25 / 04 / 2024

kanz türkiye mobilya fabrika

kanz türkiye mobilya fabrika

Alman bebek ve çocuk giyim markası Kanz, Türkiye'de mobilya sektörüne de giriş yaptı. Bu amaçla Besh Mobilya ile lisans anlaşması yapan Alman markanın şimdiden bayilik sistemi ile Türkiye'nin 81 noktasına ulaştığı açıklandı.

Türk mobilya aksesuarı firması Hindistan yatırımları için düğmeye bastı!

Türkiye'nin önde gelen mobilya aksesuar üreticileri arasında yer alan Samet, yurt dışındaki ilk üretim tesisini Hindistan'da kurmak için düğmeye bastı.

Türkiye’nin mobilya devi Kelebek şimdi İngiltere'de!

‘Yeniliğe kanat açtık’ mottosuyla yurt içinde ve yurt dışında mağaza yatırımlarını tam gaz devam ettiren Türkiye’nin en köklü mobilya markasından biri olan Kelebek Mobilya, küresel mobilya sektörünün en güçlü pazarlarından biri olan İngiltere’de yeni konsept mağazasıyla dünyaya kanat açtı.

Türkiye’nin 8 aylık mobilya ihracatı rekor kırdı!

Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri sektörü, senenin sekiz ayında Türkiye ihracatına 5, 45 milyar dolar katkı sağlarken mobilya sektörünün ihracatı ise 3, 11 milyar dolara ulaşmış oldu.

Mobilya ithalatında Rusya yönünü Türkiye’ye çevirdi! İşte detaylar!

Mobilya ihracatında Rusya başı çekiyor. Türkiye’nin Rusya’ya yaptığı mobilya ihracatı 65 milyon dolara çıktı. İşte detaylar!

Türkiye, ABD'de mobilya AVM'si kuracak!

MODOKO Mobilyacılar Sitesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) desteğiyle ABD'de mobilya alışveriş merkezi açacak.

Vivense CEO’su Kemal Erol: Türkiye'nin İkea'sı olacağız!

Türkiye’nin ilk online mobilya satış sitesini kurdu. Tasarımlarını kendisi yapıyor. Küçük üreticilere ürettirip, müşterilerine ulaştırıyor. Vivense kurucu ortağı ve CEO’su Kemal Erol,  "Türkiye'nin İkea'sı olacağız" diyecek kadar iddialı bir girişimci...  

Crate and Barrel Türkiye’den çıkıyor!

Zorlu ve Akasya mağazalarını kapatan ABD'li mobilya devi Crate and Barrel, Türkiye'den çıkma kararı aldı.

Türk mobilya markaları Çin’e çıkarma yapmaya hazırlanıyor!

18-21 Mart 2018 tarihleri arasında Çin'in en büyük kenti Guangzhou’da 41'incisi düzenlenecek Guangzhou Mobilya Fuarı’na Türkiye'den 27 farklı mobilya markası katılacak..

Türkiye mobilyada fiyat konusunda avantajlı!

Art Desig markasının kurucusu Rıza Terzi, Türkiye'deki mobilya sektörü hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye mobilyada yatırım ülkesi olacak!

MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, mobilya sektöründe dünyada iş birliği yaptıkları şirketlerin Türkiye'yi yatırım ülkesi olarak görmeye başladığını ifade etti.

Türk mobilya sektörü yabancı yatırımcıların radarında!

MOSFED Başkanı Güleç, "Dünyada iş birliği yaptığımız şirketler artık Türkiye'yi bir yatırım ülkesi gibi görmeye başladı. Biz Avrupa'nın adeta bir mobilya fabrikası olabiliriz" dedi.

MOSFED, Türkiye mobilya sektörü ile endüstriyel tasarımcıları buluşturdu!

MOSFED’in, Özyeğin Üniversitesi ile birlikte Uluslararası Endüstriyel Tasarım Kuruluşları Konseyi (ICSID) Yönetim Kurulu onuruna düzenlendiği iftar programında, Türkiye mobilya sektörünün önde gelen isimleri ile endüstriyel tasarımın gurupları bir araya geldi.

Nanan Türkiye’de franchise sistemiyle büyüyecek!

İtalyan FL Fashion grubunun yatırımı olan, 0-6 yaş bebek tekstil ve mobilya markası Nanan, Türkiye’de franchise sistemi ile büyüyecek.

kanz türkiye mobilya fabrika Haberi

kanz türkiye mobilya fabrika

Alman bebek ve çocuk giyim markası Kanz, Türkiye'de mobilya sektörüne de giriş yaptı. Bu amaçla Besh Mobilya ile lisans anlaşması yapan Alman markanın şimdiden bayilik sistemi ile Türkiye'nin 81 noktasına ulaştığı açıklandı.


GELECEK YIL AÇILACAK


Faaliyetleri hakkında bilgi veren Besh Mobilya Başkan Yardımcısı Harun Hekimoğlu, mobilyalarına yurtdışından da talep gelmesi üzerine Düzce'deki fabrikalarını genişletme kararı aldıklarını söyledi. Yeni tesis 2015'te devreye alınacak.


HEDEFİ 150 MİLYON LİRA


Talebe yetişemediklerini de vurgulayan Hekimoğlu, yeni tesis açılana kadar bayilik vermeyeceklerini belirtti. Hekimoğlu hedefinin 5 yıl içinde yatak hariç yıllık cirosu 150 milyon lira olan bir şirket olduğunu ifade etti.


UYKU MERKEZLERİ KURACAK


Kanz Mobilya, Türkiye’nin farklı noktalarında uyku merkezleri de kurmak istiyor. Şirket, 2015 yılında yatak, nevresim takımları, uyku setleri gibi uykuya bağlı ürünlerin satılacağı mağazalar açacak ve...