19 / 04 / 2024

karaman toki ayrancı sağlık ocağı son durum

karaman toki ayrancı sağlık ocağı son durum

Son yıllarda her alanda olduğu gibi sağlık alanında da Karaman'da yatırımlar hızla devam ediyor. Bu kapsamda 2009 yılında çalışmalarına başlanan Karaman Devlet Hastanesi de Aralık ayı içerisinde hizmete açılıyor....

Belediyeden büyük fırsat: 30 konut satacak!

Karaman İli Ayrancı Belediye Başkanlığı, Karaman'da yer alan 30 adet konutu satışa çıkardı. Satışa çıkarılan konutların alanları 85,95 metrekare ile 140,99 metrekare arasında değişiyor.

Karaman Ayrancı Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Karaman İli Ayrancı Belediye Başkanlığı, Karaman Ayrancı'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Karaman TOKİ 75 konut ihalesi 20 Haziran'da!

Karaman İli, Başyayla İlçesi, Başköy Mahallesi 75 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ayrancı Belediyesi'nden 11 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Karaman İli, Ayrancı İlçesi, Dede Mahallesi'nde yer alan mülkiyeti Ayrancı Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul üzerinde 11 milyon 150 bin TL bedel ile kat karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştirilecek. 

Karaman'da 11.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Karaman Ayrancı Belediye Başkanlığı Karaman ili, Ayrancı ilçesi, Dede Mahallesinde bulunan, mülkiyeti Ayrancı Belediyesine ait arsa üzerinde 11 milyon 150 bin TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Karaman TOKİ'deki 31 konuta 370 başvuru yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman'da hayata geçirdiği 2 projenin hak sahipleri kura ile belirlendi.

Karaman TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman’da hayata geçirilecek 265 tarımköy konutunun ihalesi yapıldı.

TOKİ Ayrancılar projesinde inşaat başladı!

Ayrancılar İnönü Mahallesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ihalesi gerçekleştirilen farklı özelliklere sahip 315 toplu konut ile 8 dükkanın inşaat çalışmaları başladı.

Karaman TOKİ kura sonuçları açıklandı!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı projesindeki 577 konut için kura çekimi yapıldı. Karaman TOKİ kura sonuçları açıklandı.

TOKİ Karaman 559 konut başvuruları 6 Mart'ta başlıyor!

TOKİ Karaman'da 559 konut satışı için başvuruları 6 - 31 Mart 2017 tarihleri arasında kabul edecek. Peki, Karaman TOKi başvurusu nasıl yapılacak? İşte, taksit ve peşinat bedelleri...

Karaman OSB TOKİ kura sonucu tam listesi 2016!

428 daireden oluşan TOKİ Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi için kura çekimine saatler kaldı. İşte, Karaman OSB TOKİ kura sonucu tam listesi 2016...

TOKİ Karaman OSB kura sonuç listesi!

Karaman Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttüğü 428 adet konutluk Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi'nde kura heyecanı başladı. İşte, TOKİ Karaman OSB kura sonuç listesi...

TOKİ Karaman Organize kura sonuçları!

428 adet konuttan meydana gelen TOKİ Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi'nde kuralar bugün çekilecek. İşte, TOKİ Karaman Organize kura sonuçları..

karaman toki ayrancı sağlık ocağı son durum Haberi

karaman toki ayrancı sağlık ocağı son durum

Karaman'da yapılan ve yapımı devam eden sağlık yatırımları ile ilgili bir basın açıklaması yapan AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı hemşerimiz Lütfi Elvan, sağlık yatırımları hakkında detaylı bilgiler verdi.


ELVAN açıklamasında;


- Karaman Devlet Hastanesi yeni binası % 100 tamamlanmış olup geçici kabul için verilen 2 aylık süre 10 aralıkta dolmaktadır. Müteakiben sağlık hizmeti verilmek üzere taşınmaya başlanılacaktır. Halen hasta yatakları, mobilya, mefruşat ve tıbbi cihazların yerleştirilme işlemleri devam etmektedir. Hastanemizde tek kişilik 140, çift kişilik 60 oda bulunmakta olup, gerektiğinde bu 140 tek kişilik oda iki kişilik olacak şekilde tasarlanmıştır. Hastanenin hizmete girmesi ile, mevcut üç hastanenin vermiş olduğu hizmetten daha iyi hizmet veren bir hastane Karaman'a kazandırılmıştır.


-Ayrancı 6 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi Binası TOKİ...