04 / 05 / 2024

kanyon avm eczacıbaşı

kanyon avm eczacıbaşı

İş GYO ve EIS Eczacıbaşı İlaç San. ve Tic. A.Ş.'nin yarı yarıya hisselerinin bulunduğu Leventte'ki Kanyon AVM'nin 2013 yılındaki KDV hariç değeri 365 milyon TL iken, 2014 yıl sonu raporuna göre KDV hariç değeri 780 milyon TL'ye yükseldi.

Eczacıbaşı İlaç ve İş Gayrimenkul AVM kiracılarından kira almayacak!

EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret AŞ ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'den yapılan açıklamada AVM'lerde bulunan kiracılardan mayıs ayına ilişkin kira bedeli alınmayacağını açıkladı.

Esra Eczacıbaşı Ve Murat Coşkun evlendi!

Esra Eczacıbaşı ile Murat Coşkun, 30 Haziran akşamı Eczacıbaşı ailesinin Bodrum’daki evlerinde yapılan tören ile evlendiler. 

İntema İnşaat 72,4 milyon TL'ik payını Eczacıbaşı'na sattı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. paylarının satış işleminin tamamlanması hakkında açıklama yaptı. 

Eczacıbaşı Yapı'daki 6.3 milyon adet pay Eczacıbaşı Holding'e satıldı!

İntema İnşaat'ın yüzde 5,66'sına sahip olduğu Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisselerinin tamamının Eczacıbaşı Holding A.Ş.'ye satıldı...

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal'da yeni proje yapacak!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Kartal'da yer alan fabrika arazisinde gayrimenkul projesi geliştirilecek. Şirket bu projeyi Tahincioğlu, Mesa, Nurol ile birlikte gerçekleştirecekmiş.

Kanyon AVM 2017 değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Şişli'de yer alan Kanyon AVM'nin 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Eczacıbaşı Gayrimenkul'den Kartal ve Ayazağa’ya iki yeni proje!

Dünya Gazetesi Ekonomi yazarı Leyla İLHAN, bugünkü köşesinde Eczacıbaşı Gayrimenkul'un yakın zamanda hayata geçirileceği Kartal ve Ayazağa’daki projelerine değindi. İşte, Leyla İLHAN'ın yazısı..

Nusret ikinci restoranını Kanyon AVM'de açıyor!

Nusr-Et Steakhouse, İstanbul'un ünlü et restoranlarından biri olma özelliği taşıyor. Nusr-Et İstanbul'da ikinci restoranını ise Kanyon AVM'ye açıyormuş.

Eczacıbaşı Yapı, ISH Fuarı’nda en yeni ürünlerini tanıttı!

Eczacıbaşı Yapı ISH Frankfurt Fuarı’nda, yaklaşık 2 bin m2’lik alanda, VitrA ve Burgbad markalarının yeniliklerini sergiledi. Fuar 14-18 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleşti.

Kanyon AVM'nin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şişli Mecidiyeköy'de yer alan Kanyon AVM'nin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Orhan Gündüz, Eczacıbaşı Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Orhan Gündüz oldu.2013-2014 yılları arasında Bilgili Holding’te CEO olarak görev alan Gündüz, son olarak özelleştirme ihale sürecinde önemli rol oynadı..

Kanyon AVM'de panik: Denediği kıyafetten yarasa çıktı!

Kanyon AVM'de pantolon almak için bir mağazaya giren kadının denediği giysiden yarasa çıktı. "Yarasalardan solunum yoluyla da kuduz bulaşabilir" diyen kimya profesörü, psikolojisinin bozulduğunu belirterek sorumlular hakkında suç duyurusunda bulundu.

Eczacıbaşı, Türkiye’deki karo üretimini tek merkezde topluyor!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, Tuzla’daki karo seramik tesislerini ise lojistik merkezine dönüştürecek.

kanyon avm eczacıbaşı Haberi

kanyon avm eczacıbaşı


İş GYO ve EIS Eczacıbaşı İlaç San. ve Tic. A.Ş.'nin yarı yarıya hisselerinin bulunduğu Leventte'ki Kanyon AVM'nin yüzde 18 KDV dahil bugünkü değeri toplam 920 milyon 400 bin TL olarak belirlendi. AVM, rezidans ve ofis bloğundan oluşan Kanyon AVM'nin 2013 yılındaki KDV hariç değeri 365 milyon TL iken, 2014 yıl sonu raporuna göre KDV hariç değeri 780 milyon TL'ye yükseldi.


29 bin 427 metrekare alanda yer alan Kanyon AVM, Levent-Maslak ana arteri olan Büyükdere Caddesi üzerinde yer alan Kanyon AVM, İş Kuleleri, Yapı Kredi Plaza, Metrocity AVM, Sabancı Center, Levent Loft, Roche, Novartis, Fako, Deva ilaç firmalarının Genel Müdürlük Binaları, Movenpick Otel'e cephelidir.  Kanyon AVM D-100 karayoluna 1.4 kilometre, Tem otoyoluna 2.3 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 3.5 kilometre, Fatih Sultan Mehmet...