26 / 04 / 2024

Karadeniz Birlik Genel Müdürlüğünden satılık arsa

Karadeniz Birlik Genel Müdürlüğünden satılık arsa

Karadeniz Birlik Genel Müdürlüğü'nden tarafından satışa çıkan Samsun'da bulunan arsanın toplam bedeli 1 milyon lira olarak belirlendi. Arsanın satışı 2 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Kiralık konut arzı artacak, kira fiyatları düşecek: ‘Günübirlik’ sorunu haftaya Genel Kurul’da!

Kiralık konut arzının yükseltilmesi için hayata geçirilmesi planlanan “günübirlik kiralık evler” düzenlemesinin haftaya Genel Kurul’da görüşülmesi bekleniyor.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Her an Marmara depremiyle karşı karşıya kalabiliriz! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, her an Marmara depremiyle karşı karşıya kalınabileceğini vurguyarak, depreme karşı birlik olma çağrısında bulundu. İşte Ali Kurt'un o açıklamaları...

Karadeniz gazının evlere verileceği tarih resmen belli oldu!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Karadeniz gazının evlere verileceği tarihi resmen açıkladı.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! O ilde günübirlik tesis inşa ettirecek!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Balıkesir'de uzun süreli kiralama yöntemiyle günübirlik tesis inşa ettirecek. İşte ihale detayları...

Mustafa Aydın: AVM kiracısı markalar birlik olmalı!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, AVM ve mağazalar arasındaki kira sorunlarına değindi. Aydın, “AVM kiracısı markalar birlik olup ortak bir söylem geliştirirse sonuç alabilir. Aksi takdirde durum kiracılar açısından içinden çıkılmaz hale gelir” dedi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç'tan Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada Marmara Denizi ve Karadeniz'e sahip çıkmak için Kanal İstanbul'a "Hayır" denilmesi gerektiğini savundu.

Finansevim'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Kolo Holding ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı ve Yapı Tasarruf Sandıkları Derneği Kurucu Genel Başkanı Serdar Kolo, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayımladı...

Suriye yeniden imar ve inşa edilecek!

Karadeniz Vakfı Genel Kurulu'nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Suriye yeniden imar, inşa ve ihya edilecek. Irak yeniden inşa, imar ve ihya edilecek'' dedi.

Manavgat Şelalesi Özel Günübirlik Tesisleri kiralanacak!

Manavgat Belediye Başkanlığı, Manavgat Şelalesi Özel Günübirlik Tesisleri'ni (Restaurant, Açık yemek alanları, 5 (beş) adet dükkan, Çay Ocağı, Genel WC) 5 yıllığına kiraya veriyor. İhalesi 29 Mart'ta gerçekleşecek tesislerin toplam kira bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

DOKA’dan Karadeniz'e 1 milyar dolarlık yatırım!

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Onur Adıyaman, Karadeniz'deki 6 ilde uygulanan bin 22 projeye, 141 milyon 501 bin lira mali destek sağlandığını belirtti ve verdikleri destekle hayata geçirilen 250 milyon liralık yatırımdan elde edilen katma değerin, 1 milyar liraya ulaştığını d

Doğu Karadeniz'e 2 bin dekarlık bahçe kurulacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM), 2019'a kadar Doğu Karadeniz başta olmak üzere çeşitli yörelerde 2 bin dekar mavi yemiş bahçesi kuracak.

THBB'nin 29. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB)’nin 29. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 19 Mart 2016 tarihinde İstanbul’da Birlik merkezinde yapıldı. Açılış konuşmasını THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık yaptı.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği toplandı!

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği, 2015 Yılı İkinci Olağan Meclis Toplantısı Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde Birlik Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında toplandı.

Karadeniz Birlik Genel Müdürlüğünden satılık arsa Haberi

Karadeniz Birlik Genel Müdürlüğünden satılık arsa


Mülkiyeti S.S. Karadeniz Yağlı Tohumlar Satış Kooperatifleri Birliği'ne ait olan Samsun'un Terme ilçesinde yer alan 10 bin metrekarelik arsanın toplam bedeli 1 milyon TL olarak belirlendi. Arsanın satışı 2 Temmuz 2013 tarihinde yapılacak.

İlanın detayı için