18 / 04 / 2024

Karaman Ermenek Izgarlar Köşkü nerede

Karaman Ermenek Izgarlar Köşkü nerede

Karaman Ermenek İlçesi’nde Çamlıca’nın ilk yerleşim yerinde unutulmaya yüz tutmuş onlarca evden birisi olan ve inşası Cumhuriyetin ilk yıllarına dayanan “Izgar’ın evi” olarak bilinen “Izgarlar Köşkü” tadilatı yapılarak turizme kazandırılıyor.

O ilde 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Karaman Ermenek Belediyesi tarafından, Karaman ili, Ermenek ilçesi, Seyran Mahallesi'nde yer alan 35 arsa 99 bin 606 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

TOKİ Karaman Ermenek projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karaman Ermenek’te hayata geçirilecek konutların ihalesi yapıldı.

TOKİ Karaman 156 konut ihalesi bugün!

Karaman İli, Ermenek İlçesi, Güllük Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 156 adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman Ermenek 156 konut ihalesi 9 Mart'ta!

Karaman İli, Ermenek İlçesi, Güllük Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 156 adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Karaman Ermenek'e 156 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman Ermenek'te 156 yeni konut inşa edecek.

Karaman Ermenek'te tehlike saçan binalar yıkılıyor!

Karaman Ermenek Belediyesi'nin yaptığı yazılı açıklamaya göre, bölgede bulunan tehlikeli yapıların yıkımına başlandı.

Karaman Ermenek'te 7 mahallenin sakini kaya düşme korkusuyla yaşıyor!

Karaman Ermenek ilçesinde dağ eteğinden düşen kayalar mahalle sakinlerinin can güvenliğini tehdit ediyor. Ermenek Belediye Başkanı Sözkesen, 1969'tan beri kaya düşmesi nedeniyle bugüne kadar 10'un üzerinde can kaybının yaşandığını belirtti.

Adese Sedirler mağazası hizmete açıldı!

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, mağaza açılışlarını sürdürüyor. Son olarak Karaman Ermenek mağazasını müşterilerinin hizmetine sunan Adese, şimdi de Konya Sedirler mağazasının açılışını yaptı.

Karaman'da Doğal Gaz Boru Hattı Projesi için kamulaştırma!

Karaman İli sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların Ermenek Doğal Gaz Boru Hattı Projesi kapsamında Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ermenek Kop imar uygulaması başladı!

Çevre ve Şehirçilik Bakanlığı tarafından Konya Ovası Projesi kapsamındaki illerden Karaman Ermenek İlçesi'nde örnek imar uygulaması projesi başlattı.

Mehmet Ceylan, Karaman'da Örnek İmar Uygulamaları'nı anlattı!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Karaman Ermenek’te düzenlenen GAP ve KOP İllerinde Örnek İmar Uygulamalarının Yapılması Projesi’ne katıldı.

TOKİ Karaman Ermenek Konutları'nda teslimler başlıyor!

Karaman Ermenek'te tamamlanan TOKİ konutları Ağustos ayı ortalarından itibaren hak sahiplerine teslim edileceği bildirildi.

TOKİ Karaman Ermenek başvuru işlemleri için bugün son!

Toplam 46 adet konutun kurasız şekilde satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 64 bin 463 TL'den başlıyor. TOKİ Karaman Ermenek başvuru işlemleri için bugün son gün.

Karaman Ermenek Izgarlar Köşkü nerede Haberi

Karaman Ermenek Izgarlar Köşkü nerede

Karaman Ermenek İlçesi’nde Çamlıca’nın ilk yerleşim yerinde unutulmaya yüz tutmuş onlarca evden birisi olan ve inşası Cumhuriyetin ilk yıllarına dayanan “Izgar’ın evi” olarak bilinen “Izgarlar Köşkü” tadilatı yapılarak turizme kazandırılıyor. Bu yıl içerisinde projesi onaylanan ve sahibleri tarafından Karaman Valiliği’ne hibe edilen konak maliyet hesapları çıkarılmak üzere gerekli bilirkişiler tarafından inceleme ve ölçümleri yapılarak hazırlıklarına başlandı. Bu yıl içerisinde restorasyonu bitirilmesi planlanan konak diğer matruk binalarada örnek olması adına önem arzediyor.



Karaman'da...