19 / 04 / 2024

Karlıova Belediyesi

Karlıova Belediyesi

TOKİ'nin emeklilere yönelik Batman'da başlattığı 1.472 konutluk proje, teslim aşamasına yaklaştı, Bingöl’de ise arsa sorunu çözülmedi.

Bingöl Karlıova'da modern hayvan pazarı yapılacak!

Karlıova Belediye Başkanı Bingöl, Bakan Yılmaz’ın desteğiyle 2 milyon liralık modern bir hayvan pazarının yapılacağını söyledi.

Prof. Dr. Naci Görür'den endişe yaratan araştırma! Bingöl-Karlıova hattı çok önemli!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün “Uykularımı kaçırıyor” dedi ve dikkat çekerek anlattı. Prof. Dr. Naci Görür 7,4 büyüklüğünde deprem tehlikesine karşı uyardığı Bingöl-Karlıova hattında önemli bir çalışma ile ilgili imzalar atıldığı kaydedildi. 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: 8 büyüklüğünde depreme işaret etti ve Gökdere, Ilıca, Karlıova'yı uyardı!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, X sosyal medya hesabından bir son dakika açıklaması yaptı ve Bingöl-Karlıova'ya işaret etti. İşte o açıklama...

Prof. Dr. Naci Görür'den en az 7.4 büyüklüğünde deprem uyarısı! Erzincan ve Karlıova arası ile Tunceli'ye dikkat!

Yer Bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, sık sık yaptığı deprem uyarılarıyla gündeme geliyor. Türkiye'nin deprem haritasına ilişkin açıklamalarda bulunan ve riskli bölgelerle ilgili de konuşan Naci Görür, "O bölge benim uykularımı kaçırıyor" dedi. 

Deprem oldu, Naci Görür uyardı: Erzincan-Karlıova arası ile Karlıova-Bingöl arası hassas!

Bingöl'un Kiğı ilçesinde bugün saat 11.19'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür açıklamalarda bulundu.

O ilde 3 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İzmir Balçova Belediyesi, İzmir ili, Balçova ilçesi, Teleferik ve Çetin Emeç mahallelerinde yer alan 3 adet konutu satıyor. Peki İzmir Balçova'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Son dakika: Kahramanmaraş büyüklüğünde yıkıcı deprem olabilir! Naci Görür üç kent merkezini tehdit eden depremi duyurdu!

Doğu Anadolu'da beklenen 7.2 büyüklüğündeki depremle ilgili uyarılarda bulunan Naci Görür, Hakkari bölgesinde de sıkıntı olabileceğine dikkat çekti. Görür, özellikle Bingöl-Karlıova arasında bir deprem beklediğini ifade etti.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Balçova Belediyesi 2 adet konutu satıyor! Ev alacaklar şimdi bakın!

İzmir Balçova Belediye Başkanlığı, Bolçava Mahallesi'nde yer alan 2 adet meskeni satışa çıkardığını ilan etti. Peki söz konusu taşınmazların ihalesi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

İzmir Balçova'da ev sahibi olma fırsatı! Balçova Belediyesi 5 konut satıyor!

İzmir Balçova Belediyesi, İzmir ili, Balçova ilçesi, Balçova Mahallesi'nde yer alan 5 adet konutu satıyor...

Sincan Ova Çayı yeniden inşa edilecek!

Sincan Belediyesi, doğal güzellikleriyle bilinen Ova Çayı'nı ilçe turizmine kazandırmak için çalışmalara başladı. Ova Çayı etrafına yürüyüş yolları, restoranlar, spor sahaları, mesire, konser ve festival alanları inşa edilecek.

Kaş Ova Spor Salonu inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kaş'ın Ova Mahallesi'ne kazandırılan modern spor salonu projesi hızla sürüyor. Projenin inşaat aşamasının yüzde 70'i tamamlandı.

Karlıova Belediyesi Haberi

Karlıova Belediyesi

Ak Parti’nin seçim vaatleri arasında yer alan emekliye düşük taksitle konut projesi için ön talep toplanmasına rağmen proje henüz hayata geçirilmedi.

Batman'da 1.472 konutluk proje, durumu hakkında bilgi veren Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, yaptırılan konutların teslim aşamasına geldiğini, çevre düzenlemesi, su ve elektrik sorununun çözüldüğünü söyledi. Konutlardaki tüm eksiklikler giderilene kadar çalışmaların devam edeceğini ve bu konusa acele edilmeyeceğini de belirten Başkan Ekmen, evlerin eksiksiz olarak hak sahiplerine teslim edilmesi için çaba sarf ettiklerini vurguladı.3+1 ve 2+1 olarak inşa ettirilen konutlarda doğalgaz sorununun çözümü için ilgili firmayla görüşüldüğünü de söyleyen Başkan Ekmen, Batman Üniversitesi ile birlikte konutlara da doğalgaz verileceğin, söz konusu çalışmanın da 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacağının taahhüt edildiğini açıkladı.


Bingöl’de ise Tüm Emekliler Derneği tarafından...