24 / 04 / 2024

Karadeniz-Akdeniz Yolu 2. etap

Karadeniz-Akdeniz Yolu 2. etap

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz: "Asırlık projenin (Karadeniz-Akdeniz Yolu) birinci etabı geçen yıl tamamlanarak hizmete açılmıştı. Şimdi ikinci etabının tamamlanması için çalışmalar devam ediyor" dedi.

Son dakika! Peş peşe deprem! Şimdi de Akdeniz 4.2 ile sallandı!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Akdeniz’de 4.2 şiddetinde deprem oldu. Öte yandan, dün gece saat 23.53’te de İzmir’in Buca ilçesinde 4.0 şiddetinde deprem olmuştu.

Altın su yolu set fiyatlarında 2.520 liraya varan indirim fırsatı! Çılgın kampanya! Elizi 7 Kasım 2022 fiyat listesi

Elizi'de altın su yolu setlerde çılgın indirim fırsatı başladı. Elizi'nin en gözde seti olan su yolu setin fiyatı 16 bin 055 liradan 13 bin 535 liraya kadar düşerek toplamda 2 bin 520 liraya varan indirim fırsatı başladı. Peki altın su yolu set fiyatı ne kadar? İşte Elizi Altın su yolu set fiyat lis

Batı Karadeniz’de 2 milyar dolar sevinci!

Batı Karadeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) aracılığı ile bu seneki bölge ihracatı, 13 Ekim itibarı ile 2 milyar doları geçti. Geçtiğimiz senenin aynı zaman dilimine göre yüzde 2,8'lik artış yaşandı. İşte detaylar…

Mersin Akdeniz'de 11.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 depo!

T.C. Mersin 6. İcra Dairesi, Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Bağlarbaşı Mahallesi, 145 ada 7 parselde yer alan 2 adet depoyu 11 milyon 845 bin TL'ye satıyor...

Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Valisi Tuncay Sonel, yapımı devam eden Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatında incelemelerde bulundu...

Mersin Akdeniz'de 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Akdeniz Belediyesi, Bahçe Mahallesi'nde yer alan 2 katlı metruk binanın yıkımını kontrollü bir şekilde gerçekleştirdi. 

Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamam!

Trabzon merkezi ve Karadeniz Sahil Yolu'nun şehir geçişinde inşa edilen Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamamlandı. 

Karadeniz-Akdeniz otoyolu projesi inşaatı meclis gündeminde!

Karadeniz-Akdeniz otoyolu projesi inşaatı meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

145 yıllık Karadeniz-Akdeniz Otoyolu'nun yüzde 84'ü tamam!

Osman Padişahı Sultan Abdülaziz döneminde ilk kez gündeme gelen, 2’nci Abdülhamid'in rüya projesi 145 yıllık Karadeniz- Akdeniz Otoyolu Projesi’nin yüzde 84’ü tamamlandı.

Hotel Grand Ereğli 15.5 milyon TL icradan satılıyor!

Karadeniz Ereğli 2. İcra Dairesi, Zonguldak ili Ereğli ilçesi Müftü Mahallesi'nde bulunan Hotel Grand Ereğli 15 milyon 50 bin TL'ye satılıyor.

Amasya Çevre Yolu şehirler arası geçiş mesafesini 2 kilometre kısaltıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Amasya Çevre Yolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada "Uzunluğu 11,3 kilometre olan Amasya Çevre Yolu aynı zamanda şehirlerarası geçiş mesafesini 2 kilometre kısaltıyor" dedi.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

Karadeniz'de Mart'ta 2 bin 523 konut satıldı!

Karadeniz Bölgesindeki 6 ilde mart ayında toplamda 2 bin 523 konut satıldı. İşte il il konut satışları...

Karadeniz-Akdeniz Yolu 2. etap Haberi

Karadeniz-Akdeniz Yolu 2. etap

Osmanlı padişahı Sultan Abdülaziz döneminde ilk kez gündeme gelen, 2. Abdülhamid zamanında da projesi çizilen 600 kilometrelik Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun ikinci etabının tamamlanması için çalışmalar gece gündüz devam ediyor.


Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinde süren altyapı çalışmalarını incelemeleri sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun iki bölgeyi birbirine bağlayan en kestirme yol olma özelliği taşıdığını belirtti.


Projenin Ordu ayağında üç etap halinde çalışmaların sürdürüldüğünü dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:


"Asırlık projenin birinci etabı geçen yıl tamamlanarak hizmete açılmıştı. Şimdi ikinci etabının tamamlanması için çalışmalar devam ediyor. İkinci etabın tamamlanması için ekipler gece gündüz demeden çalışıyor. Bir yandan sıcak asfalt dökme çalışmaları, bir yandan da projede bağlantı yolları ve çevre düzenlemesi devam ediyor." 


Yılmaz, yolun etap etap ilerlediğini ifade ederek şunları söyledi:


"Bu yol güzergahında...