19 / 04 / 2024

Kargı Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanesi çorum

Kargı Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanesi çorum

Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’un Kargı ilçesine yapılacak olan Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi. Temel atma törenine Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas da katıldı...

Fatih'te çeşmenin yerine apartman yapılmış!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'nın, kitabesine babası Ahmet Zeki Çamlı'nın adını eklediği tarihi I. Mahmud Çeşmesi'ne ilişkin yeni belgeler paylaştı. 

İdlib gerginliği Rusya’ya domates sevkiyatını vurdu!

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Türk ihracatçıların Rusya’ya domates sevkiyatında zorluklarla karşılaştığını ifade etti. “İlişkiler İdlib nedeniyle bozuluyor” diyen Gürdoğan, gönderilen malların kota olmadığı gerekçesiyle geri döndüğünü ekledi.

Ahmet Hamdi Tanpınar’ın evine 'bu binada yaşadı' tabelası asıldı!

Yazar Ahmet Hamdi Tanpınar’ın İstanbul Gümüşsuyu’nda yer alan evine ‘Ahmet Hamdi Tanpınar bu binada yaşadı’ tabelası asıldı.

BESA'nın acı günü! Salih Bezci'nin babası Durali Bezci vefat etti!

BESA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin babası Durali Bezci bugün vefat etti. Merhum Durali Bezci’nin cenazesi 17 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii’den kaldırılarak Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedilecek...

Cantürk Biraderler İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cantürk Biraderler İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Murat Cantürk, Vahir Cantürk ve Ahmet Hamdi Cantürk ortaklığında kuruldu.

Erdoğan Bektaş inşaatı devam eden okulları inceledi!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Hamdi Yılmaz ve diğer yetkililer ile birlikte Rize Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ve ek hizmet binalarında incelemelerde bulundu.

Kütahya'da imar çalışmaları ile düzenlemeler yapıldı!

Zafer Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığıgnda, Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.

Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi açıldı!

Başakşehir Kayaşehir'de yer alan Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi’nin resmi açılışı yapıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta da katıldı.

Ahy Turizm Seyahat Acenteliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahy Turizm Seyahat Acenteliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hamdi Yazıcı tarafından kuruldu.

Erzurum Ahmet Hamdi Tanpınar Bilgi Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ahmet Hamdi Tanpınar Bilgi Evi'ni hizmete açtı.

Ahmet Mandıracı, Seranit Grup Genel Müdürü oldu!

Seranit Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hamdi Altunalan Genel Müdürlük görevinden ayrıldı. Yerine Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Mandıracı atandı.

Hamdi Görkem Gençtürk, Niğde Çevre ve Şehircilik'teki görevine başladı!

Niğde Çevre ve şehircilik İl müdürü Ahmet Akaycan'ın merkeze alınmasından sonra boşalan Çevre ve Şehircilik İl müdürlüğüne Hamdi Görkem Gençtürk atandı.

Zafer Organize Sanayi Bölgesi'ne imar planı!

Zafer Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kargı Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanesi çorum Haberi

Kargı Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanesi çorum


Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’un Kargı ilçesine yapılacak olan Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.


Temel atma törenine Çorum Valisi Sabri Başköy, AK Parti Çorum Milletvekilleri Murat Yıldırım, Cahit Bağcı, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Kargı Belediye Başkanı Mustafa Başpınar, Dodurga Belediye Başkanı Bekir Kılıç, İl Sağlık Müdürü Dr.İsmail Yücel, eski AK Parti Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Kargı’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ancak bunun buruk bir mutluluk olduğunu belirterek, “Ahmet Hamdi Akpınar ile birlikte bu temeli atmayı isterdim. Hatta açılışını onunla yapmayı çok isterdim. Allah’ın taktiri böyleymiş, ben onun güzel insan olduğuna şahitlik ediyorum, Kargı’ya güzel hizmetler yaptı, inşallah mekanı cennet olur. Çorum siyasetinde bir kadir bilirlik...