07 / 05 / 2024

kapris gol

kapris gol

Jetpa nedeniyle özellikle gurbetçileri mağdur eden Jet Fadıl'ın devremülk işine girmesi tüketici yasası taslağına yeni madde ekletti...

Nokia'dan son dakika golü! Uygun fiyatlı Nokia C22 ve C32! 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Nokia C22 ve C32 duyuruldu. Düşük fiyatıyla dikkat çeken yeni model, tek şarjla üç gün kullanılabiliyor.

Dolar yeniden atağa kalktı! Analistler doların 7 gün sonra atacağı golü şimdi yazdı

Dolar fiyatlarında yeniden yükseliş meydana geldi. Analistler de doların atağa kalmasının ardından 7 gün sonra geleceği seviye hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Volkswagen Gol'ün fiyatı belirlendi: 190 bin TL'den satılacak!

Türkiye'de en çok satışı yapılan otomobil markalarından Volkswagen, otomobil pazarındaki yelpazesini genişletiyor. Volkswagen Gol modelinin Türkiye'de satışa çıkarılacağı konuşuluyor. Detaylar haberimizde...

Alsancak Stadı'nda tribünler tamamlandı!

Türk futbol tarihinde önemli yeri olan, milli lig başladığında ilk maçın yapıldığı, ilk golün atıldığı İzmir Alsancak Stadı'nın yeniden yapılması çalışmaları, devam ediyor. 

Jose Sosa: Vodafone Arena'da tarihe geçeceğiz!

Beşiktaş formasıyla bu sezon Süper Lig'de 5 gol 9 asistlik bir performans sergileyen Sosa, Yeni Şafak'a açıklamalarda bulundu. İşte Arjantinli yıldızın Yeni Şafak'a yaptığı özel açıklamaları...

Dumankaya ‘golü’ Chedjou’yla atacak!

İstanbul Maltepe’de modern mimariyle Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Ritim İstanbul projesinin son etabı satışa çıktı. Kampanyanın reklam filminde Galatasaraylı oyuncu Aurélien Chedjou rol aldı.

Ankara Uptown İncek projesi manzarası ile öne çıkıyor!

ANKARA'NIN gol ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek, özellikle ayrıcalıklı manzarası ile Başkent'in öne çıkan projeleri arasında ilk sırada yer alıyor.

Tanju Çolak Timsah Arena inşaatını inceledi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yle birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Türkiye’nin eski gol krallarından Tanju Çolak, 45 bin kişilik modern stadyumun Bursa ve Bursalılar için gurur vesilesi olduğunu kaydetti.

Tanju Çolak Timsah Arena inşaatını gezi!

Türkiye’nin eski gol krallarından Tanju Çolak, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursaspor için yaptırdığı Timsah Arena’yı gezdi. Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla yaptığı prestij yatırım hakkında Çolak’ı bilgilendirdi.

A Milliler Euro 2016'ya 'hazır'!

A Milli Futbol Takımı, İzlanda karşılaşması öncesi oynadığı son hazırlık maçında Danimarka'yı 2-1 yendi. Türkiye'nin galibiyet golünü 90+2. dakikada Ozan Tufan kaydetti. Mücadeleyi Sepp Piontek de izledi.

Orhan Aktürk: Balıklı gölün turizme kazandırılması için çalışma yapacağız!

İlçe Kaymakamı Orhan Aktürk, balıklı göldeki balıkların yaşam alanlarını korumak ve buranın tanıtımında eksikliklerinin olduğunu belirterek, balıklı golün turizme kazandırılması için çalışma yapacaklarını dile getirdi.

Caprice Gold Maldives projesinde son durum!

Caprice Gold Maldives projesinde kaç oda satıldı? Kapris Gold Maldivler projesinde ne kadar satış yapıldı? Kapris Maldivler projesinin fiyatları nedir? İşte Caprice Gold Maldives projesinde son durum!

Kapris Gold Maldivler!

Kapris Gold Maldivler 'de 600 oda ve 107 villa bulunuyor. Ücretsiz ulaşım imkanı sağlanan Jetpa Caprice Gold Maldives 'de gecelik fiyat 99 Euro olarak belirlendi.

kapris gol Haberi

kapris gol

Jetpa ile özellikle gurbetçilerden milyonlarca euro toplayarak mağdur bırakan Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold ile devremülk işine girmesi yeni yasa getirdi. Yeni mağdurların oluşmasını önlemek için geçen haftalarda tartışmaya açılan tüketici yasa taslağına Jet Fadıl maddesi eklendi. Yasaya eklenen Jet Fadıl maddesiyle devremülk ve uzun süreli tatiller de kanun kapsamına alındı ve tüketiciye 14 gün içinde cayma hakkı getirildi. Ayrıca sözleşmenin bir örneği de tüketiciye verilecek. 


Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz’ün devre mülk pazarlamasıyla birlikte, devre mülklerde tüketicilerin hakları tartışma konusu olmuştu. Yasa taslağına madde de bu yüzden eklendi. Ayrıca paket turlarda da taslakla düzenleyiciye söz verdiklerini yerine getiremezse zararı karşılama yükümlülüğü getirildi. 


Tüketici yasa taslağı ayrıca Türkiye ’de bir ilk niteliğinde olarak tüketici ile satıcılar arasındaki sorunlar için...