27 / 04 / 2024

karmod prefabrik ev

karmod prefabrik ev

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen prefabrik ev satışları yüzde 300 artış gösterdi. İşte konuyla ilgili merak edilen detaylar...

Karmod Prefabrik Filistin'de hazır konut kurdu!

Karmod Prefabrik, Filistin'in Batı Şeria bölgesinde yer alan Ramallah'ta 4 hazır konut kurdu.

Konut fiyatlarındaki yükseliş prefabrik evlere talebi artırdı!

Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz yaptığı açıklamada, betonarme konut fiyatlarındaki yükselişin prefabrik evlere talebi artırdığını söyledi.

Karmod, Latin Amerika'ya toplu konut gönderecek!

Karmod Güney Amerika ülkelerine toplu konut üretmeyi hedefliyor. Karmod Üst Yöneticisi Mehmet Çankaya, prefabrike ev üretim tarzlarının kalitesiyle beraber ekonomik fiyatlarıyla bu ülkelerin konut açığına en iyi çözüm olacağını söyledi.

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

Ucuz ev almak isteyenler müjde! Karmod, prefabrik çelik ev modellerinde yüzde 10'a varan indirim fırsatı!

Karmod, prefabrik çelik ev modellerinde yüzde 10'a varan indirim kampanyası başlattığını duyurdu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilenler... 

90 metrekare prefabrik ev kaç para? İşte 2 Şubat 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlerin ne kadar olduğu pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte bu bağlamda sorulan 90 metrekare prefabrik ev kaç para? sorusunun yanıtı!

75 metrekare prefabrik ev kaç para? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler son dönemin en çok tercih edilen konut tiplerinden biridir. Peki 75 metrekare prefabrik ev kaç para? İşte detaylar!

Devlet destekli prefabrik ev nasıl alınır? Prefabrik ev kredisi nasıl alınır?

Prefabrik ev yaptırmak isteyen ancak nasıl yaptıracağını bilemeyen vatandaşlar, devlet destekli prefabrik ev nasıl alınır? şeklinde araştırmalara başladı. İşte bu konuda merak edilenler!

131 metrekare prefabrik ev ne kadar? En ucuz 2+1, 3+1 prefabrik ev kaç TL? 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Uygun fiyata konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar prefabrik ev fiyatlarını araştırıyor. Peki, 131 metrekare prefabrik ev ne kadar? En ucuz prefabrik ev kaç TL? 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

100 metrekare prefabrik ev kaç para? İşte 7 Ocak 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler son dönemde en popüler yapılar arasında yer almaktadır. Prefabrik ev yaptırmak isteyenler özellikle fiyat konusunu araştırmaktadır. İşte detaylar!

70 metrekare prefabrik ev kaç para? İşte 5 Ocak 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler son zamanlarda sıkça tercih edilen konutlar arasında yer almaktadır. Prefabrik ev yaptırmak isteyenler, metrekare metrekare prefabrik ev fiyatlarını araştırmaktadır. İşte merak edilenler!

100 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? Prefabrik ev için ne kadar arsa lazım? 30 Aralık 2022 fiyat listesi!

Prefabrik evler son dönemde oldukça popüler konutlardan biri oldu. Özellikle pandemi sonrası prefabrik ev fiyatları sıklıkla araştırılmaktadır. İşte bu konuda merak edilenler!

İki katlı 100 metrekare prefabrik ev ne kadar? En ucuz prefabrik ev kaç TL? 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

Artan ev fiyatlarından sonra vatandaşlar prefabrik ev fiyatlarını merak etmeye başladı. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İki katlı 100 metrekare prefabrik ev kaç TL? İşte 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

90 metrekare prefabrik ev kaç para? İşte 22 Aralık 2022 fiyat listesi!

Prefabrik evler son dönemde çok popüler ve tercih edilen konutlardan biridir. Özellikle prefabrik evlerin fiyatları daha çok merak ediliyor. İşte metrekare metrekare prefabrik ev fiyatları!

70 metrekare prefabrik ev kaç para? İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi!

Prefabrik evler, betonarme evlere kıyasla daha hızlı yapılmaktadır. Peki prefabrik evler ne kadar, 70 metrekare prefabrik ev kaç para? İşte bu soruların yanıtları!

111 bin TL'ye ev sahibi olabilirsiniz! Kısa sürede anahtar teslim prefabrik ev fırsatı! 17 Aralık 2022 fiyat listesi

Uygun fiyata konut sahibi olmak isteyenler devlet tarafından verilen prefabrik ev yardımı duyurusundan sonra prefabrik ev fiyatlarını merak etmeye başladı. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 17 Kasım 2022 fiyat listesi...

karmod prefabrik ev Haberi

karmod prefabrik ev

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin getirdiği ekonomik koşullar, inşaat ve emlak sektörünü de derinden etkiledi. Türkiye İstatistik Kurumu’nun resmi olarak yayınladığı veriler, İnşaat Maliyet Endeksi’nin Aralık 2021’de önceki yılın aynı dönemine oranla yüzde 67,74 arttığını gözler önüne serdi. Söz konusu konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Karmod’un CEO’su Mehmet Çankaya şunları dile getirdi: “İçinde bulunduğumuz koşullara, pandemide insanların doğaya dönme arzusu da eklenince, prefabrik evler ilgi odağı oldu ve talepler son bir yılda 4 kat arttı. Özellikle inşaat malzemelerinin fiyatındaki yükselişle birlikte, bu dönemde prefabrik ev alanlar %200 kazanç elde etti. Karmod olarak bu noktada inşa ettiğimiz prefabrik evlerle yatırımcıların yüzünü güldürmekten mutluluk duyuyoruz” 

Prefabrik ev satışları 2021 yılında ne kadar arttı?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen prefabrik ev...