18 / 04 / 2024

karşıyaka şemikler cami

karşıyaka şemikler cami

İzmir Karşıyaka İlçesi, Şemikler Mahallesi ‘Cami’’ olarak planlanmasına yönelik İzmir Müftülüğü tarafından sunulan imar planı askıya çıktı...

Karşıyaka Belediyesi İzmir'de imarlı arsa satacak!

İzmir İli Karşıyaka Belediye Başkanlığı, İzmir Karşıyaka Şemikler'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Karşıyaka Belediyesi 3 daire satacak!

İzmir Karışıyaka Belediye Başkanlığı, Karşıyaka ilçesi, Şemikler'de yer alan 3 daireyi satıyor. Peki satışa sunulan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte satılık konut arayanların dikkatini çeken ihalenin tüm ayrıntıları...

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

Karşıyaka’da yıkım operasyonu!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, Şemikler’de hurdacılar tarafından kurulan baraka ve çadırları kaldırarak bölgenin önemli bir sorununu çözüyor.

Karşıyaka'da 5.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Karşıyaka 1. Satış Memurluğu, İzmir'in Karşıyaka ilçesi Şemikler Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 5 milyon 871 bin TL olarak belirlendi.

Karşıyaka'ya 2 yeni mahalle merkezi geliyor!

Şemikler’de hayata geçirilen projeyle ‘mahalle merkezi’ sayısını 10’a çıkarmaya hazırlanan Karşıyaka Belediyesinden Mustafa Kemal Mahallesi sakinlerine de müjde geldi.

Atılgan İnşaat'tan Karşıyaka'ya 243 konutluk yeni proje!

Atılgan İnşaat, İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde yeni konut projesi inşa edecek. Projede 243 konut ve 19 dükkan yer alacak..

Karşıyaka Mavişehir cami projesi onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Karşıyaka Mavişehir'in cami projesinin planlarını onayladı. Yapılacak caminin inşaatına kısa süre içinde başlanacak.

Karşıyaka Şemikler cami alanı imar planı askıda!

İzmir Karşıyaka İlçesi, Şemikler Mahallesi ‘Cami’’ olarak planlanmasına yönelik İzmir Müftülüğü tarafından sunulan imar planı askıya çıktı...

Karşıyaka Şemikler yaya geçidi istiyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Şemikler İlkokulu'nun öğrenci velileri, İZBAN'ın altından veya üstünden yayalar için bir geçit yapılmasını istedi.

TOKİ Adana Karşıyaka Mahallesi 888 konut ihalesi bugün!

TOKİ Adana, Yüreğir, Karşıyaka Mahallesi 888 adet konut, 1 adet 24 derslikli lise, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami İle adaiçi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Karşıyaka Optimum için yıkımlar başladı!

Şemikler Carrefour'un yerinde inşa edilecek olan Optimum Karşıyaka için yıkımlar başladı. Rönesans imzası ile hayata geçirilecek olan proje 87 bin metrekare alan üzerinde yükselecek.

İzmir Karşıyaka'da 9.6 milyon TL'ye satılık 13 daire!

İzmir Karşıyaka Belediye Başkanlığı, Karşıyaka Şemikler'de bulunan binada 13 daireyi satışa çıkardı. Dairelerin toplam bedeli 9 milyon 695 bin TL olarak belirlendi.

karşıyaka şemikler cami Haberi

karşıyaka şemikler cami


İzmir Karşıyaka İlçesi, Şemikler Mahallesi  25496  Ada  1  Parselin 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planında ‘‘İbadet Alanı’’ olarak, 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planında ‘‘Cami’’ olarak planlanmasına yönelik İzmir Müftülüğü tarafından sunulan, plan teklifi bakanlık tarafından 31 Mart 2017 tarihinde onaylandı. Bugün askıya çıkarılan imar planı 18 Mayıs 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



1/1000'lik plan raporu için tıklayınız


1/5000'lik plan raporu için...