25 / 04 / 2024

Kapadokya oteller

Kapadokya oteller

Kapadokya'da bulunan Museum Hotel, "World Luxury Hotel Awards 2015" tarafından "Avrupa'nın En iyi Lüks Butik Oteli" seçildi. Otel, daha önce de pek çok ödül almıştı.

Kapadokya'da küçük otellerin pazar payı artıyor!

Kapadokya'da özellikle son yıllarda sayıları hızla artan kayadan oyma mağara tipi ev, pansiyon ve butik oteller, otantik dokularıyla yabancı turistlerin büyük ilgisini çekiyor.

Kapadokya'daki oteller yüzde 100 oranında doldu!

ANKARA'ya en yakın turizm bölgelerinden biri olan peri bacalarıyla ünlü Kapadokya'daki oteller, 9 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı.

Kapadokya'da konaklama memnuniyeti Barselona'dan yüksek!

Küçük Oteller Derneği/Kapadokya çalışma grubunun yapmış olduğu çalışmaya göre, Kapadokya'da konaklama işletmeleri memnuniyeti; Barselona ve St.Petersburg'dan yüksek.

Seçkin oteller listesinde 2 Türk oteli!

ABD'li bir sitenin "en az bir kez konaklanması gereken oteller" listesinde, Çırağan Sarayı ve Kapadokya'dan bir otel de yer aldı. Business insider sitesi, "dünya genelinde herkesin hayatında en az bir kez konaklaması gereken 50 otel" bir seçki hazırladı.

Çırağan ve Kapadokya otelleri seçkin oteller listesinde!

ABD'li bir sitenin "en az bir kez konaklanması gereken oteller" listesinde, Kapadokya'da kayaların içine oyulmuş Gamirasu Cave Hotel ve Çırağan Sarayı Kempinski Otel'i yer aldı.

Kapadokya'da butik oteller artacak!

Kapadokya bölgesi, butik otel olarak turizme kazandırılması ile birlikte tarihi dokunun en gerçekçi korunduğu dünyanın sayılı turizm merkezlerinden biri haline geliyor.

Kapadokya'ya gelen turist sayısı azalıyor!

Küçük Oteller Derneği Kapadokya çalışma grubunun yapmış olduğu çalışmaya göre, Kapadokya 2014 yılında Türkiye'ye gelen toplam yabancı turistin sadece yüzde 3'ünü ağırladı...

Kapadokya'ya gelen turist sayısı azalıyor!

Küçük Oteller Derneği /Kapadokya çalışma grubunun yapmış olduğu çalışmaya göre, Kapadokya 2014 yılında Türkiye'ye gelen toplam yabancı turistin sadece yüzde 3'ünü ağırlayabildi.

Kapadokya küçük otellerinden, online rezervasyon sitelerine servet!

Küçük Oteller Derneği/Kapadokya'nın yapmış olduğu çalışmaya göre, 2014 yılında sadece Kapadokya Küçük Otelleri sektörün en büyük online rezervasyon sitelerinden birine 5,5 milyon TL komisyon verdi.

Küçük Oteller Derneği Kapadokya'da buluştu!

Küçük Oteller Derneği Kapadokya Buluşması Museum Hotelde yapıldı. Yapılan Toplantıya Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Yrd. Doç. Dr. Duygu Eren ve dernek üyeleri katıldı.

Turistlerin tercihi küçük oteller!

Küçük Oteller Derneği Araştırma Eğitim ve Proje Sorumlusu Tekiner Kaya, Kapadokya'ya gelen her 100 turistten 53'ünün küçük otelleri tercih ettiğini bildirdi. Kaya bu durumun bölge ekonomisine katkı sağladığını söyledi.

Kapadokya'nın küçük otelleri zirve yaptı!

Konaklama sektöründe trendler giderek küçük otellere kayıyor. Misafirini iyi anlayan, onlarla doğru iletişim kuran, kişiye yönelik nitelikli hizmet veren küçük oteller, özellikle Kapadokya’da yerli ve yabancı turistlerin tercihi oluyor...

Kapadokya’da, misafir memnuniyetini küçük oteller sağlıyor!

Misafirini iyi anlayan, onlarla doğru iletişim kuran, kişiye yönelik üstün nitelikli hizmet veren küçük oteller, Kapadokya’da da yerli ve yabancı turistlerin gözdesi oldu.Kapadokya’da, misafir memnuniyetini küçük oteller sağlıyor.

Kapadokya oteller Haberi

Kapadokya oteller

1998 yılında Ömer Tosun tarafından kurulan Museum Hotel aldığı bu ödülle, geçmişte aldığı Avrupa'nın En iyi Küçük Oteli (2013), Avrupa'nın En iyi Otel Mimarisi (2013), Türkiye'nin En iyi Küçük Oteli (2013 ve 2014), Türkiye'nin En iyi Otel Mimarisi (2013), Türkiye'nin En İyi Butik/ Özel Belgeli Oteli (2014), Türkiye'nin En iyi Kültür Turizmi Yatırımı (2013), Türkiye'nin En iyi Tarihi Lüks Oteli (2013), Türkiye'nin En iyi Otel Restorasyonu ve Yenilemesi (2013), En iyi Butik Otel Lokasyonu (2013) ödüllerine bir yenisini daha ekledi. 


Kapadokya Muşkara...