24 / 04 / 2024

Karşıyaka mahalle merkezi projesi

Karşıyaka mahalle merkezi projesi

Şemikler’de hayata geçirilen projeyle ‘mahalle merkezi’ sayısını 10’a çıkarmaya hazırlanan Karşıyaka Belediyesinden Mustafa Kemal Mahallesi sakinlerine de müjde geldi.

İzmir Karşıyaka'nın imar planlarına Büyükşehir vetosu!

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm çalışmalarının merkezi haline gelmesi beklenen Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerinin planları İzmir Büyükşehir Belediyesi’nİn gündeminde görüşüldü.

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm krizi! 

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde mahalle sakinleri yüzde 45 sosyal donatı istenmesi nedeniyle protesto düzenledi.

Hilltown Karşıyaka 18 Ekim'de kapılarını açıyor!

Rönesans Gayrimenkul tarafından İzmir’de projesi sürdürülen Hilltown Karşıyaka İzmir'in yeni cazibe merkezi olmayı hedefliyor. 18 Ekim’de kapılarını açmaya hazırlanan Hilltown Karşıyaka, ulusal ve uluslararası prestijli markalara ev sahipliği ev sahipliği yapacak.

Karşıyaka'ya 2 yeni mahalle merkezi geliyor!

Şemikler’de hayata geçirilen projeyle ‘mahalle merkezi’ sayısını 10’a çıkarmaya hazırlanan Karşıyaka Belediyesinden Mustafa Kemal Mahallesi sakinlerine de müjde geldi.

Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka Stadlarının temeli atıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Buca ilçesinde gençlik merkezi açılışı ve Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka statlarının temel atma törenine katıldı.

Karşıyaka Engelli Dinlenme Merkezi inşaatında sona gelindi!

Engelli bireyler kadar ailelerinin de sosyal yaşama daha fazla katılabilmesi için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi’nin inşasında sona gelindi.

İzmir Karşıya'da mahalle merkezi ve yeni otopark hizmete açıldı!

İzmir Karşıya Cumhuriyet Mahallesi'nde Mahalle Merkezi ile yenilenen otopark hizmete açıldı. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, mahalleli ile bir araya geldi.

Karşıyaka Nergiz Parkı sil baştan yenilendi!

Karşıyaka Belediyesi, ilçenin en büyük parklarından biri olan Nergiz Parkı’nı sil baştan yeniledi. Geçtiğimiz ay açılışı yapılan park, kısa sürede bölgenin cazibe merkezi haline geldi.

İzmir Karşıyaka'ya 5 yeni proje geliyor!

İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar, olimpik yüzme havuzu, engelli dinlenme ve sağlıklı yaş alma merkezi yapacaklarını, akademi Karşıyaka’nın oluşturulacağını ve kriz merkezinin kurulacağını açıkladı.

İzmir Karşıyaka'da atık getirme tesisi inşa edildi!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, Latife Hanım Mahallesi'nde 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi projesini hayata geçirdi. Toplam, bin 600 metrekarelik kapalı alana sahip tesiste; belediye ekiplerince toplanacak ve vatandaşların getireceği atıklar türlerine göre ayrıştırılacak.

İzmir Karşıyaka Çarşısı cazibe merkezi olacak!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar," Karşıyaka Çarşısı'nı çok önemli bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Projemiz hazır, sadece biraz zamana ihtiyacımız” dedi.

TOKİ Adana Karşıyaka Mahallesi 888 konut ihalesi bugün!

TOKİ Adana, Yüreğir, Karşıyaka Mahallesi 888 adet konut, 1 adet 24 derslikli lise, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami İle adaiçi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi'nde çok katlı binalara tepki!

Karşıyaka’da 1965 yılındaki göçlerle birlikte kurulan Cumhuriyet Mahallesi, İzmir’in en güzel manzaralarından birine sahip. Mahalle sakinleri, son yıllarda yüksek katlı binalar artarken kendilerine 2 buçuk kat izin verilmesine tepkili...

Karşıyaka mahalle merkezi projesi Haberi

Karşıyaka mahalle merkezi projesi

Karşıyaka Belediyesi, her yıl binlerce kadın ve aileye sosyal hizmetler sunulan mahalle merkezlerine yönelik yatırımlarına hız verdi. Yapımı önemli ölçüde tamamlanan Şemikler’deki tesisle birlikte, Mustafa Kemal Mahallesinde bulunan mevcut merkezin daha çağdaş bir hizmet binasına taşınması için de çalışmalar başlayacak. 

Merkez için, mahalledeki pazar yerinin alt katı tahsis edilirken, Karşıyaka Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan düzenleme çalışmalarının kısa süre içinde tamamlanacağı belirtildi.

Şemikler Mahallesinde yıllar önce pazar yeri olarak inşa edilen ancak zaman içinde kullanım dışı bırakılan atıl binanın mahalle merkezine dönüştürülmesi için de inşaat çalışmalarında sona gelindi. 

Toplam 550 metrekare kapalı alana sahip olan, üç ana toplantı ve etkinlik salonu ile idari ofis ve mutfaktan oluşacak modern tesis, yeni sezonda faaliyete...