16 / 04 / 2024

Karşıyaka Demirköprü tesis

Karşıyaka Demirköprü tesis

Cevat Durak Demirköprü Mahallesi’nde yapacağı tesisi önce mahalleliye anlatıp onay aldı...

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Sivas Karşıyaka Köprüsü 25 milyon liraya yapıldı!

Sivas’ta Karşıyaka Mahallesi'nde yapımına başlanılan Karşıyaka Köprüsü'nün bir kısmı tamamlandı. Projenin 25 milyon liraya mal olduğu açıklandı.

TOKİ İzmir Karşıyaka stad ihalesi 15 Haziran'da!

TOKİ İzmir Karşıyaka 15000 Seyirci Kapasiteli Stadyum ve 2 Adet Sosyal Tesis İnşaatı İkmal İşi ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

Sivas Karşıyaka Köprüsü'nün ihalesi yapıldı!

Sivas Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan yeni köprü için, Muhtar Çetin Aydın teşekkür etti.

Üsküp Demirköprü Mahallesi'nde dönüşüm hızlandı!

Üsküp’ten göç eden Türklerin 1957’de kurduğu Demirköprü Mahallesi, Karşıyaka’nın en tanınan mahalleleri arasında yer alıyor. Tek katlı evler ve tarlaların yoğun olduğu mahallede şimdilerde ise kentsel dönüşüm hız kazanmış durumda.

İzmir Karşıyaka'da 7.8 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir Karşıyaka Belediye Başkanlığı, ilçedeki 4 katlı binayı satışa çıkardı. Yüksek Öğrenim Tesis Alanı olarak ayrılmış gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon 860 bin TL olarak belirlendi.

Karşıyaka Demirköprü bölgesi yeniden doğdu!

Geçmiş yıllarda şiddetli yağışlar sonrası Bostanlı Deresi’nin taşmasıyla sürekli kabus yaşayan Karşıyaka Demirköprü bölgesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla adeta yeniden doğdu.

Karşıyaka Demirköprü'nün çehresi değişti!

Karşıyaka Demirköprü İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla yeniden doğdu. Kamulaştırmalar yaparak Bostanlı Deresi’ni ıslah eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, bölgenin yeni ve modern çehresini park ve spor alanlarıyla süsledi.

Karşıyaka Demirköprü imar planına uygun hale getirildi!

Geçmiş yıllarda şiddetli yağışlar sonrası Bostanlı Deresi'nin tasmasıyla sürekli kabus yaşayan Karşıyaka Demirköprü bölgesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarla adeta yeniden doğdu.

Karşıyaka Stadı'nı 2016'ya yetiştirmeyi hedefliyoruz!

İzmir Karşıyaka Başkanı Ali Erten, Yalı'daki eski ilçede stadının bulunduğu arazide projelendirilen 15 bin kişilik yeni stat için, "Öyle ya da böyle, bu tesis yapılacak" dedi.

Karşıyaka Yalı Stadı inşa edilecek!

İzmir Karşıyaka Başkanı Ali Erten, Yalı'daki eski ilçe ' stadının bulunduğu arazide projelendirilen 15 bin kişilik yeni stat için, "Öyle ya da böyle, bu tesis yapılacak" dedi.

Trabzon Uğurlu-Karşıyaka yolunun ihalesi tamamlandı!

Trabzon’da keşfi dolan Uğurlu-Karşıyaka yolu için yapılan ilave ikmal ihalesi sonuçlandı. İhaleyi kazanan yapımcı firmaya yer teslimi yapılırken, projeye yeni köprülü kavşak ve imalatlar eklendi.

Karşıyaka Demirköprü tesis Haberi

Karşıyaka Demirköprü tesis


Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak Demirköprü Mahallesi’nde yapacağı tesis için önce mahalleliden onay aldı. Yapılacak tesiste, mahalledeki bayanların sorunlarına çözüm üreten Kadın Danışma Merkezi, el beceri kurs salonu, bir adet toplantı salonu, mahalle halkının yararlanabileceği çay bahçesi, tuvaletler ve muhtarlık ofisinin yer alacağını söyleyen Durak, parkların korunacağını, yeşil alanların yenileceğini sözlerine eklediğini...