27 / 04 / 2024

karavan kamp alanları

karavan kamp alanları

Sıcak havaların da gelişiyle pek çok kişi, ucuz yollu tatilin yolunu araştırmaya başladı! Bu yazın trendi karavan tatili oldu! Peki, günlük karavan kiralama fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Türkiye’nin en büyük karavan fuarı KARAVANİST açıldı!

İstanbul 4. Karavan ve Ekipmanları, Outdoor ve Kamp Malzemeleri, Tiny House Fuarı KARAVANİST, İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Kamp karavan sektörü 600 milyon doları gördü! İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Pandemi ile beraber tatilin yeni gözdesi olan kamp karavan sektörü kütlesi, 100 milyon dolarlardan Türkiye’de 300 milyon doları aştı. Peki, karavan fiyatları ne kadar? İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Kuzey Konaklama Kamp Ve Karavan İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Konaklama Kamp Ve Karavan İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Azra Ülker tarafından kuruldu.

Google San Jose’de kampüs inşa edecek!

ABD merkezli Alphabet şirketine bağlı Google, 7 ay önce mega kampüs projesini duyurmuştu. Belediye meclisi projeyi onayladı. Google’ın Downtown West kampüsünde yer verilecek alanlar açıklandı.

Eyüpsultan'da 1000 kişilik plaj yapılacak!

Eyüpsultan Belediyesi, 1000 kişilik plaj inşaatı için düğmeye bastı. Plajın yakınında günübirlik piknik alanları ve gençler için ise kamp alanları da yer alacak. 

Yahudi yerleşimciler Batı Şeria'da işgal ve baskınlarla yeni yerleşim alanları oluşturuyor!

Yahudi yerleşimcilerin, işgal altında olan Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde önce çadır, karavan ve prefabrik evlerle kendilerine bir tür yaşam alanları oluşturduğu belirtildi.

İzmir'deki toplanma alanları açıklandı!

İzmir’de yaşanan deprem sonrasında depremden evleri zarar gören ve evlerine girmeye korkan vatandaşlar için İzmir Valiliği tarafından toplanma alanları açıklandı. Bayraklı Aşık Veysel Rekreasyon ve Ege Üniversitesi Kampüs Alanı’nda çadır kurulacak.

İHÜ'yü 'Kampüs Üniversite' kimliğine kavuşturan külliye inşaatı bitti! Yarın açılıyor!

İbn Haldun Üniversitesi'ni teknolojik imkanlarla donatılan modern fakülte binaları ve derslikleri, kongre ve konferans salonları, yurtları, kütüphanesi, yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla "kampüs üniversitesi" hüviyetine kavuşturan külliye yarın günü hizmete açılacak. 

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği'nden karavan kamp alanı talebi!

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği, kamp-karavan turizminin gelişmesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı’na taleplerini aktardı. Taleplerde 5 yıldızlı otellerde karavan kamp alanı yapılması da bulunuyor. 

Millet bahçelerinde turizm alanları yapılması önerisi TBMM'de!

Millet bahçelerinde kamp ve karavan turizm alanları yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çulhanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nitelikli doğal koruma alanlarına kamp alanı yapılabilecek!

Alınan yeni kararla “nitelikli doğal koruma alanlarındaki” yapılara ömrünü tamamlayana kadar kullanma izni verildi ancak buralarda ayrıca bungalovlar dahil kamp alanları kurulabilecek.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüs Camisi'nin inşaatına başlandı!

Türkiye Diyanet Vakfı İzmir Şubesi önderliğinde inşa edilmesi planlanan Tınaztepe Kampüs Camisi'nin inşatına başlandı. Camide, abdesthaneler, kütüphane, namaz kılma alanı dışında kütüphane, toplantı salonu, kadın-erkek sohbet alanları, şadırvan ve hilal şekli verilmiş havuzlar yer alacak. 

karavan kamp alanları Haberi

karavan kamp alanları

Sıcak havaların da gelişiyle pek çok kişi, ucuz yollu tatilin yolunu araştırmaya başladı! Uygun fiyatlı bir tatil denince akıllara ne yazık ki oteller gelmiyor bile. Otellerin gecelik fiyatları fahiş rakamları görünce akıllara hemen günlük karavan kiralama fikiri geldi! Masraflarını yarıya indirmek isteyen pek çok kişi karavan tatili için günlük kiralama fiyatlarını araştırmaya başladı.

Tatil için ideal bir seçim olarak görülen karavanlar, satın alınabileceği gibi pek çok şirket tarafından günlük olarak kiralanabiliyor. Karavan tatili yaparken ise birbirinden güzel kamp alanlarında doğa ile içiçe vakit geçirebilirsiniz!

Ev rahatlığı sunan karavanlara, ilgi koronavirüs ile katlanarak arttı! Ev rahatlığını tamamen sunabilen karavanlar ile başka insanlar ile içli dışlı olmak zorunda değilsiniz. Popülerliğini hala yitirmeyen karavan kiralama trendi, otel fiyatlarının neredeyse yarısı kadar!

Türkiye'de karavan...