19 / 04 / 2024

Kandıra bilgi evi

Kandıra bilgi evi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’da KOMEK ve Bilgievi binası inşa ediyor. Bin 260 metrekare kullanım alanına sahip olacak yapı KO-MEK kursları ve Bilgievi bir arada olacak.

Kandıra KO-MEK ve Bilgi Evi yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kandıra Çarşı Mahallesi’nde yapılan KO-MEK ve Bilgi Evi’ni aynı anda bünyesinde barındıracak olan yapı inşaatında incelemede bulundu.

Kocaeli Kandıra Belediyesi'nin yeni binasında inşaat başladı!

Kocaeli Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bölgede yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Köken, Kandıra Belediyesi'nin yeni binası için inşaatın başladığını söyledi. 

Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinden Kandıra'ya 13 proje!

Son yıllarda turizm, şehirleşme ve kültürel ürünlerin markalaşmasında önemli bir başarı elde eden Kandıra’yı, Kocaeli Üniversitesi mimarlık öğrencileri proje ve araştırma sahası olarak seçti. İlçede yapılan projeler hakkında bilgi alan öğrenciler, ayrıca ilçeye yönelik 13 projede sundu.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli başvuru işlemleri için yarın son gün!

Toplamda 272 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı proje kura çekilişi 13 Nisan 2016 günü yapılacak. TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli başvuru işlemleri için yarın son gün...

Emekli TOKİ Kocaeli Kandıra Konutları'na 637 başvuru geldi!

Hükümetin halka vaatleri doğrultusunda TOKİ'nin ev sahibi olmayan emekliler için ilimiz Kandıra ilçesinde yaptıracağını açıkladığı 272 adet 2+1 tipi konut için dün itibariyle başvuru sayısının 637'ye ulaştığı açıklandı.

TOKİ Kandıra Konutları'na yoğun ilgi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından Kandıra'da emeklilere özel yapılacak 272 konut İçin başvurular sürüyor. Kandıra halkının yoğun ilgi gösterdiği konutlar için son başvuru tarihi ise 31 Mart.

Şile-Ağva-Kandıra otoyolunda sona yaklaşıldı!

2014 yılında yapımına başlanan Şile-Ağva-Kandıra otoyolunda sona yaklaşılıyor. Şile- Ağva arasını 20 dakikaya düşürecek olan, 7 Tünel ve 11 viyadükten oluşan otoyolun bitimi ile Şile’ye ulaşımda mesafeler kısalacak

Emekli TOKİ Kocaeli Kandıra Konutları başvurusu!

Emekli TOKİ Kocaeli Kandıra Konutları başvurusu bugün başlıyor. Projede 272 adet daire emekliler için satışta. Ev seçeneklerinin 2+1 olarak tasarlandığı TOKİ Kocaeli Kandıra projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

Kocaeli Kandıra TOKİ Evleri başvuruları ne zaman?

Toplamda 272 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Projede daireler 2+1 olarak tasarlandı. Peki Kocaeli Kandıra TOKİ Evleri başvuruları ne zaman?

Emekli TOKİ Kocaeli Kandıra başvuru işlemleri!

Emekli TOKİ Kocaeli Kandıra başvuru işlemleri 14 Mart 2016 tarihinde başlıyor. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede toplamda 272 adet daire emeklilere özel olarak satışa çıkarıldı.

TOKİ Kandıra Konutları'nda başvurular 14 Mart'ta!

Başbakanlık Toplu Konut Dairesi Başkanlığı (TOKİ), Kandıra'da yaptığı 272 konutluk Emekli Konut Projesi için başvuruları almaya başlıyor. Konutlar için başvurular 14-31 Mart tarihleri arasında alacak.

Kocaeli Kandıra TOKİ başvurusu için gerekli belgeler!

Toplamda 272 adet dairenin emekli kategorisi için satışa çıkarıldığı projede başvuru ücreti 500 TL olarak kabul edilecek. İşte Kocaeli Kandıra TOKİ başvurusu için gerekli belgeler...

Kandıra Belediyesi Örnek Köy Projesi için kolları sıvadı!

Esentepe mahallesindeki incelemelerin ardından “Örnek Köy Projesi” için kolları sıvayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, proje kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Babaköyü mahallesi projenin ikinci ayağını oluşturuyor.

TOKİ Kandıra için ilk kazma vuruluyor!

Kandıra Belediyesinin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) ile birlikte Orhan Mahallesi hindi çiftliği bölgesinde yapımı planlanan 206 konuttan oluşan proje yapımında ilk kazma bugün vuruluyor.

Kandıra bilgi evi Haberi

Kandıra bilgi evi


 Vatandaşlar KO-MEK’teki çeşitli kurslardan faydalanırken öğrenciler de Bilgievleri’nde eğitim görebilecek. Büyük oranda tamamlanan yapının iç çalışmaları devam ediyor. Çarşı Mahallesi’nde yapılan bina zemin ve bir kat şeklinde inşa edildi.




BİN 260 METREKARE ALAN


Toplam bin 260 metrekare kullanım alanına sahip olacak yapı içerisinde değişik dallarda KO-MEK sınıfları, kütüphane ve seminer odaları ile Bilgievi sınıfları yer alacak. Yapı içersine internet, data, akıllı tahta, projeksiyon, kamera sistemi, hırsız alarm sistemi yer alacak.




TAM DONANIMLI BİNA


Binanın zemin katında 4 adet sınıf, 1 adet kütüphane, 1 adet seminer odası, 1 adet kulüp odası, 1 adet bilgisayar odası ve idari mahaller yer alacak. Birinci katta ise aerobik salonu, aşçılık sınıfı, kuaför, 5 adet sınıf, bilgisayar sınıfı, öğretmenler odası ve idari ofisler bulunacak.

Kocaeli Büyükşehir...