18 / 04 / 2024

Kandıra yıkım

Kandıra yıkım

Kocaeli'nin Kandıra Orhan Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde bulunan hayalet ev aileleri korkutuyor. Sahipsiz bırakılan evin bir an önce yıkılması bekleniyor.

Zeytinburnu'nda kaçak yapı yıkımına izin verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin Zeytinburnu'nda bulunan kaçak plaza yıkım işlemi, mahkeme kararının olmasına rağmen polis ekipleri tarafından engellenerek yıkıma izin verilmedi.

Bir ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı mecliste!

Bir siyasi partinin ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı olmasına rağmen işlem yapılmadığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'da yıkım kararı verilen okulda eğitime devam edilmesi meclis gündeminde!

İstanbul'da bir okul hakkında yıkım kararı verilmesine rağmen eğitime devam edildiği iddiası ve hakkında yıkım kararı verilen okul sayısı meclis gündemine taşındı. Saadet Partili'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kandıra Gıda İhtisas OSB'yi 10 yıl geciktiren binada yıkım!

​​​​​​​Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesini 10 yıl kadar erteleten binanın yıkımına başlandı.

Ordu'daki Belde Evler'de mahkeme kararına rağmen yıkım devam ediyor!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde sahil kenarında yapılan Belde Evler projesi için mahkeme yıkım işleminin durdurulmasına karar verdi. Fakat yıkım hala devam ediyor, belediye yıkımı durdurmadı...

Pendik'te asbeste rağmen yıkım ısrarı!

Pendik’te YTONG fabrikasının ‘millet bahçesi’ için yıkımı sürüyor. Fabrikanın çatısında bulunan malzemelerde kanser yapıcı asbest yer alırken, yıkımın önlem alınmadan yapıldığı kaydediliyor.

Antalya'da 110 bin dönümde 5 büyük müze!

ANTALYA'nın en gözde alanlarından birinde 110 bin dönümde inşa edilecek kent müzesi, Türkiye'nin en büyüğü olacak. 5 büyük müzenin yanı sıra, alanda gececi sergi alanları da yer alacak.

Ünal Köken: Kandıra’yı cazibe merkezi haline getireceğiz!

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Akdurak Mahallesi’ndeki yollara asfalt serimi yapıyor. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Kandıra’yı cazibe merkezi haline getirecek dev projelerimizin yanı sıra alt ve üst yapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz.'' dedi.

Bolu'daki tarihi binanın yıkımı için oturanlara ek süre verildi!

Büyük Camii’nin karşısındaki 1800’lü yılların sonundan bugüne kadar geçirdiği 4 büyük depreme rağmen hiçbir hasar almadan ayakta duran 1,5 katlı 5 dükkanın yıkımı için içinde oturanlara süre verildi.

Maltepe'deki bina yıkımında Fatma Güldemet Sarı'nın suçu ne?

Maltepe'de eski bloğun depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle rapor verilen bina içine yerleştirilen patlayıcılara rağmen yıkılamamış. Fatma Güldemet Sarı , Bakan olalı bir ay oldu. Binanın yıkım kararı kaç ay öncesi alınmış, fizibiliteleri yapılmış.

Hakkari'deki okul için yıkım kararı alınması protesto edildi!

Yıkım kararı alınan Hakkâri Süleyman Uğur Sıtkı İlk ve Ortaokulu öğrencileri, yeni okul için Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile görüştü. Yıkım kararına rağmen eğitim devam edince öğrenciler yürüyüşe geçti.

Mersin Tulumba Köprüsü'nde yıkım sürüyor!

Mersinli sürücüler, Tulumba Köprüsü'ndeki yıkım çalışmaları nedeniyle yavaş akan trafiğe rağmen hallerinden memnun olduklarını açıkladı.

1984 yılında 7-8 Hasanpaşa Hanı için yıkım kararı alınmış!

1984 yılında Galata'daki tarihi 7-8 Hasanpaşa Hanı için yıkım kararı alınmış. Mumhane Caddesi üzerindeki 5 katlı, 18 odalı tarihi han, eski eser olarak tescil edilmesine rağmen yıkım kararı alınmış.

Kandıra yıkım Haberi

Kandıra yıkım

Kocaeli'nin Kandıra merkez mahallelerinden biri olan Orhan Mahallesi'nde bulunan çevreye tehlike saçtığı nedeniyle bir ev Kandıra Belediyesi encümen kararıyla yıkılması önerildi. Bina sahipleri evin bir kısmını yıkmıtı ancak aradan aylar geçmesine rağmen mahalle sakinlerinin hayalet ev ismini taktığı bina vatandaşlar için büyük risk oluşturuyor.

ÇÖZÜM İSTENİYOR

En Kocaeli'de yer alan habere göre; her gün çocuklar bu binaya girip tehlikeyi görmeden etmeden oyun oynuyor. Aileler ise endişelendiklerini ve korktuklarını söylüyor. Orhan Mahallesi Zafer Caddesi sakinleri yetkililerin bir an önce bu binayla ilgili çözümün bulunmasını...