19 / 04 / 2024

Karaman Alparslan Türkeş Bulvarı

Karaman Alparslan Türkeş Bulvarı

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan “Valilik Kavşağı'ndan Bisikletli Kavşağa bağlanan Alparslan Türkeş Bulvarı'nı tamamen düzenliyoruz. Çalışmalar kapsamında yeraltı içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatları tamamen yenilenecek.'' dedi.

Ayyüce Türkeş'ten soru: Vatandaş olmak için ev alanların kaç eşine vatandaşlık veriliyor?

Yabancıya konut satışı son zamanlarda sık sık gündem oluyor. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, Meclis'te yaptığı açıklamasında yabancıya konut satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve bazı sorular yöneltti. 

Karaman Can İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaman Can İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şaban Karaman tarafından kuruldu.

Türk halkı YHT’yi çok sevdi! Karaman YHT hattında kırılan rekor yeni hatların müjdecisi mi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karaman-İstanbul, Karaman-Ankara YHT parkurunda bir yılda seyahat eden kişi sayısını açıkladı. Hatta kırılan rekor yeni hatların açılabileceği beklentisine yol açtı.

Türkeş Dış Ticaret Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Türkeş Dış Ticaret Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Akmal Khan Khıljı, Esmatullah Sharıfı, Jahangır Shah Popal Zaı, Qaıs Qayum ve Saıd Aqa Hashımı ortaklığında kuruldu.

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Solutions Holding GMBH tarafından kuruldu.

Konya - Karaman Hızlı Tren Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Konya - Karaman Hızlı Tren Hattı bugün açıldı. Peki Konya - Karaman Hızlı Tren Hattı nerelerden geçecek? Konya - Karaman Hızlı Tren Hattı'nın uzunluğu ne kadar? İşte Konya - Karaman Hızlı Tren Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla...

Karaman için acele kamulaştırma kararı!

Karaman ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karaman Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaman Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Burak Karaman ve Emre Karaman ortaklığında kuruldu.

Milyonlarca Euro'luk sitede aidat krizi!

Arda Turan, Suat Sürmen ve Selma Türkeş gibi ünlü isimlerin yaşadığı Bodrum Mandarin Oriental'de aidat krizi yaşanıyor. 15 bin TL'ye çıkan aidat ücretleri ünlü isimlerin tepkisine neden oldu.

Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı!

Afganistan'ın kuzeyinde yer alan Cüzcan vilayetinde Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı...

Karaman'da yapımına başlanan Sertavul tünellerinin akıbeti TBMM'de!

Karaman'da 2017 yılında yapımına başlanan Sertavul tünellerinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alparslan Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alparslan Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alkan Alparslan tarafından kuruldu.

Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı.

Karaman Alparslan Türkeş Bulvarı Haberi

Karaman Alparslan Türkeş Bulvarı

Karaman  Alparslan Türkeş Bulvarı’nda, yenileme ve düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.



İçme suyu şebekeleri başta olmak üzere, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları daha kaliteli ve sağlıklı bir hale getiriliyor. Fen İşleri ekipleri ise deforme olan eski asfaltı, asfalt kazıyıcı ile kaldırarak çalışmalarını sürdürüyor. Bu arada Alparslan Türkeş Bulvarı yenileme projesi ve köprü çalışması kapsamında caddenin Zembilli kavşağında başlatılan istinat duvarı çalışması da tamamlanmak üzere.

“Altyapısı ve üst yapısı ile bu güzergâhı ve çevresini daha modern ve kullanışlı bir hale getireceğiz” diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan “Valilik Kavşağı'ndan Bisikletli Kavşağa bağlanan Alparslan Türkeş Bulvarı'nı tamamen düzenliyoruz. Çalışmalar kapsamında yeraltı içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatları tamamen yenilenecek. Akabinde; kaldırım, sıcak asfalt, peyzaj düzenlemesi ve aydınlatma çalışmaları ile de bu önemli...