28 / 03 / 2024

Kandıra ilk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldımı

Kandıra ilk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldımı

Kocaeli Kandıra’nın ilk kız lisesi olan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, eğitim öğretime açıldı. Okul Müdürü Hülya Koç, ''Kandıra'nın ilk kız lisesi olan okulumuz ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Kadı Kızı ilk mağazasını İstanbul'da açıyor!

Ev ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren Kadı Kızı markası ilk mağazasını İstanbul'da açıyor...

Kandıra Gıda İhtisas OSB'yi 10 yıl geciktiren binada yıkım!

​​​​​​​Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesini 10 yıl kadar erteleten binanın yıkımına başlandı.

Erzincan Kızılay ve Hocabey'de kentsel dönüşüme ilk kazma vuruldu!

Erzincan Belediyesi, Kızılay ve Hocabey mahallelerinde, kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk kazmayı vurdu ve yıkıma başladı.

Türk Kızılay Afrika'da ilk ofisini Senegal'de açıyor!

Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Türk Kızılay'ın Afrika'daki ilk bölgesel ofisini Senegal'in başkenti Dakar'da açılacağını duyurdu...

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

Kandıra'daki hayalet evin yıkılması bekleniyor!

Kocaeli'nin Kandıra Orhan Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde bulunan hayalet ev aileleri korkutuyor. Sahipsiz bırakılan evin bir an önce yıkılması bekleniyor.

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Kandıra’nın yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Büyükşehir mülkiyetindeki alan üzerine inşa edilen Kandıra’nın yeni belediye hizmet binası inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun zemin katını tamamladı.

Kocaeli Kandıra'daki 54 kaçak yapı yıkılıyor!

Kocaeli Kandıra'da bulunan 2018'de yapılan ve imar barışından faydalanamayan 54 kaçak yapı yıkılıyor.

Kocaeli Kandıra’ya yeni belediye hizmet binası geliyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra'ya yeni bir hizmet binası kazandırıyor.

Kocaeli Kandıra’ya spor salonu inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra'ya da spor salonu inşa ediyor.

Kandıra’ya yarı olimpik yüzme havuzu müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’da yüzme sporunun gelişmesi için ilk adımı atarak, yeni bir yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediyor.

Kandıra ilk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldımı Haberi

Kandıra ilk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldımı

Kandıra’da sadece kız öğrencilerin okuyacağı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2016-2017 eğitim öğretim döneminde hizmete açılıyor. Kandıra Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Hülya Koç, Kandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne Kurucu Müdür olarak atandı. Koç, yaptığı açıklamasında TEOG sınav puanlarına göre 9’ncu sınıfa kız öğrencilerin alınacağını ve tercihlerin 29 Temmuz'a kadar yapılabileceğini kaydetti. Ayrıca ara sınıflara da nakiller yapılabileceğini belirten Koç, yeni okul yapılıncaya kadar İmam Hatip Ortaokulu'nun eski binasında eğitim ve öğretime devam edeceklerini açıkladı. 

BİLİNÇLİ VE AHLAKLI NESİL

Okul Müdürü Hülya Koç, “İmam Hatip Liseleri, Kur'an ve sünnet yaşantısına uygun, milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanına ve milletine karşı sorumluluklarını bilen,  milli iradeye sahip çıkan, akademik başarıyı ön planda tutan, bilinçli ve güzel ahlaklı nesil yetiştirmek için kurulmuş...