26 / 04 / 2024

Karat Rezidans ankara

Karat Rezidans ankara

Birkaç yıl öncesine kadar şehrin gürültüsünden uzak konforlu yaşam isteyenlerin tercih ettiği Çayyolu bölgesi doygunluğa ulaşınca, lüks yaşam isteyenler rotayı Yaşamkent’e kaydırdı.

Ankara Karat Rezidans’ta satışlar başladı!

Başkent Ankara’da seçkin kişilerin yeni adresi Yaşamkent’te yükselen Karat Rezidans, ergonomik mimariyi yüksek konforla bütünleştiriyor. İnşaat çalışmalarının yüzde 80’i tamamlanan Karataş Rezidans’ta satışlara başladı.

Metafor AVM'de rezidans ve dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da View Yapı imzasıyla hayata geçirilen Metafor AVM projesinde satışlar devam ediyor.  AVM, Ofis ve rezidansın yer aldığı projede AVM'de peşin ödemelerde yüzde 40 indirim fırsatı sağlanıyor. 

Ankara'nın yeni gözdesi: AP İst Port - Residence & Shopping Center Üçlüsü!

Ankara’nın Yeni Gözdesi AP İst Port Avm, Meydan, Rezidans'ta toplam 750 Rezidans ve 100 adet işyeri satışı tam gaz devam ediyor. Peki AP İst Port Avm, Meydan, Rezidans nerede konumlanıyor? işte detaylar...

Çiftay Holding İzmir'de konut ve rezidans inşa edecek!

Ankara merkezli Çiftay Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Aydın, İzmir'de inşaat projesi için yatırım yapacaklarının müjdesini verdi. Aydın yeni projelerle konut ve rezidans inşa edileceğini dile getirdi. 

35 katlı rezidans inşaatı iptal kararına rağmen devam ediyor! 

TMMOB Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Ankara Şubesi’nden Su Kent Kooperatifine ait 35 katlı rezidans inşaatı iptal kararına rağmen devam ettiği belirtilerek, "Ankara Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, yerel yönetimleri görevlerini yapmaya çağırıyoruz" denildi...

Mahall Ankara satış ofisi!

Mahall Ankara satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı!

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı sağlanıyor.  246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Ankara'da rezidans inşaatında çalışan 3 işçi eylem yaptı!

Ankara'da Söğütözü Mahallesi Anadolu Bulvarı’nda yeni biten bir rezidansın yapımında çalışan 3 inşaat işçisi paralarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Türkerler Mahall Ankara ödeme şekli!

Mahall Ankara projesi Türkerler İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje 246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydan geliyor...

Hityapı'dan Ankara Yenimahalle'ye karma proje!

Hityapı İnşaat, Ankara Yenimahalle'de 586 rezidans daire ve 62 dükkandan meydana gelecek karma proje inşa edecek. Proje 24 ayda tamamlanacak..

Yenibosna Çobançeşme Karat 34 fiyat 2017!

Baş Yapı ve Doğa Şehircilik tarafından inşa edilen Karat 34 Rezidans projesi 470 daire, 123 ofis ve 28 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Yenibosna Çobançeşme Karat 34 fiyat 2017...

Duru Beytepe Rezidans ev fiyatları!

Tona Yapı ve Safe İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Ankara Duru Beytepe projesinde kişiye özel ödemeler sağlanıyor. Duru Beytepe Rezidans ev fiyatları 100 bin 803 TL'den başlıyor.

Yenibosna Karat 34 Rezidans satış fiyatları!

Yüzde 5 peşinatlı ödemelerin yapıldığı Karat 34 Rezidans 470 daire, 123 ofis ve 28 ticari üniteden meydana geliyor. Yenibosna Karat 34 Rezidans satış fiyatları 321 bin TL’den başlıyor.

Karat 34 Rezidans daire fiyatları!

Karat 34 Rezidans daire fiyatları 321 bin TL'den başlayarak değişiyor. Karat 34 Rezidans'ta teslimler Eylül 2018'de yapılıyor...

Karat Rezidans ankara Haberi

Karat Rezidans ankara

Birkaç yıl öncesine kadar şehrin gürültüsünden uzak konforlu yaşam isteyenlerin tercih ettiği Çayyolu bölgesi doygunluğa ulaşınca, lüks yaşam isteyenler rotayı Yaşamkent’e kaydırdı.


Bölgenin en çok dikkati çeken projelerinden Karat Rezidans’ı hayata geçiren Karataş İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karataş: “Çayyolu’nun devamı niteliğindeki Yaşamkent, gösterdiği gelişim sayesinde gelecekte Ankara’nın en değerli bölgesi olacak”


-Birkaç yıl öncesine kadar şehrin gürültüsünden uzak konforlu yaşam isteyenlerin tercih ettiği Çayyolu bölgesi doygunluğa ulaşınca, lüks yaşam isteyenler rotayı Yaşamkent’e kaydırdı.


Ankara’nın batıya doğru ilerlemesi yeni yerleşim merkezlerinin de ortaya çıkmasını sağladı. Özellikle kent merkezinde istediği konforu bulamayan, yoğun trafik ve gürültüden şikayetçi olanlar yeni gelişen bölgeleri “kaçış noktası” olarak belirleyerek, daha nezih bir yaşama yöneliyor.


Yaşamkent’in de bu özellikleri nedeniyle tercih edilen bölgelerden olduğunu belirten Karataş İnşaat Yönetim Kurulu...