19 / 04 / 2024

Karayolları bu yıl 200 köprü projesini bitirmeyi hedefliyor

Karayolları bu yıl 200 köprü projesini bitirmeyi hedefliyor

Karayolları, bu yıl 200 köprünün projesini bitirmeyi hedefliyor. Ayrıca 150 yeni köprü yapılacak ve 15 tarihi köprü de restore edilecek.

Bu yıl 156 köprü ve viyadük açıldı!

Karayolları Genel Müdürlüğünce bu yıl 44,3 kilometre uzunluğunda 156 köprü ve viyadük trafiğe açıldı. Türkiye'de trafiğe hizmet veren toplam 8 bin 35 köprünün uzunluğu 509,4 kilometreye ulaştı.

Bingöl Kiğı'daki tünelin inşaatı bu yıl bitecek!

Bingöl Kiğı’da yapılan Karayolları yatırımları hakkında bilgi veren Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı M.Ali Sabaz, Bingöl Kiğı'daki tünelin bu yıl tamamlanacağını bildirdi.

Karayolları bu yıl 200 köprü projesini bitirmeyi hedefliyor!

Karayolları, bu yıl 200 köprünün projesini bitirmeyi hedefliyor. Ayrıca 150 yeni köprü yapılacak ve 15 tarihi köprü de restore edilecek.

CNR Emlak 2014 Fuarı'nı bu yıl 35 bin yatırımcı ziyaret edecek!

CNR Emlak 2014 Fuarı'nı bu yıl 6 bini yurt dışından olmak üzere 35 bin yatırımcı ziyaret edecek. 11-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek fuarda 200'ün üzerinde proje sergilenecek

Standard and Poors: Türkiye bu yıl yüzde 2.4 büyür!

Standard & Poors’un Başanalisti Frank Gill, Türkiye’nin bu yıl ihracat artışının çok olumlu olduğunu belirterek, Merkez Bankası’nın kurun önceye kıyasla artık daha istikrarlı olduğu düşüncesiyle faiz indirimine gitmiş olabileceğini söyledi.

Birleşmiş Milletler bu yıl dünya genelinde yüzde 2,8 büyüme bekliyor!

Birleşmiş Milletler (BM), "Dünya Ekonomik Görünümü ve Beklentileri Raporu"nu güncelleyerek, Aralık ayında açıkladığı 2014 ve 2015 büyüme rakamlarını aşağı yönlü revize etti. Birleşmiş Milletler dünya genelinde bu yıl üzde 2,8 büyüme beklediğini belirtti..

Bayim Olur musun Fuarı bu yıl 18–21 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek!

MedyaFors Fuarcılık Organizasyonu ve UFRAD(Franchising Derneği) işbirliğiyle gerçekleştirilen Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı bu yıl 18–21 Eylül 2014 tarihleri arasında Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğu’nda düzenlenecek.

Deniz Yıldızı Kartal'da satışlar bu yılın ikinci yarısında başlayacak!

Dumankaya Holding tarafından Kartal sahilde hayata geçirilecek olan Deniz Yıldızı projesi için ön talep toplanmaya başladı. Deniz Yıldızı Kartal projesinde satışların bu yılın ikinci yarısında yapılması planlanıyor.

Penta standı bu yıl 37. si düzenlenen Yapı Fuarı’nda büyük ilgi gördü!

Penta, Yapı Endüstri Merkezi tarafından organize edilen ve bu yıl 37. si düzenlenen Yapı Fuarı- Turkey Build 2014’de yer alan ve en çok ilgi çeken standında sektör profesyonelleriyle buluştu...

Özsüt, Azerbaycan Bakü şubesini bu yıl içinde açacak!

Yurtdışında ilk şubesini KKTC'de açan Özsüt, fizibilitesini tamamladığı Azerbaycan Bakü şubesini de bu yıl içinde açmayı planlıyor. Önümüzdeki beş yıl içinde şube sayısını 200'e çıkarmayı hedefliyor...

Yıldız Park Modern'de yüzde 1 peşin bu yıl taşın!

Gaziosmanpaşa'da yükselen Yıldız Park Modern projesinde yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor. 397 konutluk Yıldız Park Modern Evleri projesinde daireler bu yılın ikinci yarısında sahiplerine teslim ediliyor...

Gaziantep Selçuklu Gençlik Merkezi bu yıl içinde tamamlanarak hizmete açılacak!

Vatandaşların sosyal yaşamlarına katkı sağlayacak olan Gençlik Merkezi ve Sosyal tesis yapımına büyük önem veren Şahinbey Belediyesi, yapımına başladığı 31 sınıfı bulunan Selçuklu Gençlik Merkezini bu yıl içerisinde tamamlayarak, halkın hizmetine sunacak.

Via properties AVM yatırımı için bu yıl Amerika’ya gidecek!

GAYRİMENKUL ve perakende alanında toplam 5 milyar TL’lik yatırım yapan Via properties, Via markasıyla yurt dışına açılıyor. Şirket, AVM yatırımı için bu yıl Amerika’ya gidecek.

Karayolları bu yıl 200 köprü projesini bitirmeyi hedefliyor Haberi

Karayolları bu yıl 200 köprü projesini bitirmeyi hedefliyor

Karayolları bu yıl köprülerle donatılacak.  Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) bu yıl 200 köprü projesini bitirmeyi, 32 kilometrelik 150 yeni köprü yapımını, 156 köprünün onarımını ve 15 tarihi köprünün ise restorasyonunu hedefliyor. Son 13 yılda köprü yapım çalışmaları kapsamında 153,8 kilometre uzunluğunda bin 912 köprü yapımı, 837 köprünün bakım ve onarımı, 434 tarihi köprünün restorasyon projeleriyle 178 tarihi köprünün restorasyon çalışmaları tamamlandı. KGM bu yıl da 200 köprünün projesini bitirmeyi, 32 kilometre uzunluğunda 150 köprünün yapımını, 156 köprünün onarımını ve 15 tarihi köprünün ise restorasyonunu planlıyor. 


400 MİLYON TL AYRILDI 


Bütçe imkanları dahilinde 2016 yılında köprü yapımı için 193 milyon 650 bin lira ödenek ayrılması öngörülüyor. Tahsis edilecek ödenekle bu yıl 45 köprü tamamlanacak. Ancak bölünmüş yol yapımına paralel olarak devam eden...