19 / 04 / 2024

Karayolları arazisi nerede

Karayolları arazisi nerede

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Küçükyalı’daki karayolları arazisinin önemli bir bölümünün şehir parkına dönüştürülmesini istediklerini, ancak TOKİ'nin daha önce olur vermesine rağmen kararından caydığını söyledi.

Burhan Karaçam'da Çiftçiler Holding'e dava açmış!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü 1974 yılında açıldı. Köprü açılmadan önce bugün Zorlu Center'in yer aldığı Karayolları arazisi, aslında Çiftçiler Holding'e aitti.

Antalya Karayolları arazisi çekim merkezi olacak!

Alanya’da turizmciler ve muhtarlarla bir araya gelerek sorunları dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’ya 256 milyonluk alt yapı yatırımı yaparken, kent geneline yapılan yatırımın ise 764 milyon lira olduğunu söyledi. 

Maltepe karayolları arazisi için kamuda kalsın talebi!

Küçükyalı Karayolları Dayanışması, Maltepe’de Karayolları arazisinin  imara açılmamasını, kamu kullanımında kalmasını talep etti..

Maltepe Küçükyalı sakinlerinden karayolları arazisi eylemi!

Maltepe Küçükyalı Karayolları arazisinin imara açılamasına tepki gösteren mahalle sakinleri dün eylem yaptı.

Maltepe'deki özelleştirilen Karayolları arazisi mecliste konu oldu!

İstanbul'un Maltepe ilçesindeki bir arazinin imar planında yapılan değişikliğe ilişkin sorunlar meclis gündemine taşındı. Konu ile ilgili olarak İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi soru önergesi hazırladı..

Küçükyalı Karayolları arazisi meclis gündeminde!

TOKİ’ye devredilen ve geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ihaleyle imara açılan İstanbul Maltepe’deki Karayolları arazisi Meclis gündemine taşındı.

Maltepe halkı Küçükyalı Karayolları arazisi için dava açacak!

Maltepe halkı, Küçükyalı Karayolları arazisinin ticari konut alanı haline getirilerek ihale edilmesine tepki göstererek ihalenin iptali için dava açma hazırlığında olduklarını belirtti.

Küçükyalı Karayolları Arazisi ihalesi protesto edildi!

26 Mayıs günü ilk ihalesi gerçekleştirilen Karayolları Arazisi'nin ihalesini en yüksek teklifi veren Tahincioğlu Gayrimenkul kazandı. İhale Maltepeliler tarafından protesto edildi.

Küçükyalı Karayolları arazisi ihalesinin 2. oturumu 7 Haziran'da!

Küçükyalı Karayolları arazisi ihalesinin Pazarlık - Açık Artırma bölümünü içeren ikinci oturumu 7 Haziran Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Küçükyalı Karayolları arazisi şehir parkına dönüştürülmeli!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Küçükyalı’daki karayolları arazisinin önemli bir bölümünün şehir parkına dönüştürülmesini istediklerini, ancak TOKİ'nin daha önce olur vermesine rağmen kararından caydığını söyledi.

Nurol GYO, Küçükyalı Karayolları arazisi ihalesine katılacak!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bugün gerçekleştirilecek Maltepe, Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine teklif verecek.

Küçükyalı Karayolları arazisi için itiraz!

Fatih Kıyman Maltepe Forumu ve bileşenleri, Maltepe Çınarlı mahallesinde bulunan ve 26 Mayıs'ta ihaleye çıkacak Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü arazisi için itiraz dilekçesi vermek için harekete geçti.

Küçükyalı Karayolları arazisi satışa çıkıyor!

Emlak Konut GYO İstanbul Maltepe Küçükyalı arazisinin ihalesi 26 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Arazinin toplam inşaat alanı 114 bin 239 metrekare, emsale esas inşaat alanı ise 128 bin 169 metrekare.

Karayolları arazisi nerede Haberi

Karayolları arazisi nerede

Mahalle ve dernek buluşmalarında sık sık vatandaşlarla bir araya gelip, sorunlarını dinleyen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, belediyenin ana hizmet binasında düzenlenen “Halk Buluşması”na katıldı. Başkan Yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte toplantıya katılan Başkan Kılıç, Türkiye’nin 65’inci hükümetinin göreve gelmesinden ötürü kutlayarak başladığı konuşmasında, “Ramazan ayına kadar bu toplantılarımızı gerçekleştirerek, sizlerle yüz yüze, cemal cemale görüşmek, dertleşmek istiyoruz.  Akşam saatlerinde derneklerde toplantı düzenliyorduk ama o toplantılara yoğun olarak dernek üyeleri katılıyordu. Bu anlamda sabahki toplantılara devam ettik. Burası halkın kürsüsü, söz sizde” dedi.


Rafa kaldırdık


Küçükyalı Karayolları arazisi ile ilgili bir soru üzerine Başkan Kılıç, “Bu arazinin satışı gerçekleştirildi ve ilgili alanı TOKİ aldı. Biz bu satış sonrası, en azından arazinin 10 dönümlük bir kısmına şehir parkı, kreş, ibadethane ve spor...