28 / 03 / 2024

kandıra karaağaç köyü 2b bedeli ne kadar

kandıra karaağaç köyü 2b bedeli ne kadar

Kocaeli’ nin Kandıra ilçesine bağlı Karaağaç köyünde yaşayan vatandaşlar, 2B kapsamına giren arazileri için belirlenen rayiç bedelleri çok bulunca kent merkezinde protesto yürüyüşü yaptı....

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

Büyükçekmece Karaağaç 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Karaağaç Mevkiinde yer alan bazı parsellerin bir kısmı ve 157 ada 2 ve 8 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Hazine iki ihaleyle borcuna 13,5 milyar daha ekledi! Açık yüzde 200 arttı

Nisanda bütçe açığındaki artış, geçen yıla göre yaklaşık yüzde 200 arttı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün düzenlediği iki ihalede 13 milyar 598,5 milyon lira borçlanmaya gitti.

Kocaeli Kandıra'ya yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kocaeli Kandıra Belediyesi ilçeye 52 milyon TL yatırımla Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası ve Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediyor. 

Kandıra Gıda İhtisas OSB'yi 10 yıl geciktiren binada yıkım!

​​​​​​​Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesini 10 yıl kadar erteleten binanın yıkımına başlandı.

Kocaeli Çerçili Köy Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra İlçesi Çerçili Mahallesi’ndeki eski köy okulunu konağa dönüştürdü.

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu güzergahı üzerinde yer alan arsa ve konutların satış fiyatları yüzde 68 arttı. Arsa ve konut piyasasına ait değerlemelerde bulunan Endeksa.com, son 4 yılda Kandıra’daki konut fiyatlarında yüzde 68, Şile’deki konut fiyatlarında ise yüzde 36 oranında artış olduğunu bildirdi..

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yollarının ihalesi yeniden yapıldı!

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yolları, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından pazarlık usulüyle tekar ihale edildi. İhale için en uygun teklif Kalyon İnşaat'tan verildi...

İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra-Kaynarca Otoyolu ev fiyatlarını artırdı!

İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra-Kaynarca Otoyol projesi, bölgedeki konut ve arazileri değerlendirdi. Çalışmaları devam eden proje, Şile’de konut fiyatları yüzde 36 yükseltti…

Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün 350 bin TL sermaye bedeli açıldı. 

Kıraç Peyzaj Ağaç ve Bitki Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıraç Peyzaj Ağaç ve Bitki Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Morkaya tarafından kuruldu.

Kandıra'daki hayalet evin yıkılması bekleniyor!

Kocaeli'nin Kandıra Orhan Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde bulunan hayalet ev aileleri korkutuyor. Sahipsiz bırakılan evin bir an önce yıkılması bekleniyor.

Kocaeli Hacımazlı Köyü'ndeki eski okul binası yenilendi!

Geçtiğimiz yıllarda taşımalı eğitime geçen Kandıra Hacımazlı Köyü’nün eski okulu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla baştan aşağı yenilendi.

kandıra karaağaç köyü 2b bedeli ne kadar Haberi

kandıra karaağaç köyü 2b bedeli ne kadar


Kocaeli’nin Kandıra ilçesine bağlı Karaağaç köyünde yaşayan vatandaşlar, 2B kapsamına giren arazileri için belirlenen rayiç bedelleri çok bulunca kent merkezinde protesto yürüyüşü yaptı. Kararağaç köyünden araçlarla İzmit’e gelen köylüler, Perşembe Pazarı alanında toplandı. Yaklaşık 200 kişi, buradan ellerindeki, 'Köylüleri öldürmeyin, yaşasın', 'Karaağaç köylüleri 2B mağduru oldu' pankartları ile 'Oy kaleni yıkma başbakan' dövizlerle, ‘Eşitlik istiyoruz’ sloganı atarak Sabri Yalım Parkı'na kadar yürüdü.


Köylüler adına açıklama yapan Karaağaç Köyü Muhtarı Mehmet Elmacı, "Karaağaç köyünde 4 bin 150 dönüm 2B arazisi var. Bizim köyümüzden dönüm başı 8 bin ile 15 bin lira isteniyor. Ama çevremizdeki en yakın köylerden dönümüne ise 800 lira ile 4 bin lira isteniyor. Biz eşitlik istiyoruz. Bizden niye bu kadar fazla para isteniyor.”dedi. Kendisinden 168 bin lira istendiğini...