23 / 04 / 2024

karabük emlak komisyoncuları

karabük emlak komisyoncuları

Safranbolu'da ata yadigarı konaklarını restore ettiremeyen ailelerin, tarihi yapıları ya sattıkları ya da daire karşılığı verdiği bildirildi

Karabük'te inşaat malzemesi ve emlak işletmelerinin kısıtlamaları kaldırıldı!

Karabük Valiliği, perakende satış yapan iş yerleriyle ilgili kısıtlamaların kaldırıldığını açıkladıç Karara göre, Karabük'te yer alan inşaat malzemesi ve emlak işletmelerinin kısıtlamaları da kaldırıldı...

TOKİ Karabük Yenice kura sonucu isim listesi 252 konut!

TOKİ Karabük Yenice kura sonucu isim listesi 252 konut bugün açıklanacak. Sonuçlar açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karabük Bulak Köyü'nde 4.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Karabük Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Karabük Merkez'de Bulak Köyü'ndeki arsasını satıyor. Arsa için ihale, 12 Temmuz'da gerçekleşecek..

Karabük'te Milli Emlak'tan 4.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karabük'ün Merkez İlçesi Bulak Köyü'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 837 bin TL olarak belirlendi.

Karabük'te kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Karabük Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. Taşınmazın tahmini bedeli 3 milyon 746 bin 800 TL olarak belirlendi.

1986 yılında Sarıyer Belediyesi ile emlak komisyoncuları birbirine düşmüş!

1986 yılında Sarıyer'de 5 bin aile, evini Araplara kiralamaya hazırlanıyormuş. Günlük kiraların 10 bin ile 100 bin lira arasında olduğu yıllarda, belli bir ücret karşılığında ev kiralayan Sarıyer Belediyesi ile emlak komisyoncuları birbirine düşmüş.

Geçmişe dönük emlak vergisi muafiyeti var mıdır?

Emlak vergisi kanunu gereğince 200 metrekare büyüklüğünü geçmeyen ve tek meskene sahip olan taşınmaz sahipleri emlak vergisi ödemelerinden muaf tutuluyor. Peki, geçmişe dönük emlak vergisi muafiyeti var mıdır?

Geriye dönük emlak vergisi iadesi!

Emlak vergisinde sıfır oranlı vergi uygulaması bulunuyor. Bu vergi avantajı yalnız tek mesken sahiplerine uygulanıyor. Peki geriye dönük emlak vergisi iadesi mümkün müdür? Geriye dönük emlak vergisi iadesi nasıl olur?

Kardemir Karabük'ün Bedelsiz Sermaye Artırımı tescillendi!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin Bedelsiz Sermaye Artırımı tescillendi.

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi SPK başvuru sonucunu yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin SPK başvuru sonucunu yayınladı.

Karabük'te yüzün üzerinde kira yardımı başvurusu yapıldı!

Karabük Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ali Tunç, Karabük ve Safranbolu'da kentsel dönüşüm kapsamında yüzün üzerinde kira yardımı başvurusu aldıklarını ve bunları da sonuçlandırdıklarını söyledi...

Karabük Öğlebeli'de 2.8 milyon TL'ye satılık 2 adet bina ve arsası!

Karabük Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Merkez Öğlebeli Mahallesi'nde yer alan 6 bin 729,21 metrekare alana sahip iki adet bina ve arsasını 2 milyon 877 bin 752 TL bedelle satıyor...

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş faaliyet raporunu yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptğı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin faaliyet raporunu yayınladı.

karabük emlak komisyoncuları Haberi

karabük emlak komisyoncuları

     Karabük Emlak Komisyoncuları Derneği Başkanı Bünyamin Coşkun, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede tescilli 2 bin kadar Türk evinin bulunduğunu, bunların birçoğunun restore edilerek otel ya da pansiyona dönüştürüldüğünü söyledi. 

     Bahçe içinde, çoğunlukla üç katlı, 6-8 odalı, büyük aile ihtiyaçlarına uygun tasarlanmış ve estetik biçimde şekillendirilmiş konakları, maddi durumu iyi olmayan ailelerin satmayı tercih ettiğini anlatan Coşkun, şunları kaydetti: 

     ''Safranbolu artık sadece ülkemizin değil, dünyanın bildiği gözde turizm merkezlerinden biridir. Yılda 600 bin turist geliyor ve konaklarda misafir ediliyor. İlçedeki birçok konak devletin de yardımıyla restore edildi. Ancak bir o kadar da restore edilmeyi bekleyen konak var. Bu konakları maddi durumu iyi olan aileler restore ederek turizme kazandırıyor. 

     Tarihi konakları, restore ettirecek maddi imkanı olmayanlar da...