27 / 04 / 2024

Karşıyaka satılık arsa

Karşıyaka satılık arsa

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Bornova, Çiğli ve Karşıyaka'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 129 milyon 222 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Karşıyaka'da 16.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Karşıyaka 3. İcra 3. İcra Dairesi, İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyükçiğli Mahallesi'nde bulunan arsayı 16 milyon 482 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

İzmir Çiğli'de 19 milyon TL'ye satılık arsa!

Karşıyaka Satış Memurluğu İzmir Çiğli'de yer alan arsayı 19 milyon 40 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Çiğli'de 26.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Karşıyaka 1. İcra Dairesi, İzmir ili, Çiğli ilçesi, Büyük Çiğli Mahallesi, 22457 ada 2 parselde yer alan arsayı 26 milyon 721 bin 694 TL'ye satıyor...

İzmir Çiğli'de 12 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve iş yeri binası!

T.C. Karşıyaka 3. İcra Dairesi, İzmir ili, Çiğli ilçesi Sasalı Mahallesi, 18 Cilt, 1737 Sayfa, 72 ada, 4 parselde yer alan arsa ve iş yeri binasını 12 milyon 41 bin 24 TL'ye satıyor...

Karşıyaka'da 16.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Karşıyaka 3. İcra 3. İcra Dairesi, İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyükçiğli Mahallesi'nde bulunan arsayı 16 milyon 482 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Karşıyaka'da 12.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Karşıyaka 3. İcra Dairesi, İzmir ili, Çiğli ilçesi, Büyükçiğli Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 768 bin TL olarak belirlendi. 

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

İzmir Karşıyaka 2. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 6.4 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Karşıyaka 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Çiğli ilçesi, Büyük Çiğli Mahallesi, 22052 ada, 2 parselde yer alan 2 bin 127,49 metrekarelik arsa 6 milyon 382 bin 470 TL'ye satıyor...

Karşıyaka satılık arsa Haberi

Karşıyaka satılık arsa

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Bornova, Çiğli ve Karşıyaka'da yer alan 6 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 129 milyon 222 bin TL olarak belirlendi.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığından:
Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda özellikleri belirtilen taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35. maddesinin “a” bendine göre “Kapalı Teklif Usulü” ile taşınmaz mal satış şartnamesi hükümleri doğrultusunda satışı yapılmak üzere ihaleye çıkartılmıştır.

1- İHALEYE KATILABİLMEK İÇİN;
a) İsteklilerin ihaleye katılabilmesi için; ihaleye ait Şartnamede belirtilen belgelerin ve hazırlayacakları tekliflerinin, ihale için son evrak verme tarih ve saatine kadar İzmir Büyükşehir Belediyesi Mimar Sinan Mahallesi Kültürpark İçi 1/A No'lu Hol Emlak Yönetimi Dairesi Başkanlığı Taşınmazlar Şube Müdürlüğü Basmane- Konak/İZMİR adresine teslim etmesi veya posta yoluyla...