24 / 04 / 2024

Kanyon AVM kuruluşu

Kanyon AVM kuruluşu

Kanyon'un Genel Müdürü Eriç, Kanyon'un İstanbul'a açık havada alışverişi benimseten ilk lokasyon olduğunu belirterek, bunun İstanbul ve Anadolu'daki pek çok AVM'ye de ilham verdiğini söyledi.

Çin'deki emlak sektörüne son hamle! En büyük kredi kuruluşundan sürpriz karar!

Çin'in emlak sektörü için genişleyen bir kurtarma kampanyasının son hamlesi Çin'in en büyük kredi kuruluşu Ping An Bank Co'dan geldi. 

Kanyon AVM'nin değeri 6 ayda 1.7 milyar TL arttı!

İş GYO portföyünde yer alan Kanyon AMV'nin 2023 yıl sonu değeri açıklandı. Peki Kanyon AVM'nin 2023 yıl sonu değeri kaç TL? İşte o dev AVM'nin pazar değeri...

Kanyon AVM'nin yıllık kira değeri 2 senede 300 milyon TL'den fazla arttı!

İş GYO, Kanyon AVM'nin 2023 yıl sonu kira değerleme raporunu yayımladı. Peki Kanyon AVM'nin yıl sonu kira değeri ne kadar oldu? 

İngiltere’nin iki büyük finans kuruluşu konut kredilerinde faizi düşürdü!

Barclays ve NatWest, konut almak isteyenler ve emlak yatırımcıları tarafından sevinçle karşılanacak bir gelişmeye imza attı. İngiltere’nin iki büyük finans kuruluşu, konut kredisi oranlarında önemli düşüşler yaptı.

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren kuruluşa göre İstanbul dünyanın en iyi 19’ncu şehri!

Kentsel uzmanlık kuruluşu Resonance Consultancy’nin yaşanabilirlik, sevilebilirlik ve refah düzeyini kriter alarak gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Londra dünyanın en iyi şehri oldu. İstanbul ise listede 19’ncu sırada yer aldı.

İsviçre merkezli finans kuruluşundan Malatya'daki 310 depremzedeye geçici konut!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen şehirde vatandaşların barınma ihtiyaçlarını sağlamak için İsviçre merkezli finans kuruluşu tarafından 310 geçici konut yapılacağını açıkladı.

İSO'dan ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022 açıklaması

İstanbul Sanayi Odası (İSO), eylülde belirttiği “İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022” araştırmasından sonra 500 Büyük şirketlerden daha küçük ve orta ölçekli kuruluşları kapsayan "İSO İkinci 500" araştırmasının sonuçlarını bildirdi.

Uluslararası derecelendirme kuruluşundan 10 ülke kötü haber!

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings’tan 10 ülkeye kötü haber geldi. Fitch, küresel ekonomik görünüm raporunda yer alan 10 gelişmiş ekonomiye yönelik orta vadeli ortalama gayrisafi yurt içi hasıla (GSYH) öngörüsünü düşürdü.

Kanyon AVM'nin değeri bu yıl 4 milyar TL'ye ulaştı!

İş GYO portföyünde yer alan Kanyon AMV'nin değeri belli oldu. Peki Kanyon AVM'nin 2023 değeri ne kadar oldu? İşte İş GYO'nun açıkladığı o rakam...

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’ten ABD’ye kötü sürpriz!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Rating, ABD’ye resmen kötü bir sürpriz yaptı. Fitch, borç limiti açmazı yüzünden ABD'nin "AAA" olan kredi notunu negatif izlemeye aldı.

Dünyaca ünlü kuruluştan ürküten deprem raporu! Ekonomik bilançosu ağır olacak, kayıp 4 milyar doları aşabilir!

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings’den ülkemizde yaşanan ve Suriye’yi de etkileyen deprem felaketi ile ilgili ürkütücü tahminler geldi. Tahminlere göre sigortalanabilir kaybın milyar dolarları aşması bekleniyor.

Kanyon AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklattı! 2022 değeri tam bu kadar...

İş GYO tarafından Kanyon AVM'nin değeri açıklandı. Kanyon AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklattı! Peki Kanyon AVM'nin 2022 piyasa değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Dev kuruluş asgari ücret tahmininde bulundu. İşte asgari ücreti enflasyonun üzerine çıkaracak rakam

Asgari ücretle ilgili tespit komisyonunun toplanmasına yaklaşık 3 hafta kaldı. Yeni asgari ücretle ilgili tahminler havada uçuşurken uluslararası finans kuruluşu da tahminde bulunanlar listesine eklendi.  

Kanyon AVM kuruluşu Haberi

Kanyon AVM kuruluşu
AVM'nin ziyaretçi sayısı yüzde 27 arttı. ECZACIBAŞI ve İş GYO ortaklığıyla 2006 Mayıs'ta hizmete açılan Kanyon, bu yıl 9. yaşını kutluyor. Kanyon Genel Müdürü Cem Eriç, düzenlenen basın toplantısında 9 yıldır popüler olmanın sırlarını ve önümüzdeki dönem projelerini anlattı. 


2015 HAREKETLİ GEÇİYOR 

Kanyon'un İstanbul'a açık havada alışveriş ve yaşamı benimseten ilk lokasyon olduğuna dikkat çeken Eriç, İstanbul ve Anadolu'da daha sonra açılan pek çok AVM'nin Kanyon u izlediğini ifade etti. Eriç, "Kanyon'da yaratılan ticaretin hacmi yaklaşık 500 milyon TL. Toplam ciro içinde, üç yılda (2012-14) Kanyon mağazalarının ortalama satış m2 verimliliği, aynı dönemdeki toplam enflasyon rakamının 20 puan üzerinde artış gösterdi. Kira gelirlerimizde de buna paralel bir artış gerçekleşti. Aynı dönemde misafir sayılarımız yüzde 27 arttı. Yılda 14 milyon misafir ağırlıyoruz"...