Haber resmi sosyal medya hesabı üzerinden 10 temettü şirketinin 15 senelik getirilerini paylaştı. İşte o paylaşım...

Amazon şirketinin kurucusu Jeff Bezos, Miami'de 79 milyon dolara ev aldı!

Bernard Arnault ve Elon Musk'tan sonra dünyanın en zengin üçüncü insanı olarak bilinen Amazon şirketinin kurucusu Jeff Bezos, Miami'de 79 milyon dolara ev aldı. 

Müteahhit Ali Ağaoğlu’nun borsa keyfi! Şirketinin değeri 13 gün art arda tavan yaparak 22 milyara yaklaştı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun geçtiğimiz 2 hafta önce halka arz edilen şirketinin hisseleri 13 gün peş peşe tavan yaparak piyasa değerini 21.6 milyar liraya çıkardı.

8 petrol şirketinin toplam geliri yüzde 50 artarak 2,4 trilyon doları aştı!

Rusya-Ukrayna savaşının tetiklediği arz endişeleriyle petrol fiyatlarının rekor seviyelere ulaştığı 2022 yılında dünyanın halka açık en büyük 8 petrol şirketinin toplam geliri bir önceki seneye göre yaklaşık olarak yüzde 50 artarak 2,4 trilyon doları aştı.

EPDK’dan revize kararı geldi! 7 doğal gaz dağıtım şirketinin satış tarifeleri değişti!

EPDK, yedi doğal gaz dağıtım şirketinin üçüncü tarife uygulama dönemi ile ilgili perakende satış tarifelerinin de revize edilmesine karar verdi.

Alarko GYO, Mosalarko OJSC şirketinin yüzde 50 hissesini satın alıyor!

Alarko GYO'nun Mosalarko OJSC şirketinin yüzde 50 hissesinin satın alımı Rusya Federasyonu Moskova Ticaret Sicili'nde 27 Ocak 2022 tarihinde tescil edildi. 

Alarko GYO Mosalarko OJSC şirketinin yüzde 50 hissesini alıyor!

Alarko GYO Marksistskaya Sok., No 16, 109147 Moskova / Rusya Federasyonu adresindeki Mosalarko OJSC şirketinin yüzde 50 hissesini 8 milyon dolara satın alıyor.

Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi'ne sattı!

Eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın şirketi Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi tarafından işletilen Temiz Enerji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'na sattı.

21 tasarruf finansman şirketinin tasfiyesi TMSF tarafından yönetilecek!

Geçtiğimiz günlerde tasfiye kararı alınan toplam 21 tasarruf finansman şirketinin çözümlemesini Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu sağlayacak.

Rönesans İşletme Hizmetleri Danışmanlığı şirketinin satışında son durum ne?

Rönesans İşletme Hizmetleri Danışmanlığı şirketinin Danimarkalı ISS Facilities şirketine satılacağı duyurulmuştu. Peki satışla ilgili detaylar ne?

Alarko GYO, Mosalarko OJSC şirketinin yüzde 40'ını resmen satın aldı!

Alarko GYO, Mosalarko OJSC şirketinin yüzde 40 hissesinin 6 milyon dolara satın alımının tamamlandığını açıkladı. Söz konusu hissenin satın alma işlemi Rusya Federasyonu Moskova Ticaret Sicili'nde tescillendi.

Alarko GYO, Mosalarko OJSC şirketinin yüzde 40'ını 6 milyon dolara satın aldı!

Alarko GYO, Mosalarko OJSC şirketinin yüzde 40 hissesini 6 milyon ABD Doları bedelle satın almaya, bedelinin hisse devri sırasında peşin olarak ödenmesine karar verdi. 

Alarko GYO, Mosalarko OJSC şirketinin yüzde 40'ını satın aldı!

Alarko GYO, Mosalarko OJSC şirketinin değerlemesinin yaptırılmasına, değerleme sonucunda çıkan rapora göre bu şirketin yüzde 40 hissesinin satın alınması konusunda Yönetim Kurulu'nca ayrıca karar verilmesine karar verdi.

Kanadalı Candu şirketinin Başkan Yardımcısı Ala Alizadeh Haberi

Kanadalı Candu şirketinin Başkan Yardımcısı Ala Alizadeh

Kanadalı Candu şirketinin Başkan Yardımcısı Ala Alizadeh, ”Fizibilite çalışmalarının tamamlanmasının takiben nihai imzaları attığımız tarihten sonraki altı yıl içinde santrali operasyona geçiririz” dedi.


Alizadeh, hali hazırda birçok uluslararası ve Kanadalı enerji şirketi ile ortaklık için görüştüklerini, Türk şirketlerin de projenin çeşitli aşamalarında görev alabilmesi için kapılarının açık olduğunu ifade...