19 / 04 / 2024

Kapadokya Havalimanı ihale süreci

Kapadokya Havalimanı ihale süreci

Kapadokya Havalimanı'nın kiralanmak suretiyle işletme hakkının devri ihalesinde teklif alma tarihi 23 Ocak 2015' e ertelendi.İhalenin, söz konusu tarihte saat 10.00'da yapılacağı açıklandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni bir ihale mi yapıldı? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist projesini kaleme aldı. Toker, son haftalarda Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin iptal olan ihalesine ilişkin yeni gelişmeler olduğu iddialarını gündeme taşıdı.

TOKİ'den Atatürk Havalimanı'ndaki çalışmalara ilişkin açıklama! 

TOKİ, Atatürk Havalimanı'na ilişkin bazı internet sitelerinde yer verilen haberlerle ilgili yazılı açıklamada bulundu. TOKİ, ihale kararının bildirilmesinden önce herhangi bir çalışmaya başlanmadığını belirtti.

Atatürk Havalimanı'ndaki millet bahçesi için ihale yapıldı! Hangi firma ne kadar teklif verdi? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde Atatürk Havalimanı'ndaki millet bahçesi projesini kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in o yazısı...

Adil Karaismailoğlu'ndan Antalya Havalimanı ihalesi açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antalya Havalimanı'nın kapasitesinin artırılması ve kiralanması amacıyla yapılan ihale ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Antalya Havalimanı ihalesini Fraport-TAV kazandı!

Antalya Havalimanı'nın kapasite artırımı ve 25 yıllığına kiralanması için ihale yapıldı. İhalede en yüksek teklif 7 milyar 250 milyon avro ile TAV Havalimanı'ndan geldi.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistinin maliyeti 2.6 milyar TL'yi aştı!

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda inşası süren ikinci pistin altında kalacak tünelde yaşanan çatlakların telafisi için bir ihale daha gerçekleştirildi. 13 senedir tamamlanamayan pist için harcanan para, ihale tarihindeki rakamlarla 2.6 milyar TL'yi aştı. 

Onur İnşaat, Dnipro Uluslararası Havalimanı’nı yapacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Onur İnşaat'ın Ukrayna Dnipro'da üstlendiği yeni bir havalimanı işini üstlenmesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Onur, Ukrayna’da 1.7 milyar liralık ihale üstlendi' başlıklı yazısı...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni ihale yapıldı!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yapılacak olan ikinci pist gündemden düşmüyor. Sabiha Gökçen'in 2'nci pisti için yeni bir ihale yapıldı...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2'nci pistinde son durum ne?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist 7 senedir tartışılıyor. Pistin açılışında sürekli ertelemeler yapılıyor Bu Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti, iki bölüm şeklinde iki defa ihale edildi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Çukurova Havalimanı açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yaptığı açıklamada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Çukurova Havalimanı altyapı yapım çalışmalarının durduğu, üstyapı tesisleri ihale bedelinin 300 milyon avro olduğu ve 12 milyon yolcu garantisi verildiği ifadelerinin tamamen gerçek dışı olduğunu belirtti.

Çukurova Havalimanı ihalesi 20 Kasım'a ertelendi!

Çukurova Havalimanı üstyapı tesislerinin yap-işlet-devret (YİD) modeli çerçevesinde yaptırılması, havalimanının işletilmesi ve devrine ilişkin ihale 20 Kasım'a ertelendi.

Çukurova Havalimanı 26 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ),Çukurova Havalimanı üstyapı tesislerinin Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli yapımı ve işletilmesi için ihale düzenliyor...

Kapadokya Alan Başkanlığı Satın Alma ve İhale Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik!

Kapadokya Alan Başkanlığı Satın Alma ve İhale Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik bugünkü 31187 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kapadokya Havalimanı ihale süreci Haberi

Kapadokya Havalimanı ihale süreci

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünün (DHMİ) Resmi Gazete'de yayımlanan duyurusunda daha önce 7 Kasım 2014 tarihinde gerçekleştirileceği bildirilen ihalede teklif alma tarihinin önce 21 Kasım 2014, sonra 23 Ocak 2015 tarihine ertelendiği ifade edildi. İhalenin, söz konusu tarihte saat 10.00'da yapılacağı...