24 / 04 / 2024

Kars Haydar Aliyev Mesleki Anadolu Lisesi

Kars Haydar Aliyev Mesleki Anadolu Lisesi

Kars İli, Merkez İlçesi, Karacaören Köyü'nde yer alan 22.508,00 metrekare yüzölçümlü Kars Haydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

BTC'den 3,3 milyar varil petrol sevk edildi!

Bakü-Tiflis-Ceyhan Ham Petrol Boru Hattı'nın son durağı Adana'nın Ceyhan ilçesindeki Haydar Aliyev Deniz Terminali'nden 2006 yılından itibaren 4 bin 300'den fazla tanker ile 3 milyar 314 milyon 965 bin varil ham petrol sevk edildi.

Kars Haydar Aliyev Mesleki Anadolu Lisesi icradan satılıyor!

Kars İli, Merkez İlçesi, Karacaören Köyü'nde yer alan 22.508,00 metrekare yüzölçümlü Kars Haydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İskenderun'a Haydar Aliyev Vakıf Üniversitesi kurulacak!

Avrasya Sanat Kültür Edebiyat ve Bilim Federasyonu heyeti, kurulması düşünülen Haydar Aliyev Vakıf Üniversitesi hakkında Başkan Seyfi Dingil'i bilgilendirdi.

Bayraklı Adalet mahallesine yeni otopark!

Bayraklı Belediyesi, Haydar Aliyev Caddesi ve Manas Bulvarı'na yakın bir bölgede otopark çalışmalarına başladı. İş merkezleri ve sitelerin yoğun olduğu bölgede başlayan çalışma yaklaşık 60 gün sürecek

İzmit Bayraklı Adalet Mahallesi'nde otopark yapılacak!

Bayraklı’da Adalet Mahallesi 1594/1 sokak üzerinde 66 aracın park edebileceği otopark yapımı için düğmeye basıldı. Bayraklı Belediyesi, Haydar Aliyev Caddesi ve Manas Bulvarı’na yakın bir bölgede otopark çalışmalarına başladı.

Haydar Akar: TOKİ yurt yapsın!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Mecliste Torba Yasa görüşmelerine devam edilirken CHP Grubu adına söz alarak üniversite öğrencilerinin yaşadığı yurt sorunlarına değindi.

Kars Havalimanı'nın yeni adı ne oldu?

Kars Havalimanı 'nın adı ' Kars Harakani Havalimanı ' olarak değiştirildi. Karar, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın onayı ile Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kars Havalimanı, Kars Harakani Havalimanı oldu!

Kars Havalimanı'nın adı Kars Harakani Havalimanı olarak değiştirildi. Kars Havalimanı'nın adının değiştirilmesine ilişkin Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kars Havalimanının ismi değişti!

Bakanlar kurulu tarafından Kars Havalimanının isminin “Kars Harakani Havalimanı” olarak değiştirilmesi kararı alındı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan TANAP temel atma törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili ile birlikte Kars’ta gerçekleştirilen 10 milyar dolarlık TANAP Projesi’nin temel atma törenine katıldı.

TANAP boru hattının temel atma töreni Kars'ta gerçekleşti!

Hazar’dan çıkan Azeri doğalgazını Gürcistan ve Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak TANAP boru hattının temeli Kars’ta atıldı. Erdoğan, ‘Enerjinin İpek Yolu’ denilen hattın barış ve huzura katkı sağlayacağını söyledi

Kars'taki eğitim yatırımlarının toplu açılış töreni gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili, Haydar Aliyev Anadolu Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi ile yapımı tamamlanan MEB yatırımlarının toplu açılış törenine katıldı.

TANAP Hattı Projesi'nin temeli bugün atılıyor!

TANAP Hattı Projesi'nin temeli bugün Kars'ta atılıyor. Tören, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Cumhurbaşkanı Margvelaşvili ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'in katılımıyla gerçekleşiyor.

Kars Haydar Aliyev Mesleki Anadolu Lisesi Haberi

Kars Haydar Aliyev Mesleki Anadolu Lisesi

Kars İli, Merkez İlçesi, Karacaören Köyü'nde yer alan 22.508,00 metrekare yüzölçümlü Kars  Haydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satılıyor. 


Özellikleri : Kars İli, Merkez İlçesi, Karacaören Köyü 1183 Ada No, 6 Parsel Nolu taşınmaz tapu kaydında arsa niteliklidir. 16/06/2017 tarihli bilirkişi raporuna göre; Arsa üzerinde herhangi bir yapı bulunmamaktadır. Taşınmaz Haydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bulunduğu parselin bitişik parselidir. Taşınmaz ana yola cephelidir. Yakın çevresinde Devlet Hastanesi, Şeker Fabrikası, konutlar , işyerleri ve Öğrenci Yurdu bulunmaktadır. Taşınmazın bulunduğu bölgenin teknik al yapısı henüz tamamlanmamış olup gerek belediye gerekse diğer kamu kurum ve kuruluşlarının hizmetlerinden faydalanmaktadır. Taşınmaz şehir merkezine uzak olup, ulaşım dolmuş ile sağlanabilmektedir.


Yüzölçümü : 22.508,00 metrekare

Arsa Payı :...