24 / 04 / 2024

kanal istanbul ihale ilanı

kanal istanbul ihale ilanı

Çılgın proje Kanal İstanbul projesinin ihale ilanı İkinci 100 Günlük Eylem Planı döneminde yayımlanacak...

Kanal İstanbul projesinde son dakika gelişmesi! 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı!

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili imar planı için yargı tarafından alınan kararın ardından bugün son dakika gelişmesi yaşandı. Kanal İstanbul proje alanında iktidara yakınlığı ile bilinen şirket ile 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı. 

TOKİ'nin Kanal İstanbul manzaralı 716 konutu için 763 milyon TL! İhaleyi Yılkanur İnşaat aldı!

Tartışmalı proje Kanal İstanbul güzergahında TOKİ’nin etaplar şeklinde hayata geçireceği toplu konutlar için ilk imzalar atıldı. TOKİ’nin Arnavutköy Baklalı’da 716 konuttan oluşan 2’nci etap için düzenlediği ihale 763 milyon Türk Lirası bedelle sonuçlandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ'nin Kanal İstanbul manzaralı 621 konutluk 3.etap ihalesi iptal edildi!

TOKİ tarafından, Kanal İstanbul güzergahında bulunan Arnavutköy Baklalı köyünde 4 etap olarak inşa edilecek konutlar için açılan bir ihale daha iptal edildi. İşte ayrıntılar...

Kanal İstanbul projesinde şok gelişme! TOKİ, Kanal İstanbul güzergahındaki projeleri için yeniden ihaleye çıkıyor!

TOKİ, Kanal İstanbul güzergahında yer alan Arnavutköy’de üç etap halinde hayata geçireceği toplam 2 bin 181 konut için Eylül'de ihale gerçekleştirecek. Geçtiğimiz sene konut ihaleleri iptal edilmişti. İşte ayrıntılar....

Kanal İstanbul'da yeni ihale! Halkalı-Ispartakule Demiryolu'nda hazırlıklar başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Halkalı-Ispartakule arasında hayata geçirilecek olan Kanal İstanbul Geçişi Demiryolu Hattı'na ilişkin yeni ihale düzenlenecek...

Kanal İstanbul iptal edilmedi! 1 ihalesi iptal!

Danıştay tarafından, Kanal İstanbul geçişi çerçevesinde Halkalı-Ispartakule arasında hayata geçirilecek olan demiryolu hattının pazarlık usulüyle ihaleye verilmesini hukuka aykırı olarak belirledi ve ihale için iptal kararını verdi.

Kanal İstanbul güzergahındaki konut ihalelerinin tümü iptal oldu!

TOKİ, Kanal İstanbul çevresinde inşa edilecek Yenişehir için Arnavutköy’de etaplar şeklinde gerçekleştireceği konut projeleri için çıktığı 5 ihaleden 3’ünü geçen günlerde iptal etmişti. Geri kalan 2 ihale de dün iptal edildi.

Kanal İstanbul için yeni ihale!

TOKİ, Kanal İstanbul projesi dahilinde yeni bir ihaleye hazırlanıyor. Kurum, Sazlıdere Baraj Havzası’ndaki tarım arazileri için ihale düzenleyecek.

Kanal İstanbul'un ilk ihalesini Mukarnas Mimarlık kazandı!

Kanal İstanbul projesi için 26 Mart 2020'de gerçekleştirilen 'maskeli ihale'nin sonucu 18 ay sonra belli oldu. Tarihi Odabaşı ve Dursunköy köprülerini taşımak için yapılan ihalede, Mukarnas Mimarlık Mühendislik Şirketi ile 500 bin Türk Lirası bedelinde sözleşmeye imza atıldı. 

Kanal İstanbul'un yeni ihale tarihleri açıklandı!

TOKİ, Kanal İstanbul’un çevresinde hayata geçirilecek Yenişehir kapsamında Arnavutköy’de inşa edilecek konutlar için etap etap ihale gerçekleştirecek.

Kanal İstanbul projesinde 2'nci ihale yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çılgın proje olarak tanıttığı Kanal İstanbul projesinde bir büyük ihale daha sonuçlandı. 

Kanal İstanbul projesi Avrupa medyasının gündeminde!

Kanal İstanbul projesi dış basının haberlerinde yer almayı sürdürüyor. Avrupa medyası neredeyse her gün Kanal istanbul projesini karalayan haberler yapıyor. 

Kanal İstanbul'un ilk köprüsünü hangi şirket yapacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 27 Nisan 2011 tarihinde “çılgın proje” diye nitelendirilerek açıklanan Kanal İstanbul projesi için henüz bir ihale yapılmadı. Ancak bu ay sonu temeli atılacak olan köprünün, kimin tarafından yapılacağı belli oldu.

kanal istanbul ihale ilanı Haberi

kanal istanbul ihale ilanı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün açıklanan İkinci 100 Günlük Eylem Planı çerçevesinde, gelecek dönemde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca kara, hava ve demir yollarıyla haberleşme hizmetleri alanında stratejik projeler hayata geçirilecek. 

Kanal İstanbul, İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda yer alan en önemli projelerin başında geliyor. Çılgın proje için bu dönemde önemli adımlar atılacak. 

İkinci 100 Günlük Eylem Planı kapsamında; Kanal İstanbul Projesine İlişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı çalışmalarına devam edilecek, ilk iki etap onaya hazır hale getirilecek.

Kanal İstanbul projesinin ihale ilanı İkinci 100 Günlük Eylem Planı döneminde yayımlanacak. 

Kanal istanbul'un uzunluğu 45 kilometre olacak. Çılgın proje Küçükçekmece – Sazlıdere – Durusu bandına yapılacak. 

Kanal İstanbul Asyalıların radarında!

İkinci 100 günde ulaştırma ve altyapı atağı!

Kanal İstanbul imar planı...