19 / 04 / 2024

Kadıköy Kartal metrosu durakları arasındaki mesafeyi araştırdık!

Kadıköy Kartal metrosu durakları arasındaki mesafeyi araştırdık!

Kadıköy – Kartal metro hattı iki ilçe arasında yer alan D - 100 karayolu üzerindeki trafik kargaşasını hafifletti. Peki Kadıköy – Kartal metro durakları arasında yolculuk yapmanın kaç dakikayı aldığını biliyor musunuz?



 Toplam güzergah uzunluğunun 21 bin 663 metre olduğu M4 Kadıköy – Kartal metro hattı, D-100 karayolu üzerindeki trafik yoğunluğunu büyük ölçüde rahatlattı. 16 istasyona sahip olan bu hattı kullananların sayısı da her geçen gün artıyor. M4 hattı durakları arasındaki mesafe süresi ise yaklaşık 2 dakika. Fakat bu süre erişimde hesaba katıldığında 10 dakikayı bulabiliyor.      


Kadıköy – Kartal metro hattındaki durak isimleri ise şöyle; Kadıköy Metro Durağı, İbrahimağa Metro Durağı, Acıbadem Metro Durağı, Ünalan Metro Durağı, Göztepe Metro Durağı, Yenisahra Metro Durağı, Kozyatağı Metro Durağı, Bostancı Metro Durağı, Küçükyalı Metro Durağı, Altayçeşme Metro Durağı, Maltepe Metro Durağı, Gülsuyu Metro Durağı, Cevizli Metro Durağı, Hastane Metro Durağı, Soğanlık Metro Durağı ve Kartal Metro Durağı. 


Kadıköy – Kartal metro hattı durakları arasındaki mesafe şu şekilde; 


Kadıköy Kartal metrosu durakları arasındaki mesafeyi araştırdık!


M4 Hattı üzerindeki verdiğimiz bu sürelere metroyu bekleme ve yolcu yoğunluğunun arttığı zamanları da eklersek, süre yaklaşık 4 dakikaya ulaşabiliyor. Ayrıca ana yoldan metroya ulaşım veya metrodan ana yola ulaşımı da kattığımızda süre 10 dakikaya kadar çıkabiliyor. 


Şebnem BER/Emlakkulisi.com 


Geri Dön