29 / 03 / 2024

Karşıyaka Tramvayı ne durumda

Karşıyaka Tramvayı ne durumda

Karşıyaka Tramvayı’nın yapım çalışmalarına aralıksız devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni hayata geçirdiği sistemle kötü hava koşullarında da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Karşıyaka Belediyesi 3 daire satacak!

İzmir Karışıyaka Belediye Başkanlığı, Karşıyaka ilçesi, Şemikler'de yer alan 3 daireyi satıyor. Peki satışa sunulan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte satılık konut arayanların dikkatini çeken ihalenin tüm ayrıntıları...

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Karşıyaka Devlet Hastanesi inşaat projesine ayrılan ödenek ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı'nda yeni gelişme!

 Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "KSK'nin özlemle beklediği stadına kavuşabilmesi için ne gerekiyorsa yapılacak. Stat Karşıyaka'nın geleceğidir" dedi.

Ankara Karşıyaka Mahallesi 1/100 ölçekli imar planı askıda!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü; Ankara İli Karşıyaka Mahallesi'ne ait 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkardı. Karar bugünkü Resmi Gazete yayınlandı.

Karşıyaka Stadı için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Karşıyaka Stadı ile ilgili müjdeli haberi verdi. Stat için İmar Barışı kapsamında  "Yapı Kayıt Belgesi" alındığını inşaatın bugüne kadar tamamlanan kısımlarının tescil edildiğini söyledi. 

Bingöl Karşıyaka'da imar tepkisi!

Ticari alan ve kat değişikliği için Bingöl Belediyesi’ne başvuruda bulunan Karşıyaka Mahallesi vatandaşları başvurularının imar komisyonu tarafından incelemediğini belirterek, tepki gösterdi.

Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim?

Livin'İzmir projesi Cengiz İnşaat tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçiriliyor. Peki Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim edilecek?

Folkart'tan Karşıyaka Spor Kulübü'ne yanıt!

Karşıyaka Futbol Kulübü, Folkart Yapı ile imzalanan sözleşmeye rağmen HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın reklamının yer aldığı formayla maça çıktı. Folkart yönetimi olayla ilgili yanıt verdi.

HB Pehlivanoğlu İnşaat, Karşıyaka Spor'un sponsoru!

HB Pehlivanoğlu İnşaat, Karşıyaka Spor Kulübü'ne sponsor oldu. HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Şevket Pehlivan'ın 2017-18 sezonunda kulübe 3 milyon TL vermeyi taahhüt ettiği açıklandı.

Varyant Karşıyaka Evleri fiyatları ne kadar?

Toplam 181 adet daireden meydana oluşan Varyant Karşıyaka projesinde teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Varyant Karşıyaka Evleri fiyatları ne kadar?

Karşıyaka Tramvayı ne durumda Haberi

Karşıyaka Tramvayı ne durumda


Kent ulaşımına yeni bir ivme kazandıracak önemli yatırımlardan biri olan Karşıyaka Tramvayı’nın yapım çalışmalarına aralıksız devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni hayata geçirdiği sistemle kötü hava koşullarında da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ray döşeme işlemi tamamlanan bölgelerde taş döşeme çalışmaları sırasında kullanılan “4 yanı ve üstü kapalı, hareketli branda sistemi”, ekiplerin olumsuz hava koşullarında bile hız kesmeden ilerlemesini sağlıyor. Hat boyunda ilerleyen branda sisteminin içine giren işçiler yağmur ve soğuktan etkilenmezken, çalışma yapılan zemin de kuru kalabiliyor. Bu basit ama etkili sistem sayesinde, tramvay çalışmalarının her türlü hava koşulunda aksamadan devam etmesi hedefleniyor. 




İzmir Büyükşehir...