19 / 04 / 2024

Kanal İstanbul kısa film

Kanal İstanbul kısa film

İletişim Başkanı Altun’un Kanal İstanbul'un tanıtımına yönelik paylaştığı Çince kısa film, Çin basınında geniş yer buldu...

Kısa süreli konut kiralama gayrimenkul krizini tetikledi!

İstanbul Planlama Ajansı’nın “Airbnb Yasası: Kısa süreli kiralamaların konut kriziyle ilişkisi” raporu dün yayımladı. Söz konusu rapora göre, son 2 senede İstanbul’da kayıtlı Airbnb sayısı 38 bine yükseldi.

Aman dikkat! Taksilerde 'kısa mesafe' karmaşası!

İstanbul'da bazı taksicilerin kısa mesafe ücreti olarak 75 lira istediği görüntüler sosyal medyada gündem olurken vatandaşın da kafasını karıştırdı. Peki  taksi indibindi ücret ne kadar? Zam geldi mi? İşte bu soruların cevabı...

İTO Başkanı Şekib Avdagiç: Döviz kurları kısa süre içinde dengeye gelecek!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, döviz kurlarının bir geçiş döneminin ardından, kısa süre içinde dengeye geleceğini öngördüklerine dikkat çekti. 

Murat Kurum'dan CHP'ye Kanal İstanbul çıkışı!

Çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Neymiş, Kanal İstanbul'u, büyük projeleri yapan firmalara para ödemeyeceklermiş. Projeleri durduracaklarmış. İşte CHP budur." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan mektuplu Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin büyükelçilere hitaben yazdığı mektupta "Ülkemizdeki yatırımcılar, Kanal İstanbul gibi her yönüyle dünya iklimine karşı bir hareket olan bu projeyi desteklememelidir." ifadelerini kullandı.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, TOKİ'nin 6 Ekim tarihinde Kanal İstanbul güzergahında bulunan meraları satışa çıkarılacağını dile getirerek konuya ilişkin açıklamalar yaptı. 

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2 gün sonra temeli atılacak olan çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye'nin gündemindeki konulara ilişkin sorulan soruları cevapladı. Ekrem İmamoğlu, gündemden düşmeyen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili de konuştu.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul'a en kısa sürede başlamak için sabırsızlanıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul çok önemsediğimiz ve ülkeye çok katkısı bulunacak, dünya ölçeğinde çok büyük bir proje. Projeleri bir taraftan tamamlıyoruz, bir taraftan imar planlarına çalışıyoruz" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda son zamanlarda yeniden gündem olan Kanal İstanbul projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada, " Deprem için büyük bir mücadeleye varız; kul, köle oluruz. Emre amade oluruz. Ama Kanal İstanbul için de karşınızda dimdik dururuz" dedi.

İstanbul Havalimanı ‘Kovid-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü’nü imzaladı!

Benzersiz mimarisi, güçlü alt yapısı, üstün teknolojisi ve sunduğu üst düzey yolcu deneyiminin yanı sıra henüz ilk yılında küresel aktarma havalimanı olarak havacılık sektöründe yerini alan İstanbul Havalimanı, EASA tarafından hazırlanan ‘Kovid-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü’nü imzaladı.

Esnaflar Kısa Çalışma Ödeneği ile kiralarını ödeyebilecek!

Optik sektöründe 18 yıldır yer aldığını belirten Belma Olmuş, "Kısa Çalışma Ödeneği ile kiramızı ödeme imkanına kavuştuk" dedi...

Kanal İstanbul kısa film Haberi

Kanal İstanbul kısa film

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Twitter’da Kanal İstanbul'un tanıtımına yönelik paylaştığı Çince kısa film, Çin basınında geniş yer buldu.

"Halkın Günlüğü" gazetesi paylaşımı "Türk hükümeti Kanal İstanbul Projesi'nin uygulanmasını hızlandırıyor." ifadeleriyle okuyucularına duyurdu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Gazete, Türk yetkililere dayandırdığı haberinde, "Çinli yatırımcıların söz konusu büyük ölçekli projeyle ilgilendiğine" yer vererek Kanal İstanbul'un İstanbul Boğazı üzerindeki ulaşım baskısını hafifleteceğini, İstanbul'un kentsel manzarasını değiştireceğini ve tüm dünyanın projeye odaklanacağını ifade etti. 

Guangming Daily gazetesi de Fahrettin Altun’un paylaşımını "Türkiye Kanal İstanbul'un inşasını hızlandırıyor." manşeti ile vererek, Kanal İstanbul'un oluşturacağı istihdam ve Türkiye ekonomisine yapacağı katkıya dikkati çekti.

Haberde ayrıca Kanal İstanbul'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde 2011 yılında açıklandığına da işaret edildi.

Çin Uluslararası Radyosu (CRI) da tanıtım filmini "Türkiye Kanal İstanbul'u...