25 / 04 / 2024

Karşıyaka 360 yüksek vadi

Karşıyaka 360 yüksek vadi

Karşıyaka 360 Yüksek Vadi'de 20 bin TL peşinatla daire sahibi olmak mümkün. Kasım ayında teslim edilecek proje 4 blok olarak yükseliyor.

Karşıyaka 360 Residence iletişim!

Daire tiplerinin 1+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projenin tamamı 2 bin 500 adet daireden meydana gelecek. Karşıyaka 360 Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0232 370 74 74 olarak belirlendi.

Japon deprem uzmanından İzmir Karşıyaka uyarısı: Dikkat edilmeli, zemin çok kötü!

Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İzmir Karşıyaka'daki deprem riskine dikkat çekti ve uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Yüksek faturalar tarihe karışıyor! Bu yöntemi mutlaka denemelisiniz

Yüksek elektrik faturaları, bireylerin diğer ihtiyaçlarını karşılamalarını engelleyebilir veya tasarruf etmelerini gerektirebilir. Özellikle düşük gelirli aileler için yüksek faturalar, diğer temel ihtiyaçları karşılamakta zorluk oluşturabilir. Peki faturalarınız nasıl daha ucuza gelir. İşte detayla

İzmir Karşıyaka'nın imar planlarına Büyükşehir vetosu!

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm çalışmalarının merkezi haline gelmesi beklenen Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerinin planları İzmir Büyükşehir Belediyesi’nİn gündeminde görüşüldü.

Karşıyaka'da yıkım sırasında çöken binayla ilgili soruşturma başlatıldı!

Karşıyaka'da deprem sonucunda ağır hasar alan 8 katı binanın kontrollü yıkımı sırasında yanında bulunan binanın çökmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

Karşıyaka Belediyesi'nden apartman ve site yöneticilerine eğitim!

Karşıyaka Belediyesi’nce, deprem sonrasında ortaya çıkan bilgi kirliliği ile birlikte vatandaşların doğru adımı atması, doğru kurumlardan hizmet alabilmesi için apartman ve site yöneticilerine eğitim verilecek.

Karşıyaka'da yıkılan okulun yeniden yapımı meclis gündeminde!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yenilenme gerekçesiyle yıkılan bir okulun tekrar yapılmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bankalardan tüm zamanların en yüksek 8 aylık karı!

Türk bankacılık sektörü, bu yılın ocak-ağustos döneminde 42,9 milyar lira ile tüm zamanların en yüksek 8 aylık karını elde etti.

Karşıyaka’da yıkım operasyonu!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, Şemikler’de hurdacılar tarafından kurulan baraka ve çadırları kaldırarak bölgenin önemli bir sorununu çözüyor.

Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu yıkılacak mı?

İzmir Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulunun depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bayraklı ve Karşıyaka'da boşaltılan eğik binalar yıkılmayı bekliyor!

Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerinde depreme dayanıksız olduğu nedeniyle tahliye edilen eğik binaların yıkılması bekleniyor.

Karşıyaka Bostanlı'da yatık binalar yıkım için çözüm bekliyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Bostanlı bölgesinde, 40 yılı aşkın zamandır yatık halde duran ve 3 ay önce tahliye tebligatı çıkarılan apartmanlarla ilgili belirsizlik devam ediyor.

İzmir'de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı!

İzmir’de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı. Hilltown Karşıyaka, büyük açılışla ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Açılışa özel gösteriler, 29 Ekim’e kadar devam edecek…

Karşıyaka 360 yüksek vadi Haberi

Karşıyaka 360 yüksek vadi

Mopsan İnşaat tarafından hayata geçirilen Karşıyaka 360 Yüksek Vadi projesi 20 katlı 3  blok ve 18 katlı 1 blok olarak inşa ediliyor. 


Karşıyaka 360 projesinde yüksek yapılaşma ile alanın yüzde 71,75'i sosyal tesisler ve yeşil alan olarak tasarlandı. Alanın yüzde 15,89.2u otopark, yüzde 12,26'sı ise bina yerleşimine ayrıldı 


174 adet konuttan oluşan Karşıyaka 360 yüksek Vadi Evleri'nde 20 bin TL peşinatla ödeme yapmak mümkün. Projede teslimler bu Kasım ayında gerçekleştirilecek.


5 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen Karşıyaka 360 projesindeki dairelerin büyüklükleri 66 metrekare ila 157 metrekare arsında değişiyor. 


Adres : Mustafa Kemal Mah. Yüksek Vadi Evleri 6756 Sok. Karşıyaka/İzmir


Tel : 0232 370 74 74

Web : http://www.karsiyaka360.com/

Esra Nur...