28 / 03 / 2024

Karmen Yapı Blue Lake

Karmen Yapı Blue Lake

Metal Yapı Konut A.Ş. ve Karmen Yapı ortaklığında hayata geçirilen projede 788 adet daire yer alıyor. Karmen Yapı Blue Lake fiyatları metrekare bazında 3 bin 100 dolardan başlıyor.

Karmen Yapı Blue Lake görselleri!

Konutların; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon o olarak dizayn edildiği Karmen Yapı Blue Lake görselleri yayınlandı...

Blue Diamond'dan beştaş pırlanta yüzüklere dev indirim! 18 Kasım 2022 fiyat listesi...

Blue Diamond'da beştaş pırlanta yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim yapıldı. Bu fırsatı sakın kaçırmayın! İşte 18 Kasım 2022 Blue Diaomond beştaş pırlanta yüzük fiyat listesi...

Blue Diamond'dan tamtur yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim! 16 Kasım 2022 fiyat listesi...

Blue Diamond'da tamtur yüzük yüzde 50'ye varan indirim yapıldı. Peki, Blue Diaomond pırlanta tamtur yüzükler ne kadar? İşte 16 Kasım 2022 Blue Diaomond pırlanta tamtur yüzük fiyat listesi...

Blue Diamond'da alyanslara yüzde 50 indirim! 13 Kasım 2022 fiyat listesi...

Blue Diamond'da alyanslara yüzde 50 indirim yapıldı. Peki, Blue Diamond'da​​​​​​​ alyans fiyatları kaç TL? Blue Diamond pırlanta alyanslar ne kadar? İşte 13 Kasım 2022 fiyat listesi...

Teknosa'da Reeder P13 Blue Max Pro cep telefonuna 800 TL indirim yapıldı! İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Reeder P13 Blue Max Pro cep telefonuna 800 TL indirim geldi. Peki, Reeder P13 Blue Max Pro cep telefonu fiyatları ne kadar oldu? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Blue Moon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Moon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış  Ataşcı tarafından kuruldu.

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile By Medgaltchi Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Ş., Yazdan Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Ş. tarafından kuruldu.

Blue Lake'de icradan satılık 120 ev ve 11 dükkan!

Metal Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Blue Lake projesindeki 120 ev ve 11 dükkan icradan satılıyor.

Metal Yapı Konut'tan Evim Türkiye Fuarı'na özel indirim!

Evim Türkiye Fuarı’na Blue Lake ve Kemerlife XXIII projeleriyle katılan Metal Yapı Konut fuara özel olarak yüzde 15 indirim uyguluyor.

Metal Yapı, Küçükçekmece’deki Blue Lake projesi için Daikin dedi!

İstanbul’un eşsiz lokasyonlarından biri olan Florya Küçükçekmece sahil hattında yer alan Blue Lake projesinde yaşam başladı.

Karmen Yapı'nın hisseleri 13.9 milyon TL'ye Metal Gayrimenkul'e satıldı!

Metal Gayrimenkul'ün KAP'a yaptığı açıklamaya göre: Karmen Yapı A.Ş'nin hisseleri 13 milyon 951 bin TL'ye Metal Gayrimenkul'e satıldı.

Blue Lake nerede?

Blue Lake projesi Metal Yapı Konut  A.Ş. tarafından Küçükçekmece Gölü'ne 85 metrelik mesafede inşa ediliyor. Peki Blue Lake nerede?

Blue Lake kampanyalı ödeme planı!

Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından Küçükçekmece Gölü'ne komşu konumda hayata geçirilen Blue Lake'te 120 aya varan vadelerle ev sahibi olunabiliyor..

Metal Gayrimenkul'ün Karmen Yapı hisse ödeme planı!

Metal Gayrimenkul, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ilişkili taraflardan ticari olmayan alacaklar hakkında açıklama yaptı.

Karmen Yapı Blue Lake Haberi

Karmen Yapı Blue Lake

17 kat şeklinde yükselen projede daire seçenekleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.Ön satışta olan proje toplam 40 bin metrekarelik arsa alanında yükseliyor.


Sosyal alanları arasında projede tenis ve basketbol sahaları, fitness, 19 bin metrekare balkon ve teras alanları, çocuk oyun alanları, çatıda 3 havuz, koşu, yürüme alanları, spa, açık havuzlar bulunuyor. 


Toplam 788 adet konut, 22 adet bağımsız mağaza ve işyerinden meydana gelen projede fiyatlar konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. Proje Metal Yapı Konut A.Ş. ve Karmen Yapı ortaklığında yükseliyor.


Karmen Yapı Blue Lake fiyatları  metrekare bazında 3 bin 100 dolardan başlıyor ve 5 bin 600 dolara kadar ulaşıyor. 8 blok şeklinde yükselen proje Küçükçekmece  Gölü'ne 85 metre yakınlıkta inşa ediliyor. 


Tel: 0212 598 1 444

Web: