25 / 04 / 2024

kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi kapanacak mı

kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi kapanacak mı

Kandıra'da üniversiteye en fazla öğrenci gönderen Akçakoca Anadolu Lisesi'nin öğrenci alım kontenjanı sıfırlandı ve okul binası ilçede bulunan imam hatip ortaokuluna verildi. Yani Kandıra'nın en iyi lisesi kapatılıyor...

Engin Akçakoca kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Akçakoca kimdir? Engin Akçakoca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Engin Akçakoca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Engin Akçakoca`nın hayatına dair merak edilenler.

Kandıra'da iş hanının çatı katındaki kaçak yapı mecliste!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bir iş hanının çatı katındaki kaçak yapı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Kandıra'daki antik mağara sit alanı ilan edildi!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde definecilerin kaçak kazı yaptığı, antik tapınma alanı olarak kullanılan mağara 1. derece arkeolojik sit alanı ilan edildi.

Kocaeli Kandıra'daki 54 kaçak yapı yıkılıyor!

Kocaeli Kandıra'da bulunan 2018'de yapılan ve imar barışından faydalanamayan 54 kaçak yapı yıkılıyor.

Kandıra'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Kocareli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı kaçak yapılara geçit vermiyor. Kandıra'da kaçak yapılar yıkılıyor.

Kandıra’nın ilk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Kocaeli Kandıra’nın ilk kız lisesi olan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, eğitim öğretime açıldı. Okul Müdürü Hülya Koç, ''Kandıra'nın ilk kız lisesi olan okulumuz ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Akçakoca Belediyesi altyapı çalışmalarına devam ediyor!

Akçakoca Belediyesi tarafından ilçe genelinde yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlçe genelinde yapılan çalışmaların yanı sıra, bozuk yolların bakım ve onarım çalışmaları da belirlenen program dahilin de ilerliyor.

Kandıra-Kefken yolu tamamlandı!

Kandıra - Kefken arasındaki bozuk yol karayolları tarafından sezona yetiştirilerek onarıldı ve sıcak asfaltla kaplandı.

İzmit Akçakoca Mahallesi'nde sokak düzenleme çalışması!

İzmit Belediyesi tarafından Akçakoca Mahallesi’nde düzenleme yapılıyor. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre,zemin yenilemesi yapılacak.

12 İlçenin İmar Komisyonu Kandıra'da toplandı!

Kocaeli genelinde ilçe imar sorunlarını masaya yatıran ve tüm ilçe imar komisyonu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen İmar ve Bayındırlık Komisyonu Haziran ayı toplantısı Kandıra Belediyesi ev sahipliğinde Kerpe'de düzenlendi.

Kandıra'da 12 ilçenin imar komisyonu toplandı!

Kandıra'da 12 ilçenin imar komisyonu toplandı. Toplantıda imar konularında yapılan değişiklikler, yangın mevzuatında yapılan değişikliklerin imar uygulamalarına yansımaları ve otopark mevzuatında yapılan yeni düzenlemeler ele alındı.

Kandıra'da 12 ilçe için imar komisyonu toplandı!

Kocaeli genelinde ilçe imar sorunlarını masaya yatıran ve tüm ilçe imar komisyonu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen İmar ve Bayındırlık Komisyonu Haziran ayı toplantısı Kandıra Belediyesi ev sahipliğinde Kerpe'de düzenlendi.

Akçakoca Yaşlılar Konukevi'nin bakım ve onarımı yaptırılacak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Türk Kızılayı Akçakoca Yaşlılar Konukevi binasının doğalgaz dönüşümü, PVC doğrama ve ısıcam dönüşümü, mutfak ekipman tadilatı ve yalıtım onarımını yaptıracak. İhalenin son teklif günü 09 Temmuz 2015.

kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi kapanacak mı Haberi

kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi kapanacak mı


Kandıra'nın en başarılı liselerinden olan Akçakoca Anadolu Lisesi kapatılıyor ve okul binası imam hatip ortaokuluna veriliyor Kandıra'da üniversiteye en fazla öğrenci gönderen Akçakoca Anadolu Lisesi'nin öğrenci alım kontenjanı sıfırlandı ve okul binası ilçede bulunan imam hatip ortaokuluna verildi. Yani Kandıra'nın en iyi lisesi kapatılıyor. 1951 yılında kurulan Kandıra Lisesi, 2013 yılının eylül ayı itibariyle ortaöğretim kurumları üzerinde yapılan değişiklikle Akçakoca Anadolu Lisesi olarak değişti ve Anadolu lisesi statüsüne geçti. 


BAŞARILI BİR OKULDU 

Geçtiğimiz öğretim yılında ilk defa Anadolu lisesi olarak öğrencilerini kabul eden Akçakoca Anadolu Lisesi, Kandıra Anadolu Lisesi ile de tatlı bir rekabete girişti. Akçakoca Anadolu Lisesi geçtiğimiz yıl sonunda üniversiteye en çok öğrenci veren lise oldu. İki yıl önce Kocaeli'de yapılan Ab-ı Hayat Projesi yarışmasında 100 tam puan alarak...