19 / 04 / 2024

Kapalıçarşı serengil kardeşler

Kapalıçarşı serengil kardeşler

Kapalıçarşı'da 12 milyon Türk Lirası'na açık artırma ile satışa çıkarılan 9 metrekarelik dükkanın sırrı ortaya çıktı. Sema, Güneş, Ufuk ve Tarık Serengil kardeşlerin anlaşmazlık sonucu mahkemelik olduğu belirtildi.

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Limited Ticaret Şirketi Arnavutköy’de  400  bin TL sermaye bedeli  Adem Aktaş tarafından kuruldu.

Kapalıçarşı'daki 12 milyon liralık dükkanın satışı iptal oldu!

Kapalıçarşı'da bulunan ve kardeşler arasındaki anlaşmazlık nedeniyle satılmak istenen dükkanın satışından vazgeçildi. Dükkana 12 milyon lira değer biçilmişti.

Kapalıçarşı'da 12 milyon TL'ye satışa çıkan 9 metrekarelik dükkanın sırrı!

Kapalıçarşı'da 12 milyon Türk Lirası'na açık artırma ile satışa çıkarılan 9 metrekarelik dükkanın sırrı ortaya çıktı. Sema, Güneş, Ufuk ve Tarık Serengil kardeşlerin anlaşmazlık sonucu mahkemelik olduğu belirtildi.

Erta Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erta Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal2da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Yaşar tarafından kuruldu. 

Kardeşler Birlik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Birlik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yaşar Uysal tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kardeşler Birlik Yapı İnşaat Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kardeşler Birlik Yapı İnşaat Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Yaşar Kadir Dönmez tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çarşambalı Torun Kardeşler İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çarşambalı Torun Kardeşler İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Torun tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Sultanbeyli, Ahmet Yesevi Mahallesi, Biberlik Caddesi'nde kuruldu.

YG Elmas Kardeşler Yapı İthalat İhracat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YG Elmas Kardeşler Yapı İthalat İhracat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Elmas, Gürsel Elmas tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu.

Hüseyin Özden Kapalıçarşı'yı 3.5 milyon TL'ye yenileyecek!

Sandal Bedesteni'ni bugünkü kirasının 7 katına 20 yıllığına alan OB Makine'nın Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özden, eski Kapalıçarşı'yı yeniden hayata geçireceklerini söyledi.

Kapalıçarşı esnafı ağlayarak taşındı!

Boşaltma tebligatıyla gerginliğin yaşandığı Kapalıçarşı’daki Sandal Bedesteni’nde, dükkânlarını boşaltması için tebligat alan esnaf gözyaşları içinde malzemelerini toplayarak depolama alanına götürdü. Toplanan esnaf basın açıklaması yaptı.

Al Hammami Kardeşler Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hammami Kardeşler Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi, MHD Saleh Alhammami tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'Da Fatih, Balat Mahallesi'nde kuruldu.

Kapalıçarşı restorasyon için tahliye ediliyor!

Dünyanın en eski alışveriş merkezilerinden biri sayılan Kapalıçarşı'da bulunan Sandal Bedesteni'nde, 20-25 yıldan bu yana hizmet veren yaklaşık 80 esnafa dükkanlarını boşaltması için tebligat gönderildi.

Zafer Kardeşler Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zafer Kardeşler Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Emre Zafer tarafından 2000 bin TL'lik sermaye ile 13 Nisan 2015 tarihinde Zeytinburnu, Kazlıçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Kapalıçarşı serengil kardeşler Haberi

Kapalıçarşı serengil kardeşler

Ünü Türkiye sınırlarını aşan İstanbul'da yer alan  tarihi Kapalıçarşı'da kullanım alanı 9,20 metrekare olan dükkan, 12 milyon Türk Lirası bedel üzerinden açık artırma ile satışa sunuldu. Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Kapalıçarşı'nın Beyazıt Kapısı'na yakın yer alan dükkan Sema, Güneş, Ufuk ve Tarık Serengil kardeşler arasındaki anlaşmazlık sebebiyle mahkeme kararıyla ihaleyle satışa çıktığı belirtildi.

Avukat Ali Kemal Söbücovalı konuyla ilgili olarak, “Dört kardeşin anlaşamadığı davada bu tür satış organizasyonuna gidilmektedir. Biz buna hukukta 'ortaklığın giderilmesi davası' diyoruz. Hissedarlardan herhangi birisi hakimin müdahalesini talep ederek satışa endeksli bir talepte bulunabiliyor. Bu müdahalede aynen taksim dediğimiz gayrimenkulün paylaştırılmasını mümkünse ayni olarak sağlıyor. Mümkün değilse gayrimenkulün satılarak bedelinin paylaştırılmasını talep ediyor. Burada ortaklar arasında bir anlaşmazlık söz konusu. İstanbul 6. Sulh Hukuk Mahkemesinin...