25 / 04 / 2024

Kartal genel

Kartal genel

Kartal bölgesinde yer alan Hukukçular Towers, Dumankaya Vizyon, Mai Residence gibi birçok projeyi www.havadanemlakvideo.com ekibi 26 Ekim 2012 tarihinde havadan görüntüledi

Ertuğrul Doğan'dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor'a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, olağan mali genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu ve Kartal arazisi ile ilgili son durumu paylaştı. 

Persıs Golden Emlak Danışmanlığı Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persıs Golden Emlak Danışmanlığı Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Moradı Zavıeh ve Mohammadamın Jafarı ortaklığında kuruldu.

İstanbul Kartal'da imarlı arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül'de!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Kartal ilçesi Gümüşpınar Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Kartal'da riskli 11 binadaki 159 hane evlerini taşıdı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın bulunduğu bölgede risk taşıdığı gerekçesiyle boşaltılan 11 binadaki 159 hanenin taşınma işleminin tamamlandığını söyledi.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Kartal arazisi iddiası!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kartal'daki 14 dönümlük arazinin 2,5 dönümlük bölümünün bir akaryakıt şirketine satıldığını, bu satışın genel kuruldan izin alınmadan yapıldığını ve usulsüz olduğunu ileri sürdü.

Daire Kartal'da 299 bin TL'ye!

Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, KDV ve tapu harcında yapılan indirimi değerlendirdi. Kayan, teslimlerin hemen yapıldığı Daire Kartal'dan ev almak isteyenlerin de bu düzenlemeden cazip fırsatlarla faydalanabileceklerini söyledi. 

İlhan Kartal'ın acı günü! Annesi Melek Kartal vefat etti!

Boğaziçi Konut A.Ş.'nin Genel Müdürlüğü görevini yürüten İlhan Kartal'ın annesi Melek Kartal dün vefat etti.

Kartal, İstanbul'un en önde gelen 3 ilçesinden biri olacak!

2. Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'nde “Neden Kartal” konulu panele katılan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Turgay Tanes konuşmasında şu görüşlere yer verdi..

Vogue Business Center 2 ve Kartal projeleri yolda!

Ayse Yapı, Vogue Business Center 2 ve Kartal'daki yeni projesine hazırlanıyor. Vogue Business Center Genel Koordinatörü İlker Kaan Özcan'la Vogue Business Center ve gelecek projeler üzerine röportaj gerçekleştirdik...

Kartal Baba Camii ibadete açıldı!

Akdoğan, Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Üsküdar Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanan Üsküdar'daki Kartal Baba Camisinin açılışına katıldı. Arslanbey Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından yaklaşık 5 milyon 500 bin lira harcandı.

Kartal Mektebim Koleji açıldı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Uğur Mumcu Mahallesi’nde bulunan Mektebim Koleji’nin açılışını yaptı. Başkan Altınok Öz ve Mektebim Koleji Genel Müdürü Faruk Tatar açılış öncesi sınıfları dolaştı...

İsmail Kartal, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne atandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğüne Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürü İsmail Kartal'ın atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İsmail Kartal kimdir?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na bağlı Karayolları Genel Müdürlüğüne, Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürü İsmail Kartal atandı. Peki, İsmail Kartal kimdir? İşte İsmail Kartal..

Kartal genel Haberi

Kartal genel


Kartal konut projelerinin havadan görüntüleri için...