24 / 04 / 2024

Kartal metro durakları!

Kartal metro durakları!

Kadıköy Kartal metro durakları; Kadıköy, Ayrılıkçeşme, Acıbadem, Ünalan, Göztepe, Yenisahra, Kozyatağı, Bostancı, Küçükyalı, Maltepe, Huzurevi, Gülsuyu, Esenkent, Hastane/Adliye, Soğanlık ve Kartal durakları olarak hizmet veriyor...




Kartal metro durakları!

Kadıköy Kartal metro hattının temelleri 2008 yılında atılmıştı. 4 yıllık inşaat süresi sonunda 2012 yılında hizmete açılan Kadıköy Kartla metrosu ile Anadolu Yakası'nın trafik yoğunluğu büyük ölçüde rahatladı. Açıldığı günden bu yana yaklaşık 41 milyon yolcu taşıyan Kartal metrosu 22,7 kilometrelik hat uzunluğuna sahip bulunuyor. Kadıköy Kartal metro durakları 16 adetten meydana geliyor. Kaynarca bölgesine yapılan tüneller sayesinde Kartal Kadıköy metrosunun uzunluğunun 26,5 kilometreye kadar çıkması ve bu kapsamda istasyon sayısının da 19 olması planlanıyor.


Kartal metro durakları!

Kadıköy, Ayrılıkçeşme, Acıbadem, Ünalan, Göztepe, Yenisahra, Kozyatağı, Bostancı, Küçükyalı, Maltepe, Huzurevi, Gülsuyu, Esenkent, Hastane/Adliye, Soğanlık ve Kartal olarak hizmet veriyor. Ayrılıkçeşme istasyonu 29 Ekim'de açılması beklenen Marmaray'la birlikte açılacak.


Kadıköy Kartal metro duraklarında yapılan aktarma istasyonları şöyle:

Kadıköy İstasyonu – Şehir Hatları ve İDO Hattı

Kadıköy İstasyonu – Moda Nostaljik Tramvay Hattı

Ayrılık Çeşme –  Marmaray  Hattı

Ünalan İstasyonu – Metrobüs Hattı


Kadıköy Kartal metro durakları arasında sefer süresi ortalama 29 dakika ve hat sabah 06.00 gece 00.00 arası yolcu taşımaya devam ediyor. 



Kabataş metro!
Şişhane - Hacıosman Metro Hattı!
İstanbul'da yeni metro projeleri!
Havalimanı Aksaray metro hattı!
Üsküdar Sancaktepe metrosu!



Nagihan  AKDAŞ/Emlakkulisi.com


Geri Dön