29 / 03 / 2024

kartal metrosu durakları

kartal metrosu durakları

Kadıköy Kartal metro durakları; Kadıköy, Ayrılıkçeşme, Acıbadem, Ünalan, Göztepe, Yenisahra, Kozyatağı, Bostancı, Küçükyalı, Maltepe, Huzurevi, Gülsuyu, Esenkent, Hastane/Adliye, Soğanlık ve Kartal durakları olarak hizmet veriyor...

İzmir Narlıdere Metrosu 24 Şubat'ta açılıyor! 7 bin 750 araç trafikten çekilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvayı’nın ardından Narlıdere Metrosu'nun da açılışını 24 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Peki Narlıdere Metrosu'nda hangi duraklar var? İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara müjde: Bakırköy-Kirazlı Metrosu Şubat sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun Şubat sonunda açılacağını belirtti. Peki Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nda hangi duraklar var? 

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu 7 Şubat'ta tamam! İzmirliler işte o metronun geçeceği duraklar! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 7 Şubat 2024 tarihinde açılacağını açıkladığı Fahrettin Altay-Narlıdere Metro hattındaki çalışmalada inceleme yaptı. Peki Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu hangi duraklardan geçecek? İşte ayrıntılar...

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın açılıyor! AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın resmen devreye alınıyor. Peki AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? Metro ile hangi noktalara aktarma yapılabilecek? 

Havalimanı metrosu ücretsiz mi? Havalimanı metrosu durakları belli oldu mu?

Havalimanı metrosuna dair vatandaşlar sorular sormaya başladı. Ülkenin en hızlı metrosunun kullanılacağı hattın açılışı 22 Ocak 2023 Pazar günü yapıldı. İşte bu konuda merak edilenler!

Kartal'a havaray müjdesi!

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, "Türkiye’nin ilk Havaray projesi Kartal’da hayata geçirilecek. 16 kilometre uzunluktaki proje Kartal Merkez, Spor Caddesi, Sanayi Caddesi, Kartal Metrosu, Uğur Mumcu durakları şeklinde tasarladık" dedi...

Bumerang Kartal'da yüzde 1 KDV avantajı!

Teslim tarihi Aralık 2019 olarak belirlenen Bumerang Kartal Projesinde metrekare fiyatlar 6 bin TL'den başlıyor. Kartal Metrosu'nun yanı başında yükselen Bumerang Kartal projesi Arap yatırımcının ilgisini çekiyor.

Kartal-Kaynarca Metrosu'nun elektrik işlerini Orge Elektrik yapacak!

Orge Elektrik, 4,5 kilometre uzunluğundaki Kartal-Kaynarca Metro güzergahında 3 istasyonda 5 trafo merkezinde 34,5 kilovolt şalt sistemi kurdu.

Altayçeşme Yaya Bağlantı Tüneli açıldı!

Kadıköy Kartal Metrosu Maltepe İstasyonu'nu Altayçeşme ve Girne Mahallelerine bağlayan Altayçeşme Yaya Bağlantı Tüneli açıldı.

Propa Vista projesi Kartal-Pendik-Tavşantepe Metrosu ile değerleniyor!

Kartal-Tavşantepe metro hattı, bölgede yer alan projelere ilgiyi artırdı. Kartal-Tavşantepe metro hattında yer alan Yakacık metro durağına 10 metre mesafede konumlanan Propa Vista projesi de konumu itibariyle konut yatırımı yapacak olanlar için en cazip projelerin başında geliyor.

Keçiören Metrosu güzergahı!

İlçe trafiğine ve toplu taşıma sistemine büyük kolaylık sağlayacak olan Keçiören Metrosu bugün açıldı. 10 gün ücretsiz hizmet verecek Keçiören Metrosu nerelerden geçiyor? İşte Keçiören Metrosu güzergahı ve durakları..

Kartal-Pendik-Tavşantepe Metrosu yarın açılıyor!

Kartal-Pendik-Tavşantepe Metrosu, yarın ulaşıma açılıyor. Kadıköy-Kartal metro hattının devamı olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan hat, sabah saatlerinden itibaren vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

Kadıköy-Kartal metrosu yüzde 60 kazandırdı!

Kadıköy-Kartal Metrosu'nun geçtiği semtlerde saha araştırması gerçekleştiren EVA Gayrimenkul Değerleme, 2011 yılı ile kıyaslandığında gayrimenkul fiyatlarının zirveye koştuğunu belirliyor.

kartal metrosu durakları Haberi

kartal metrosu durakları


Kartal metro durakları!

Kadıköy Kartal metro hattının temelleri 2008 yılında atılmıştı. 4 yıllık inşaat süresi sonunda 2012 yılında hizmete açılan Kadıköy Kartla metrosu ile Anadolu Yakası'nın trafik yoğunluğu büyük ölçüde rahatladı. Açıldığı günden bu yana yaklaşık 41 milyon yolcu taşıyan Kartal metrosu 22,7 kilometrelik hat uzunluğuna sahip bulunuyor. Kadıköy Kartal metro durakları 16 adetten meydana geliyor. Kaynarca bölgesine yapılan tüneller sayesinde Kartal Kadıköy metrosunun uzunluğunun 26,5 kilometreye kadar çıkması ve bu kapsamda istasyon sayısının da 19 olması planlanıyor.


Kartal metro durakları!

Kadıköy, Ayrılıkçeşme, Acıbadem, Ünalan, Göztepe, Yenisahra, Kozyatağı, Bostancı, Küçükyalı, Maltepe, Huzurevi, Gülsuyu, Esenkent, Hastane/Adliye, Soğanlık ve Kartal olarak hizmet veriyor. Ayrılıkçeşme istasyonu 29 Ekim'de açılması beklenen Marmaray'la birlikte açılacak.


Kadıköy Kartal metro duraklarında yapılan aktarma istasyonları şöyle:

Kadıköy İstasyonu – Şehir Hatları ve...