16 / 04 / 2024

Kandilli Konakları Üsküdar satış ofisi

Kandilli Konakları Üsküdar satış ofisi

Kandilli Konakları fiyat listesi kapsamında villalar 3 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Hemen teslim edilen Üsküdar Kandilli Konakları'nda villa ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor...

Kandilli Konakları adres!

Kandilli Konakları adres ; Kandilli Konakları İstanbul Üsküdar'da Sevda Tepesi Yolu - Kandilli / İstanbul adresinde yer alıyor. Üsküdar Kandilli Konakları'nda villa fiyatları 3 milyon dolardan başlıyor...

Üsküdar Kız Kulesi Konakları'nda tartışma yaratan villa satışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine atanan Can Akın Çağlar, 2018'de Üsküdar Kız Kulesi Konakları’ndaki ipotekli villayı, 2018’de bir bankadan 12 milyon liraya satın almıştı. Villanın değeri şu anda 80 milyon TL.

Üsküdar Belediyesi'nden 9.7 milyona satılık 2 arsa!

Üsküdar Belediyesi, Kandilli ve Burhaniye Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. Konut imarlı arsalar için ihale 29 Mart'ta yapılacak..

Üsküdar'da 5.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediyesi, Kandilli'deki konut imarlı arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 18 Ocak'ta gerçekleşecek..

Üsküdar'da 6.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediyesi, Kandilli'deki konut imarlı arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. Arsa için ihale 21 Aralık'ta gerçekleşecek..

Üsküdar Belediyesi'nden 11,3 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediyesi İstanbul Kandilli'deki bin 887 metrekarelik arsayı 11 milyon 323 bin 20 TL'ye satışa çıkardı. İşte satış ilanı.

Üsküdar'da 18.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Çengelköy ve Kandilli Mahalleleri'nde yer alan 2 arsasını satıyor. Arsalar için ihale 25 Mayıs'ta yapılacak..

Üsküdar Elysium Serenity Kandilli'de 60 ay boyunca faiz yok!

Ofton İnşaat tarafından Üsküdar Kandilli'de inşa edilen Elysium Serenity Kandilli projesi, 5 bin 465 metrekare arsa alanında yükseliyor. Projede 60 ay 0 faiz uygulanıyor.

Üsküdar Şehrizar Konakları'nın imar planı yeniden iptal edildi!

17 Aralık sürecinde sızan tapelerdeki iddialarla gündeme gelen Üsküdar’daki Şehrizar Konakları’na ait imar planı yine iptal edildi. Konaklar kamu yararına aykırı bulundu…

Üsküdar Eston Kandilli Evleri'nde icradan satılık 4 daire!

İstanbul Anadolu 10.İcra Dairesi, Üsküdar'da bulunan Eston Kandilli Evleri'ndeki 4 daireyi satışa çıkardı. Söz konusu dairelerin toplam satış bedeli 3 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Üsküdar Elysium Serenity Kandilli iletişim!

Üsküdar Elysium Serenity Kandilli iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ofton İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Üsküdar Narlı Köşk Konakları'nda icradan satılık villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Üsküdar Burhaniye Mahallesi'ndeki Narlı Köşk Villaları'nda bulunan tripleks villayı satışa çıkardı. Söz konusu villanın satış bedeli 2 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Üsküdar Osmanlı Konakları'nda 4 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul Üsküdar Osmanlı Konakları'nda yer alan toplam 380 metrekare yüzölçümüne sahip olan villa İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 10 Haziran 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arasında ihaleye çıkarılıyor.

Üsküdar Osmanlı Konakları'nda 4 milyon TL'ye tripleks villa!

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan 380 metrekare yüzölçümüne sahip tripleks villa İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından 4 Mart 2015 günü saat 11:20 ile 11:30 arası ihale ediliyor.

Kandilli Konakları Üsküdar satış ofisi Haberi

Kandilli Konakları Üsküdar satış ofisi


Kandilli Konakları konut teslimleri hemen yapılıyor. Kandilli Konakları İstanbul Anadolu yakasında Üsküdar'a bağlı Kandilli bölgesinde hayata geçirildi. Kandilli Konakları fiyat listesi 3 milyon dolardan başlıyor.


Üsküdar Kandilli Konakları Demsa Group tarafından hayata geçirildi. Kandilli Konakları Üsküdar satış ofisi ile 0216 651 73 80 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Kandilli Konakları Üsküdar'da villalar 3 katlı olarak inşa edildi. Kandilli Konakları Üsküdar ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılabiliyor.



Kandilli Konakları fiyat!


Kandilli Konakları fiyat listesi kapsamında villaların satışları 3 milyon dolardan başlayarak, 4 milyon 250 bin dolara kadar çıkıyor. Üsküdar Kandilli Konakları'nda 14 adet villa bulunuyor.


Boğaz ve deniz manzarasına hakim olan villaların yer aldığı Kandilli Konakları Üsküdar'da 25 bin 500 metrekare arsa alanında yükseliyor. Kandilli Konakları'nda kapalı otopark, yüzme havuzu yer alıyor.


Kandilli...